Skip to main content

Ääriryhmien harjoittaman väkivallan sekä vihapuheiden käyttö kansalaisoikeuksien rajoittamiseen

Kuvituskuvaa

Nyt näemme sitten tilanteen, missä maamme hallitus lopulta joutuu tekemään ratkaisuja siitä, miten se yhdessä viranomaisten kanssa aikoo kitkeä rasismia sekä muuta rikollisuutta yhteiskunnastamme, ja tässä tarvittiin vain yhden ihmisen kuolema. Maassamme on pitkään ollut vallalla sellainen näkemys, että "kansalaistottelemattomuus" on vain vasemmistoon sekä johonkin luonnonsuojelijoihin liittyvä asia, ja oikeiston harjoittamaan vihaa lietsovaan toimintaan on suhtauduttu hiukan hyssytellen, sekä samalla ymmärretty noiden henkilöiden olevan vain "isänmaallisia nuoria, jotka leikkaavat hiuksensa lyhyiksi". Aluksi pitää muistuttaa siitä, että myös vasemmistolaiset ääriryhmät ovat syyllistyneet väkivaltaan Euroopassa, ja samoin meistä jokainen osaa piirtää hakaristejä seiniin, jos on tullut vähän tapeltua jonkun pizzakuskin kanssa.

Eli jostain syystä terrorismia pidettiin 1980-luvulla lähinnä vasemmiston tapana toimia, ja kukaan ei edes ottanut huomioon sellaisia asioita, kuin että myös vasemmistolaiseen tapaaan ajattelevat  osaavat olla rasisteja. Eikä esimerkiksi IRA ollut profiloitunut mitenkään erityisen sosialistiseksi järjestöksi, vaan se haki aseita itäblokista tai Libyasta, joita se sai sitten esiintymällä sosialistisena ryhmänä. Tuon järjestön vasemmistolaisuus oli lähinnä AK-47 rynnäkkökivääri, joita sitten esiteltiin suurella volyymilla. Samoin väivaltaryhmien on helppoa myydä itseään työväen aaatteen kannattajana, jotta se saa suuremman kannattajamäärän, kuin puhumalla olevansa esimerkiksi tehtaan johtajien sekä ns. "vanhan pääoman"asialla.

Täytyy muistaa se, että esimerkiksi herra Hitler myi omaa NSDAP-puoluettaan vasemmistolaisena liikkeenä, vaikka kyseessä oli erittäin oikeistolainen yhteisö, joka ajoi surutta suurpääoman sekä tehtaan omistajien etuja. Tuolloin 1930-luvulla Hitler lupasi esimerkiksi rajata yksityisomistuksessa olevaa omaisuutta sekä tehdä verotuksesta oikeudenmukaisempaa, mutta hän perui sitten koko asian päästessään valtakunnankansleriksi. Kun puhutaan siitä, että miksi IT-alalla työskenteleviä ja ohjelmisto-yhtiöiden avulla omaisuutensa luoneita henkilöitä pidetään jotenkin nousukkaina, niin se johtuu siitä, että tuo omaisuus tuli heille yllättäen, ja silloin esimerkiksi vanhojen tehtaanjohtaja-sukujen asemaa uhattiin, ja se että "nousukkaat" pääsivät kabinetteihin varmasti aiheutti tuolloin IT-alan nousukaudella pientä päänsärkyä, koska ennen kaikki sopimukset oli tehty poissa ihmisten silmistä erilaisissa tupakan hajuisissa huoneissa, ja vaikka Suomessa liike-elämä oli melko puhdasta sekä lainkuuliaista, niin muualla maailmassa on tilanne saattanut olla hiukan toisin. Eli esimerkiksi joissain maissa ei organisoidun rikollisuuden suhdetta esimerkiksi aseteollisuuteen olla koskaan oikeastaan tutkittu, ja tuolloin ihmettelen sitä, mistä vaikkapa Los Angelesin jengit saavat käsiinsä MAC-10 konepistooleita, jos heillä on rikosrekisteri. Rynnäkköaseiden myynnissä pitää aina USA:ssa katsoa henkilöllisyystodistus, ja sarjatulta ampuvaan konepistooliin pitää olla oikeasti aseenkantolupa ainakin osassa osavaltioita.

Ja se mikä oikeastaan on rasismin sekä natsismin suhde politiikkaan, liittyy siihen että natsit ovat oikeastaan vasemmistolainen poliittinen ryhmä, jonka aate kumpuaa nimenomaan "savupiipputeollisuuden" työntekijöiden parista, ja se miksi rasistiset ryhmät ovat saaneet myytyä itsensä ihmisille joissain maissa johtuu siitä, että he lupaavat usein juuri työpaikkoja ihmisille, joille he puhuvat. Eli jos alamme keskustella esimerkiksi rasististen tapahtumien puhujien kanssa siitä, mikä on heidän lääkkeensä vaikkapa lamaan, niin silloin vastauksena on se, että ulkomaalaiset vievät meidän suomalaisten työpaikat.

