Skip to main content

Uusnatsit ovat oikeasti vain keppihevosia tässä pelissä, jonka tavoitteena on saada aikaan poliittinen konsensus sekä vastustajat vaiennettua


Kun puhutaan maahanmuuton vastustamisesta sekä siitä, että onko maamme linja äärioikeistoon tai viharyhmiin ylipäätään liian pehmo, niin kun puhutaan esimerkiksi siitä, että ihmisiä on helppo niputtaa samaan ryhmään jonkun asian varjolla. Puhuttaessa esimerkiksi maahanmuutosta sekä vihakirjoittelusta, niin voisin sanoa, että esimerkiksi hallitsemattoman maahanmuuton vastustaminen sekä vihakirjoittelu eivät ole aivan sama asia. Samoin kun puhutaan siitä, että joku ihminen hakataan kuoliaaksi, ei toki tarkoita sitä, että kaikki nämä henkilöt, jotka sinne asemalle kukkia toivat, kannattavat ylipäätään maahanmuuttoa.

Maahanmuuttajat on helppo niputtaa samaan kategoriaan, jolloin kaikki maahamme pyrkivät henkilöt on helppo nimetä väkivaltaisiksi muslimeiksi, ja toki esimerkiksi heidän uskonnossaan on paljon asioita, jotka eivät ole meistä sopivia. Eli tällä tarkoitan nimenomaan islamistien suhtautumista meidän uskontoomme, ja heidän asennettaan esimerkiksi kotiväkivaltaan, mikä on tietenkin meidän yhteiskunnassamme kiellettyä toimintaa. Ja monia häiritsee se, että muslimeile Koraani menee yli lainsäädännön, mitä ei missään tapauksessa saa hyväksyä. Ongelma näet on siinä, että kukaan meistä ei varmasti kuitenkaan haluaisi myöskään terroristeja maahamme, ja tällä viittaan Saudien rahoittamaan moskeijaan. Kun ajatellaan islamistien harjoittamaa väkivaltaa, niin syynä siihen on se, että Lähi-Idässä islam eli paikallinen uskonto on osa päivän politiikkaa.

Ja silloin tietenkin myös valtion johto kannustaa ihmisiä huutamaaan länsimaiden vastaisia iskulauseita, jotka näyttävät sitten hyviltä televisiossa esitettyinä.  Täytyy muuten huomioida se, että nimenomaan Saudi-Arabian johto on sitten tehnyt liiton noiden paatoksellisten muslimi-militanttien kanssa, joiden silmissä jokainen länsimaa on jotenkin saatanasta peräisin. Lähi-Idässä hallitukset käyttävät usein islamistien palveluksia uskonnollisessa poliisissa, joka on oikeastaan paikallinen versio SS joukoista. Eli vaikka hallitus ei sinällään itse ketään vainoa, niin sen palveluksessa on tuollainen järjestö, jonka jäsenten tehtävänä on naisten maskien valvominen sekä valtion vastustajien eliminoiminen.

Mutta kun puhutaan siitä, että maahamme päästetään jatkuvasti aineksia, joiden voisi kyllä suoraan olettaa olevan vaaraksi yhteiskunnallemme, niin vastuu ei varmasti ole tavallisilla ihmisillä eikä ainakaan millään pilottitakkia käyttävillä miehillä, jotka heiluttelevat tunnuksiaan ympäriinsä. Ylipäätään se että väkivaltaa esiintyy tämän asian ympärillä pitää paremmin sekä kärkevämmin tuomita. Ääriryhmät eivät kaihda pahoinpitelyitä sekä murhiakaan vaikutuskeinona, mutta täytyy oikeastaan hiukan sanoa muutamia asioita noista väkivaltaryhmistä, joilla ihmisiä pelotellaan "oikean asian puolelle". Mutta kun puhutaan siitä, että ääriryhmiä on vain suomalaisten piireissä, niin silloin kyllä ollaan pahasti väärässä.

Myös maahanmuuttajien keskinäiset välit voivat olla huonot, ja samoin myös heidän piirissään toimii väkivaltaisia ääriryhmiä, jotka eivät kaihda mitään keinoja toimiessaan siten, että nuo maahanmuuttajat tulisivat karkotetuiksi maastamme. Eli osa noista terrori-iskuista saattaa olla tehty siksi, että joku diktaattori haluaa päästä Eurooppaan muuttaneisiin poliittisiin vastustajiinsa käsiksi, ja tietenkin tuo karkoitus voidaan järjestää niin, että tuollainen pakolaisten keskuuteen soluttautunut poliittisen poliisin mies sitten alkaa puukottaa valtaväestön edustajia, jolloin tietyille henkilöille saadaan karkotuspäätös, ja nuo henkilöt sitten pääsevät uskonnollisen poliisin kidutuskammioon.

Väkivaltajärjestöjä on sekä maahanmuuttajien että valtaväestön keskuudessa, ja tietenkin ensimmäinen ajatus olisi poistaa nuo ainekset yhteiskunnastamme lähettämällä heidät takaisin sinne mistä tulivatkin, ja samalla Eurooppa ympäröidään uudella "Hadrianuksen muurilla", joka pitää barbaarit poissa yhteiskunnastamme. Kuitenkin tuo "Euroopan muuri" merkitsisi sitä, että demokratian vastaiset ainekset saavat tuolloin toimia täysin häiritsemättä, ja luoda omia strategioitaan meidän maanosamme kansalaisten surmaamiseksi. Mutta kun puhutaan maahanmuutosta, niin tuolloin on maahanmuuttajat helppo niputtaa samaan kategoriaan, eli samassa lauseessa voidaan puhua opiskelijoista, turisteista, oikeasti vainoa kokeneista, ihmiskaupan uhreista sekä oikeista rikollisista kuten etniseen väkivaltaan kotimaassaan syyllistyneistä henkilöistä, ja esimerkiksi Gaddafin salaisen poliisin kiduttajista, joita varmasti pyrkii maahamme.

Toinen tapa toimia on se, että jos tuollainen ääriryhmän jäsen tavataan rajalla, niin hänet sitten lähetetään psykiatriseen hoitolaitokseen, ja käännytetään toimimaan omiaan vastaan. Tuota tekniikkaa on perinteisesti sovellettu hyvällä menestyksellä esimerkiksi vakoilijoihin, jotka on aivopesun jälken käännytetty toimimaan entisiä työnantajiaan vastaan. Joten tuota samaa MKULTRA ja ARTICHOKE-ohjelmissa käytettyä tekniikkaa, mitä KGB sekä CIA ovat käyttäneet kiinni saamiensa agenttien ajattelutavan muuttamiseen voidaan soveltaa myös terroristeihin.

pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,