Skip to main content

Kuinka rakennan itse oman Amityville-taloni


Kukaan normaali ihminen ei tee mitään 5000 euron hintaisia piloja huvikseen, ja kun puhutaan aaveista sekä "henkimanaamisesta", niin silloin kyllä saattaa olla ideana se, että jotain henkilöä mustamaalataan tai hänet jopa halutaan tappaa, kun hänet viedään tuollaisten ihmisten eteen. Lääkärinavun epääminen tuollaisessa tilanteessa esimerkiksi lapselta johtaa huostaanottoon, joten tällaisen "kummittelun" syynä voi olla se, että joku perhe halutaan häätää talostaan, ja saada tontti halvalla haltuun. Oletteko koskaan miettineet sitä, kuinka helppoa esimerkiksi kummitus on oikeasti lavastaa johonkin taloon?

Kun puhutaan ihmisen saattamisesta vastaanottavaiseen tilaan, niin silloin riittää se, että hänelle kerrotaan joku kauhujuttu, niin silloin ihmisen mieli alkaa vaistomaisesti etsiä noita tarinassa kerrottuja asioita ympäristöstä. Sitten tietenkin tullaan sellaisiin asioihin, kuin että johonkin valvontakameran nauhoitukseen on tallentunut "mysteeriolentoja", joita kuitenkaan ei ole esimerkiksi varmistusnauhoitteilla. Syy tähän voi olla se, että tuota tietokoneella olevaa kuvanauhoitetta on käsitelty esimerkiksi 3D Studio Max-ohjelmalla, millä siihen on lisätty objekteja, kuten taloon tunkeutuneita demoneja tai vastaavia asioita.

Eli nuo demonit saattavat olla eristetty jostain havan kauhuelokuvan kuvamateriaalista, ja lisätty sitten jollekin varastetulle valvontavideolle, joka on sitten oikean hetken tullen ladattu palvelimelle, ja jos tutkija ei huomaa katsoa tiedoston tallennusaikaa vaan tuijottaa pelkkää kameran antamaa aikaa, niin häneltä voi tuo asia jäädä huomaamatta. Valvontavideoiden koko riippuu niissä näkyvistä objekteista, joten tiedoston koko ei yksin merkitse sitä, että kuvanauhoitetta olisi käsitelty. Kun valvontavideoilla näkyy esimerkiksi "poltergeistia", niin se voi johtua sähkömagneeteista, joilla vedetään metalliesineitä pitkin lattiaa, ja tarpeeksi voimakas magneetti voi kiskoa esimerkiksi ruuveja jopa lattian läpi. Toki aina voidaan käyttää esimerkiksi hiustenkuivaajia tai pöytätuulettimia, mutta niiden ongelma on siinä, että ne pitävät ääntä, tai ainakin ilmavirta kohisee osuessaan huonekaluihin

Älkää muuten luottako siihen, että magneeteilla ei voisi liikuttaa myöskään langanpätkiä, koska lankaan voi piilottaa pieniä metallinpaloja kuten karvamaisia sähköjohdon osia, jotta se saadaan liikkumaan. Tai sitten voidaan käyttää myös paineilmaa, mutta se vaatii sitä, että "pilailija" on samassa tilassa. Eli magneeteilla voidaan tehdä niin, että henkilö on ulkona talosta, kun tuo kummittelu tapahtuu. Ja nuo magneetit voidaan asentaa välikattoon, ja toki lasten junaratoja voidaan tuon laitteiston rakentelussa hyödyntää. Samoin piilotettujen valvontakameroiden avulla voidaan talossa olevien henkilöiden olinpaikkaa tarkkailla, ja heille voidaan sitten soitella erilaisia  "mukavia" puheluita tai urkkia sosiaalisen median salasanoja tietoon.

