Skip to main content

Kyllikki Saaren murha ja Pentti Kankaanpään tutkimukset (Esiintyikö joku toinen henkilö Assmannina hänen ollessaan Saksassa?)

Kyllikki Saaren ruumista kannetaan autoon
suohaudan löytymisen jälkeen

Hans Assmanin vaimo ei ehkä ollut miehensä kanssa parhaissa mahdollisissa väleissä, ja ehkä hän kertoi noita alla olevassa linkissä esitettyjä väitteitä esimerkiksi siitä, että Assman oli tuolloin Kyllikin murhailtana ollut Isojoella saadakseen miehensä mustamaalattua muiden silmissä. Jos Hans Assman valehteli olleensa Saksassa Kyllikki Saaren kuolinpäivänä, niin miksi hän sen teki? Tätä kysyn siksi, että Assmannin vaimo väitti hänen olleen Isojoella tuon julmalla tavalla tehdyn henkirikoksen sattuessa, joten vaikka SUPO:n papereiden mukaan Hans oli tuolloin Saksassa, niin hän on voinut kuitenkin käydä Suomessa salaa ajamalla ensin saksan rekisterissä olevalla autolla Norjan tai Ruotsin kautta, ja vaihtanut sitten taas suomalaiseen ajoneuvoon  ennen kuin hän tuli rajan yli.

Mutta miksi hän tuon teon olisi tehnyt? Eli olisiko kyseessä ehkä ollut ase- tai silloin suomessa kielletyn pornografisten elokuvien kauppa, jossa mainiosti molempia kieliä eli suomea sekä saksaa puhunut Assman olisi sitten toiminut kuriirina, mutta se ei ole silti tarkoittanut, että hän olisi tappanut Kyllikki Saaren. Kuitenkin jos hän oli sitten palannut Suomeen ikään kuin "väärän rajan" kautta, ja sitten hän olisi törmännyt Kyllikkiin väärässä paikassa väärään aikaan, niin se voisi selittää sen, miksi Assman olisi ehkä murhannut Kylikin. Mutta tämä on pelkkää otaksumaa, ja jos SUPO:n paperit pitivät paikkansa, ja Assman olisi ollut tuolloin Saksassa, niin olisiko joku esiintynyt hänen henkilöllisyydellään Suomessa? Eli joku jonka Assman tunsi on saattanut varastaa hänen henkilöllisyystodistuksensa ja esiintyä hänenä Suomessa, kun Hans oli käymässä Saksassa. Tuon ajan henkilöllisyystodistus oli melko helppo väärentää, ja ainoastaan kuva olisi pitänyt vaihtaa. Tuo olisi ollut turvallista, eikä Assman olisi koskaan tuota asiaa saanut selville, ellei joku hänet tunteva henkilö olisi törmännyt tuohon "herra X":ään joka esiintyi Assmannina, ja silloin saattoi olla ainoa keino selvitä tilanteesta tehdä murha.  Tällä viittaan alla olevaan linkkiin Pentti Kankaanpään tutkimuksiin, jotka koskivat Kyllikki Saarta ja hänen murhaansa.

Kun mietitään esimerkiksi suohaudan löytymistä sekä Kyllikin sormien sekä varpaiden puuttumista, niin se saattaa johtua siitä, että ne ovat pitkälle edenneen mätänemisen takia kadonneet, mutta myös murhaaja on ne saattanut leikata irti. Eli hän on saattanut yrittää lavastaa tuota tekoa esimerkiksi kuolema fetissien vaivaaman henkilön tekemiksi. Tai sitten hän oli kuolemafetissisti, joka keräili ihmisten sormia. Samoin se että miksi murhaaja oli tuon kohdan merkinnyt? Eli oliko hän ehkä ajatellut itse "löytää" tuon haudan, mikä olisi sitten lisännyt hänen uskottavuuttaan. Mutta ehkä haudan löysi väärä mies, joka sitten teki asiasta suuren numeron, ja seurauksena oli Suomen tunnetuin henkirikos.

Kun puhutaan siitä, että tuo kuuluisa suosta löytynyt pyörä oli Kyllikki Saaren, niin olisi mukavaa tietää se, että oliko tuo Saaren pyörän runkonumero ollut ylhäällä jossain, tai mistä tuo tieto kyseisen pyörän kuulumisesta Saarelle on peräisin, eli onko tuo pyörä nyt sitten Kyllikin käytössä ollut pyörä ollenkaan? Kun puhutaan tuon pyörän löytymisestä metallinpaljastimen avulla tehdyn etsinnän jälkeen, niin pitää kysyä sellainen kysymys, kuin että eikö murhaaja sitten tiennyt tuosta metallinpaljastimella tehdystä etsinnästä, jos hän sen jälkeen on pyörän tuonne paikalle vienyt? Jos kyseessä oli ollut paikallinen mies, niin silloin hän olisi varmasti tiennyt etsinnästä, ja sitten osannut hävittää pyörän jonnekin muualle.

Ja jos joku olisi tuolloin ajanut Isojoella Kyllikin pyörällä, niin se varmasti olisi herättänyt huomiota. Eli onko pyörä tuotu paikalle henkilöautolla, vai miten se on tuonne löytöpaikalle päätynyt? Ja miksi tuo henkilö ei ollut hävittänyt sitä esimerkiksi purkamalla pyörää osiksi? Tuolloin varmaan jokaisessa maalaistalossa oli polttoleikkuri, jolla sitten sai metallinpalat irroitettua, joten miksi murhaaja ei tuota pyörää hajottanut? Kun puhutaan siitä, miten kylä suhtautui tuohon tekoon, niin silloin voidaan kyllä sanoa, että kyseessä voisi olla viranomaisen harhauttaminen, jos nuo henkilöt olisivat puhuneet muunnettua totuutta, ja auttaneet tällä tavoin murhaajaa pakenemaan. Mutta kun puhutaan noista mapeista, jotka olivat pölyttyneitä, niin itse ihmettelen että miksi ne oli jätetty hyllyyn lepäämään, ja jos poliisi olisi tuon halunnut salata, niin silloin ei Pentti Kankanpää mitenkään olisi niitä varmaan kotiinsa saanut ottaa. Eikä niitä olisi myöskään jätetty Isojoen poliisiin, vaan viety jonnekin muualle.

Linkki tekstissä mainittuun videoon: https://youtu.be/DtzHigjPKS0

pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,