Skip to main content

Epähumaaneja ajatuksia epähumaaneista ihmisistä ja heidän teoistaan.



“Das Labyrinth” on Walther Schellenbergin teos siitä, millaista oli työ RSHA Amt.  VI:n Auschländish SD:n ja myöhemmin Hitlerin tiedustelun palveluksessa, ja kuten tiedämme, niin sodan lopulla tuo SS:n ulkomaan tiedusteluosasto oli pääosassa, kun Kolmannen valtakunnan aarteita siirrettiin “turvaan” eteläiseen amerikkaan, mistä ne piti sitten kanavoida takaisin kotimaahan eli Eurooppaan, missä sitten nuo entiset natsit ottaisivat ne uudelleen käyttöön rakentaessaan uutta “reich”iä, mikä olisi perustunut Hileriläiseen ajattelutapaan, ja tuolloin kehitettiin ajatus, mistä käytetään nimeä “Das Mosaik”. Tuo suunnitelma oli kammottavuudessaan sekä mielikuvuutuksellisuudessaan kammottava, ja en tiedä että olisiko kukaan edes oikeasti ajatellut tuon operaation toimivuutta. Sitä pidetään yleisesti enemmänkin neuvostoliiton tiedustelun propagandaosaston kehittämänä mielikuvitusoperaationa, jonka tarkoitus oli yksinkertaisesti vaikeuttaa USA:n asetekniikan kehitystä.


Tarinan mukaan MOSAIK-suunnitelma  perustui siihen, että että USA:aan solutettaisiin joukko RSHA:n kenttätoimintaan kouluttamia natsitiedemiehiä, joilla olisi mukanaan tarvittavia toimintavälineitä.  Sitten nuo koulutetut henkilöt olisivat ottaneet USA:n komentojärjestelmän haltuunsa, ja aloittaneet Neuvostoliiton vastaiset toimet USA:n asevoimien avulla. Toisten henkilöiden mielestä koko MOSAIK:in tarkoitus oli se, että jonkun amerikkalaisen kenraalin lähelle soluttautuisi natsiagentti, joka sitten olisi käyttänyt muunneltua sähköshokkikojetta modifioidakseen tuon miehen ajatusmaailmaa. Tai sitten koko juttu on vain mielikuvituksen tuotetta, joten muistakaa että maailmassa on paljon asioita, joita on suurenneltu esimerkiksi viihdeteollisuuden toimesta, joten esimerkiksi aivojen siirtoon pitää aina suhtautua varauksella.


Nämä tarinat tietenkin ovat hiukan mielikuvituksellisia, mutta kuten tiedämme,niin ihmisillä on tapana uskoa sitä, mitä he haluavat. Ja monille USA:n tavallisille kansalaisille esimerkiksi PAPERCLIP merkitsi sellaista, mitä he eivät olisi ehkä nielleet ollenkaan. Näet osa tuosta natsien kaksostutkimuksesta palveli aikoinaan ajatusta siitä, että luodaan sikiön jakamisella identtiset kaksoset, ja toinen sitten lähetetään kohdevaltioon, ja hänet kasvatetaan normaalissa perhe-idyllissä. Ja toinen taas kasvatettaisiin natsien WEREWOLF-koulutuskeskuksessa, missä hänet sitten koulitaan natsiaatteen vankkumaton kannattaja, minkä jälkeen toinen kaksonen vain surmataan, ja tuo henkilö sitten ottaa tuon surmatun henkilön paikan.