Tuolloin voidaan toteuttaa kauko-ohjattava aavee, jolla sitten voidaan talon asukkaita pelotella oikein kunnolla. Ja nuo välineet voidaan asentaa esimerkiksi remontin yhteydessä johonkin asuintaloon. Kun puhutaan äänistä, niin toki kauhuelokuvista voidaan eristää ääniefektejä normaalilla äänityksellä, ja sitten noita efektejä voidaan soittaa ihmisille esimerkiksi megafonien kautta, tai sitten voidaan käyttää talon rakenteisiin piilotettuja kaiuttimia. Jos kaiuttimet antavat ultraääntä, niin silloin henkilö tuntee hetken päästä pänsä räjähtävän. Infraäänellä on sama vaikutus, mutta se on salakavalampi tapa käskyttää toisia, ja noiden kaiuttimien avulla voidaan henkilölle lukea esimerkiksi mantroja, eli antaa kerran toisensa perään toistuvia komentoja, kuten esimerkiksi pavlovin aivopesupedagogiassa toimitaan.

Jos henkilö haluaa kohteidensa näkevän esimerkiksi leijuvia nunnia, niin silloin voidaan käyttää hlogrammikonetta tai jos on sumuinen ilma, niin silloin tietenkin voidaan käyttää esimerkiksi normaalia diatykkiä, jolla sumuun heijastetaan erilaisia kuvia, kuten sota- tai kauhuelokuvia. Muuten sellainen tilanne, missä talo kuumenee erittäin voimakkaasti on melko helppo toteuttaa, eli esimerkiksi termostaatti voidaan kääntää kovalle, ja sitten sen säätönuppia vain säädetään niin, että se näyttää olevan normaalissa asennossa.

 Tai jos käytössä on digitaalinen termostaatti, niin riittää että sen tuntoanturi peitetään jäägeelillä. Tuolloin termostaatti kääntyy todella kuumalle, ja talosta tulee hohtavan kuuma. Kun puhutaan siitä, että peileissä näkyy aaveita, niin silloin tietenkin peliin on voitu asentaa LCD-näyttö, jolla valikoidulle yleisölle näytetään kauhuhahmoja. Mutta kun halutaan tehdä täydellinen sairas pila, niin silloin tietenkin tarvitaan pistäviä ampiaisia sekä tulikuumia huoneita, joissa joku onneton sitten tuntee tukehtuvansa, niin yksi huone pitää silloin tiivistää erittäin tiiviiksi, jolloin sieltä ei pääse ilma vaihtumaan. Eli huoneen ovi tiivistetään niin, että kaasu ei vaihdu sen sisällä, ja sitten vain päästetään jotain tukahduttavaa kaasua sinne.

Suomeksi sanottuna tilaan voidaan johtaa hiilidioksidia sekä ilokaasua, joita molempia myydään pulloissa. Tai ainakin hiilimonoksidia myydään hitsauksen suojakaasuksi ja ilokaasua käytetään paljon autojen tehon lisäyksessä. Ja huoneesta saadaan polttava hyvin helposti, eli sinne suunnataan vain modifoitu mikroaaltouuni, jolla henkilöä sitten grillataan oikein kunnolla. Ampiaiset saadaan tietenkin pistämään suihkuttamalla niiden päälle asetonia, ja asetonilla voidaan sitten myös tehdä se kuuluisa "aavepahoinpitely", eli henkilöön kohdennetaan suuripaineista asetonia, joka on erittäin herkästi haihtuva hiilivety, mikä ei sitten jätä ollenkaan jälkiä vaatteisiin. Eli näin jokainen henkilö maailmassa voi luoda oman "amityvilletalon". Ja ne paljon puhutut itsestään päälle menevät sähkölaitteet voidaan tietenkin toteuttaa ajastimilla, jotka kiinnitetään sähköjärjestelmään. Ja noin saadaan sitten esimerkiksi vedenkeitin menemään kerran päälle yöllä. Eli keittimen käyttökytkin jätetään päälle, ja sähköpistokkeen paikalle laitetaan ajastin, joka sitten kytkee virran laitteeseen. Tuon jälkeen kyseinen pilailija sitten vain katsoo, että hän on ensin taloon tuleva henkilö, ja nappaa ajastimen pois tuosta pistokeesta.

pseudotiedetta.blogspot.fi

http://hkimmo.blogspot.fi/p/blog-page.html

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,