Väkivaltaisilla ääriryhmillä ei ole oikeastaan mitään ideologiaa, ja siksi niiden on ollut helppoa värvätä jäsenistöä esimerkiksi ostoskeskuksissa hengailevien nuorten parista. Se millä nuo taistelujärjestöinä esiintyvät tahot värväävät jäseniään on ulkomaalaisvastaisuus sekä yhtenäinen uniformu, sekä samalla pelotellaan sillä, että noilla henkilöillä on poliisissa paljon tukijoita. Samalla myös pidetään näyttäviä mielenosoituksia, ja samalla kerrotaan ihmisille, että "he voivat tulla tähän sanomaan sanottavansa", ja myös vihjaillaan siitä, että järjestöillä on "omat turvamiehet" ja jos joku poliisi nyt sitten sattuu ajamaan päänsä puliksi, niin häntä sitten esitellään kaikelle kansalle.

Samalla kuitenkin unohtuu sellainen pikku asia, että se millaisia työpaikkoja nämä ulkomaalaiset oikeastaan vievät? Eli onko se työ mitä tavalliselle ihmiselle luvataan oikeastaan esimerkiksi rappujen siivoamista sekä myös muuta työtä, mitä nykyään teetetään maahanmuuttajilla tai muilla suomea osaamattomilla henkilöillä.  Ja tietenkin nuo järjestöt sitten maalailevat kuvaa "upeasta Suomesta", jossa ei rappiota kuten pornografiaa sekä rap-musiikkia suvaita.  Nuo äärinationalistisina esiintyvät järjestöt toimivat siten, että ne lupaavat perheen päällikölle suurta tulevaisuutta, ja sitä että lapset sitten tekevät kaikki hänen työnsä, eli he vetoavat usein samaan asiaan kuin lestadiolaiset, jotka korostavat miehen asemaa perheen ylimyksellisenä patriarkkana.

Samoin korostetaan esikoisen asemaa perheessä, eli vain hänellä olisi noiden ihmisten mukaan oikeus hankkia koulutusta ja muiden tulisi häntä palvella. Eli tiedätte sitten millaisiin ihmisiin tuollaiset puheet vetoavat. Noiden ääriryhmien suuri kannattajajoukko on nimen omaan kouluttamattomien ihmisten parissa, jotka esimerkiksi aikoinaan muodostivat NSDAP:n ja Venäjän bolshevikkien taistelujärjestöjen ytimen. Nuo ihmiset olivat epävarmoja tulevaisuudestaan, koska tuolloin ei ollut sosiaaliturvaa tai muutakaan taetta elannolle, jos henkilö irtisanottiin.

Kouluttamatonta ihmistä on helppo ohjailla, ja tämän takia joidenkin maiden armeijoissa sekä mellakkapoliiseissa on pääsyvaatimuksena se, että mitään muuta koulutusta ei saa olla kuin se, mitä nuo järjestöt antavat. Se takaa noiden henkilöiden poliittisen uskollisuuden sekä sen, että he tekevät kaiken mitä sanotaan. Kuitenkin esimerkiksi Saksan asevoimien yhteydessä Toisen Maailmansodan aikana toimineiden kammottujen Eisatzkommando-ryhmien johtajat olivat tohtoreita joten tuossa kyllä sitten on hiukan hyväksikäytön makua. Syy miksi esimerkiksi monen diktatuurimaan poliisivoimat palkkaavat nimen omaan koulunsa keskeyttäneitä henkilöitä on se, että nämä ovat tyhjän päällä, jos heidät erotetaan. Samoin uniformu hivelee tuollaisen henkilön itsetuntoa, ja se luo kollektiivista yhteenkuuluvuutta, ja tätä esimerkiksi SA-järjestö hyödynsi.

Tuo järjestö oli avainasemassa Adolf Hitlerin valtaannousussa, ja se myöhemmin muutettiin SS-joukoiksi, eli kyseessä oli oikeastaan yksityinen armeija, joka oli noiden natsivirkailijoiden käytössä. Samalla tietenkin syntyi lieve-ilmiöitä, koska tuollainen ryhmä toimi samaan tapaan kuin armeija. Ja armeijan "me henki" joka luodaan uniformuilla saattaa joskus aiheuttaa esimerkiksi aselajien välisiä tappeluita, joten SA sekä nykyiset liivi- tai pilottijengit  toimivat samaan tapaan, eli ensin heidät houkutellaan uhoamaan julkisesti, ja sitten kun syntyy tappeluita, niin nuo henkilöt saadaan pelon avulla sidottua tuohon toimintaan mukaan. Kun puhutaan väkivallasta sekä uhkaamisesta, niin totta kai se herättää muissa ihmisissä vihaa, ja tuota sitten käytetään pelotteena niitä vastaan, jotka haluavat erota kyseisistä organisaatioista.

pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,