Skip to main content

Papit ovat aina olleet eurooppalaisen valtion antaman ideologisen koulutuksen ytimessä, ja siksi heidän palveluksiaan on aina haluttu myös "voiman pimeällä puolella"



Sammon ryöstö
Akseli Gallen-Kallela

Papit ovat aina olleet valtion ideologisen koulutuksen ytimessä sikäli, että vaikka valtio on erotettu kirkosta, ja kirkkoon kuuluminen ei ole meidän yhteiskunnassamme pakollista, niin kuitenkin me jossain määrin olemme edelleen riippuvaisia Raamatusta että kirkosta, että meidän länsimainen lainsäädäntömme perustuu pitkälti Raamattuun, eli kymmenen käskyä edelleen määrittelevät pitkälti sen, mikä on lainsäädännössämme sallittua ja mikä taas on kiellettyä. Kun puhutaan nykyisestä terrorismin vastaisesta sodasta, niin sitä pidetään varmasti joissain piireissä “pyhänä sotana” eli eräänlaisena “uutena ristiretkenä” muslimeja vastaan, jotka samalla tavoin “jihadisoivat” omaa toimintaansa meitä länsimaalaisia vastaan.

Kun puhutaan papeista, niin heihin ennen aina luotettiin, ja esimerkiksi Suomessa he olivat kyläyhteisön keskushenkilöitä, joten siksi esimerkiksi SS-valtakunnan johtajaa kiinnosti ajatus siitä, että esimerkiksi pappeja värvättiin WAFFEN-SS:ään. Jos heidät saataisiin sitten mukaan tuohon kansallissosialistiseen toimintaan, niin nämä henkilöt olisivat erittäin uskottavia propagandamiehiä tuon miehen käsissä.

Himmlerin ajatus lähti siitä, että hänen SS-joukkonsa värväisi pappeja palvelukseensa ja nämä yllyttäisivät suomalaisia pyhään sotaan Neuvostoliittoa sekä Juutalaisia vastaan, ja mikä toimintaympäristö tuollainen kirkko olisikin suomessa toimiville papin virkaa toimittavia propagandamiehiä ajatellen. Eli toiminta olisi perustunut siihen, että Ahnenerbe olisi toimittanut aineiston noille papeille, jotka sitten olisivat perustaneet saarnansa noihin Hitlerin miesten tuottamiin esineisiin, joista yksi olisi ollut väärennetty Sampo, jonka Himmler olisi tietenkin muuttanut hebrealaiseksi Liiton arkiksi.

Ja kun ajatellaan tätä asiaa uskonnollisuuden kannalta, niin vaikka esimerkiksi Heinrich Himmler oli virallisesti ateisti, ja hänen SS-joukkojensa sotilaita ei haudattu ristin alle, vaan heillä oli erityinen riimutunnus haudan merkkinä, niin hänen lähipiiriinsä tai neuvonantajiinsa kuului myös esimerkiksi suomalainen sotilaspappi Kalervo Kurkiala, joka palveli noissa joukoissa SS-obersturmbannführerin arvoisena. Hänen tuttavapiiriinsä kuului Himmlerin lisäksi myös pahamainen SS-lääkäri Josef Mengele sekä Dachaun ensimmäinen komendantti Hilmar Wäckerle. Tästä ilmeisesti henkilökohtaisesta ystäväpiiristä voidaan päätellä, että Kurkiala oli ehkä enemmänkin mentori tai ideologinen neuvoja, kuin varsinaisten taistelutoimien johtaminen. Toki hänen jääkärinä saamansa ansiot sekä korkea sotilasarvo everstinä sekä kovasanaisena miehenä saattoivat edesauttaa hänen uraansa Himmlerin organisaatiossa.

Tai saattoi olla niin, että hän sekä Himmler keskustelivat siitä, että miten myös suomalaisia saataisiin sitoutettua paremmin Adolf Hitlerin poliittiseen aatemaailmaan, ja samalla tietenkin kosiskeltiin vapaaehtoisia noihin Eisatzgruppeneihin, ja samalla keskusteltiin ilmeisesti siitä, kuinka Kalevalaa voitaisiin hyödyntää natsien propagandassa, ja ehkä ajatus oli se, että tuo Sampo tai “Kirjokansi” samaistettaisiin “Liiton arkkiin”, joka natsipropagandassa olsii muutettu niin, että Israelilaiset olisivat sen varastaneet Egyptistä. Ahnenbella sekä Hexenillä oli sellainen ajatus, että he väärentäisivät tuon Sammon löytymisen, ja sieltä sitten olisi löytynyt natsien tekaisemia papyrus- asiakirjoja, jotka olisivat osoittaneet, että nuo raamatun kuninkaat olivatkin germaaneja.

