Skip to main content

Pelon luominen yhteiskunnalliseen ilmapiiriin on melko helppoa, eli tarvitaan vain lehdistö joka antaa signaalin siitä että poliisi turvaa vain ääriryhmiä


Pelon luominen ihmisten mieleen on oikeastaan melko helppo prosessoida esimerkiksi lehtijuttujen avulla, joissa esitetään esimerkiksi poliisi jonkun ääriryhmän toverina. Tähän pelon lietsontaan tarvitaan vain sanomalehti, jossa tuo ääriryhmä esitetään jotenkin "kovana" joukkona, joka ei pelkää ei kaihda väkivaltaa ketään kohtaan. Tuollaisella väkivallan pelolla yritetään vaikuttaa esimerkiksi poliittiseen päätöksentekokoneistoon sillä tavoin, että seiltä voidaan kiristää uusia lakeja. Tällaiselle joukolle sananvapaus on kauhea asia, koska silloin heidän todelliset vaikuttimensa saattavat paljastua muuksi kuin mitä he ilmoittavat niiden olevan.

Toki nuo ääriryhmät ja niiden edustajat selvittelevät julkisuudessa paljon sitä, että sananvapaus koskee myös heitä, mutta monilla noista ryhmistä on selvästi epädemokraattiset tarkoitusperät, ja samalla pitää muistaa sellainen asia, että monilla äärijärjestöillä on melko erikoinen tapa värvätä jäsenistöään. Eli joku henkilö saattaa löytää itsensä tuollaisen järjestön listoilta, vaikka hän ei edes ole saanut mitään sen lähettämää materiaalia kotiinsa, eikä mitään listaa olla edes hänelle näytetty. Ja he varmasti muistavat mainita sen, kuka julkisuuden henkilö on heidän kanssaan samaa mieltä.  Toki nimiä noihin listoihin on saatettu kerätä jonkun muun asian kuin äärioikeiston nimissä. Eli joskus esimerkiksi paikallinen kissayhdistys on muuttunut matkalla Ku Klux Klanin paikallisosastoksi, kun listat ovat päätyneet maistraattiin.

Tämän takia monia julkisuuden henkilöitä on houkuteltu esimerkiksi NRA eli National Rifle Associationin jäseyyden turvin samalla myös esimerkiksi Ku Klux Klanin jäseneksi. Eli ihmisille on tarjottu USA:ssa esimerkiksi mahdollisuutta kokeilla jotain aseita sekä NRA:n jäsenyyttä pakettihintaan, mihin kuuluvat tietenkin patruunat, ja samalla noille ihmisille on tehty jäsenyys myös johonkin äärioikeistolaiseen järjestöön, johon he muka ovat sitten vapaaehtoisesti myös maksaneet jäsenmaksun Ja kyseessä on ollut ikuisjäsenyys, jonka lakkauttaminen on ollut mahdotonta, joten tällä tavoin on ihmisille kerrottu, että kuinka se ja se julkkis on kääntynyt äärioikeiston kannattajaksi.

Mutta kun puhutaan siitä, että joku skinheadryhmä pahoinpitelee ihmisen kuoliaaksi, niin voidaan kyllä hiukan kummastella sitä, että ketä tällainen toiminta oikeastaan palvelee? Kun puhutaan skinheadeista, niin itse en kyllä heitä kovin paljoa ole nähnyt, mutta uskoisin että ainakin osassa tapauksista on takana ollut esimerkiksi ihmiskauppaa harjoittava liiga, joka on halunnut esittää omille jäsenilleen sekä uhreilleen, että EU:n poliisi olisi jotenkin noita ihmisiä vastaan.

Eli tässä muistuu mieleen eräs lehtijuttu, jossa ulkomaalaisvirastoa ikään kuin ohjastettiin käännyttämään ihmiskaupan uhreja pois maasta, koska he eivät täytä pakolaisen kriteerejä. Samoin muutaman kerran tässä on eteen ilmestynyt uutisia, joissa ulkomaalaisvirasto ikään kuin esitetään viranomaisena, joka antaa automaattisesti kielteisen päätöksen, jos puhutaan oleskeluluvista. Samoin voidaan kysyä sitä, että miksi noiden väkivaltaan syyllistyvien henkilöiden tuomitseminen ei ole täysin yksiselitteistä maamme mediassa. Myös ääriryhmiä koskeva kirjoittelu on melko puolueellista sekä vihjailevaa, eli maamme lehdistö esittää nämä skinheadit jotenkin maamme yhteiskuntarakennetta puolustavana voimana, joka ei tee mitään väärää. Toisaalta tuollainen toiminta on yleistä silloin kun uniformujengejä hajotetaan. Tämä liittyy kysymykseen siitä, että tiedättekö miksi joku äärioikeiston tai natsiliikkeen tunnus on myynnissä internetissä? Tällaisen toiminnan takana saattaa olla ihan poliisi, joka sitten etsii noiden tilausten perusteella ihmisiä, joille natsien aate on kallis, ja sitten heidän voidaan paikallistaa yhteiskunnasta.

Eli heitä kannustetaan esiintymään avoimesti sekä käyttämään tunnuksiaan, jotta nämä toimijat voidaan etsiä. Joskus tässä toiminnassa käytetään kuvamanipulaatiota, missä heidän määräänsä on liioiteltu. Tällaista disinformaatiota käytetään hyväksi esimerkiksi mafian vastaisessa taistelussa, missä vaikkapa paikallista väestöä esitetään mafian tukijoina. Joissakin tapauksissa esimerkiksi jengiin värväytyvien henkilöiden päälle on ehdotettu jotain uniformua, jotta heidät voidaan tunnistaa. Ja samaa asua on sitten esitetty poliisin vasikan asuna. Siitä on sitten ehkä seurannut pieniä keskusteluja tuon henkilön ja ryhmän välillä. Tuota toimintaa kutsutaan USA:n oikeusministeriössä nimellä MHCHAOS.

Tuon ohjelman tarkoitus on motivoida vankeja toimimaan omia jengejään vastaan, ja siinä käytetään hyväksi esimerkiksi kuulustelunauhoja, joissa vangin entiset toverit ilmiantavat hänet viranomaisille. Näitä nauhoja sitten esitetään noille esimerkiksi Atticassa istuville vangeille. Ja seurauksena on varmasti ollut väkivaltaa noita entisiä jengikavereita vastaan. Asevoimien nimi tuolle ohjelmalle on ARTICHOKE, ja siinä kuulemma käytetään myös dupattuja nauhoja, joiden avulla henkilöä motivoidaan vihaamaan entisiä tovereitaan todella kovasti. Eli entisen tyttöystävän avioituminen kyllä saatetaan tuon muurien sisällä olevan henkilön tietoon, sekä samoin kaikki tapaamiskiellot ja lakimies tapaamiset tietenkin tulevat tuo entisen toverin tietoon.

pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,