Se merkitsi sitä, että USA:n asevoimat värväsi palvelukseensa henkilöitä, jotka olivat kehittäneet itseasiassa koko Hitlerin asevoimien varustuksen, ja joista monilla oli tunnollaan kammottavia rikoksia ihmisyyttä vastaan. Kun puhutaan esimerkiksi natsilääkäreiden toiminnasta keskitysleireillä, niin tuota toimintaa ei varmasti olisi missään lääkärien symposiumeissa katsottu kovin hyvällä. Mutta kuten tiedämme, niin jotkut asevoimien miehet näkivät noissa sotarikollisten tekemissä kokeissa potentiaalia myös länsimaiden asevoimien kannalta. Yksi mikä noita miehiä kiehtoi oli ajatus aivojen siirrosta henkilöltä toiselle, ja tuota tekniikkaa oli kokeiltu apinoilla, jotka toki kuolivat hyvin nopeasti. Eräät neuvostoliiton lääkärit olivat myös miettineet sitä mahdollisuutta, että joltain henkilöltä voitaisiin siirtää aivot toiselle, ja myös siellä oli tehty kokeita, jotka sivusivat tuota asiaa.


Eli siellä oli siirretty koirien päitä toiselle eläimelle, ja tulokset olivat olleet ehkä joidenkin mielestä lupaavia. Tuo aivojen siirto tarjosi neuvostoliiton salaiselle poliisille mahdollisuuden luoda täydellinen agentti. Tai sitten erittäin pahoin vahingoittunut kosmonautti voitaisiin pelastaa, jos hänen päänsä saataisiin siirrettyä toiseen ruumiiseen. Tuo tietenkin olisi voinut tehdä esimerkiksi SPETSNAZ-operaattorista rohkeamman, ja se varmasti kiinnosti KGB:tä, joka ei kovin humaani koskaan ole ollut. Mutta tämä alla oleva filmi sitten kertoo siitä, kun koiralta siirrettiin pää toiseen ruumiiseen, mutta jos KGB olisi pystynyt vaihtamaan ihmisen aivot toiseen henkilöön, niin silloin se olisi voinut tehdä sellaisen asia, että esimerkiksi kaapata USA:n presidentin, ja sitten vaihtaa jonkun uskollisen kommunistin aivot tämän presidentin omien aivojen tilalle.


Jos puhutaan siitä, että tuollainen leikkaus olisi mahdollinen, niin se varmasti olisi ollut yksi maailman suurimmista sensaatioista. Mutta kuten tiedämme, niin nämä miehet olivat suuria individualisteja, joiden toimintatavat eivät aina vastaa sitä, mitä sanomme humaaniksi tavaksi toimia. Noiden henkilöiden kuten Josef Mengelen toimintatapaa leimaa suuri individualismi sekä tavaton julmuus ihmisiä kohtaan. Kuitenkin voidaan sanoa, että jos joku onnistuu siirtämään ihmisen aivot toisen henkilön pään sisään, niin hän tietenkin olisi maailman suurin nero, mutta samalla tuon leikkauksen ongelma on siinä, että se on erittäin vaativa, mutta myös äärimmäisen epähumaani tapa toimia. Joten en usko että tuollaiseen kokeiluun irtoaisi lupia mistään lääkintöhallitukselta maailmassa.


Kuitenkin tuo paljon puhuttu aivojen siirto voidaan teoriassa tehdä niin, että siinä hyödynnetään samaa tekniikkaa, kuin sydämen siirroissa sekä selkähermon liitäntäleikkauksissa, joita tehdään selkärangan katkeamisen yhteydessä. Ongelma on tietenkin tekniseltä kannalta siinä, että immuunipuolustus hylkii tuota siirrettä, ja siksi se pitäisi lamata. Henkilön elinaika tietenkin lyhentyy, ja hän kuolisi ehkä hyvinkin pian erilaisiin infektioihin, mutta joidenkin Internet-sivujen mukaan apinat, joilla tuota leikkausta kokeiltiin olisivat eläneet neljä päivää tuon leikkauksen jälkeen. Mutta kuten tiedämme, niin se että oliko noita tekniikoita kokeiltu ihmiseen on jäänyt selvittämättä. Kuitenkin kun mietitään esimerkiksi neuvostoliiton "unikoetta", niin silloin voidaan sanoa, että tuo koe, missä ihmisen unikeskus tuhottiin, jolloin he sitten valvoivat, kunnes aivojen välittäjäaineet loppuivat ja nuo ihmisraukat kuolivat sitten tuolloin tuskallisella tavalla.

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,