Toinenkin suomalainen pappi palveli SS-vapaaehtoisten riveissä, ja hänen nimensä oli Ensio Pihkala (1915-1941). Tuo Pihkala on ilmeisesti ainoa suomalainen SS-mies, joka on osallistunut oman kertomuksensa mukaan juutalaisten ampumiseen, mutta tieto on peräisin hänen päiväkirjastaan, joka on jäänyt editoimatta tuon papin kaaduttua taistelussa vuonna 1941. Mutta vaikka Kurkiala ei tätä asiaa koskaan myöntänyt eikä kirjoittanut siitä mitään päiväkirjaansa, niin saattaa olla niin, että hän on tietoinen tuosta juutalaisiin kohdistuneesta massamurhasta, mutta ei koskaan sitä ole laittanut mihinkään muistikirjaansa ylös, tai sitten hän on hävittänyt nuo asiaa koskevat merkinnät ehkä Himmlerin pyynnöstä.
Kalervo Kurkiala
1894-1966

Fasismi oli tietenkin noiden SS-joukkojen pääasiallinen motiivi surmata kommunisteja sekä muita valtavirrasta poikkeavia henkilöitä. Ja fasismin tärkein osa on vahvan johtajan sekä anti-intellektualismin ihannointi, mikä tietenkin johtuu siitä, että kukaan ei saa kyseenalaistaa johtajan auktoriteettia, koska se panee sitten epäilemään hänen ,motiivejaan. Ja toisin kuin parlamentarismin kautta toimivat äärijärjestöt, niin fasistit eivät kaihda väkivaltaa tai toisen ihmisen uhkaamista. Ja koulutettu sekä pohdiskeleva henkilö on vaikeaa saada meuhkaamaan kadulla kuin joku kouluttamaton ihminen, joka sitten haluaa hinnalla millä hyvänsä kuulua ryhmään. Ja nimen omaan sotilaspapit olivat fennofiilisen ajattelun ytimessä.

Siinä korostettiin suomalaisuuden paremmuutta slaavilaisiin kansoihin nähden, ja samalla vaikka puhutaan siitä, että AKS, mikä tarkoittaa  Akateeminen Karjala Seuraa olisi jotenkin pelkkä puhdasta suomalaista perimää ajava järjestö, joka toimi ateistisen ajattelun pohjalta, niin varmasti mukana oli myös uskonnolisia fanaatikkoja, joille sosialismi sekä ortodoksinen kirkko olivat jotenkin epäpuhdasta kristinuskoa, ja se sitten antoi heille mielessään ikään kuin oikeuden aloittaa ristiretki bolshevismia vastaan. Kun puhutaan siitä, miksi maassamme on jonkinlainen epäluulo esimerkiksi katolisia vastaan, niin se johtuu pohjimmiltaan katolisen kirkon käsityksestä itsestään. Kun luterilainen kirkko on virallisesti osa valtiota, niin katolinen kirkko on taas valtiosta erillään oleva koneisto. Tämä ero tietenkään ei ole syynä luterilaisten kyräilevään suhtautumiseen ortodokseja kohtaan.

Syy on siinä, että ortodoksinen kirkko samaistettiin tsaariin sekä sen katsottiin olevan suomalaisiin kohdistuvan sortovallan väline, jolla tsaari värväsi miehiä riveihinsä. Syy miksi tästä kirjoitan, on se että taas kerran ovat sellaiset tahot päässeet ääneen, joiden mielestä esimerkiksi ihmisiä saa uhkailla siksi, että heillä on eri uskonto kuin meillä, ja sitten on tietenkin erilaisia haukkoja, joiden mielestä uskonto on mukava tapa värvätä joukkoja esimerkiksi arabiassa käytävään “uuteen ristiretkeen” tai harmageddoniin, missä kristityt sotilaat surmaavat noita pahoja ISIS-terroristeja, joilla ei tietenkään mitään ihmisoikeuksia tarvitse olla.
elainasiaa.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,