Skip to main content

Miksi ihmisiä kiinnostaa ilmiö nimeltään PSI? Ja miten tuo ilmiö voidaan toteuttaa GSM-puhelimen sekä action-kameran avulla


Parapsykologia kiinnostaa kaikkia nykyajan tiedustelu-upseereita sekä poliiseja siksi, että noita aikoinaan niin ihmeellisinä pidettyjä ilmiöitä voidaan nykyään jäljentää teknisillä välineillä, jotka on ostettavissa aivan tavallisesta supermarketista. Tarvitaan vain action kamera sekä GSM-puhelin, niin ihmiselle voidaan luoda PSI, eli teknisesti toteutettava etänäkö niin, että action-kamera välittää esimerkiksi bluetoothin ja GSM-verkon  kautta reaaliaikaista kuvaa toisen henkilön toiminnasta vaikkapa satojen kilometrien päässä olevalle tarkkailijalle.

Tätä kutsutaan tekniseksi etänäöksi, ja se on varmasti aivan mahdollinen toteuttaa vaikka aivan välittömästi. Tuota action kameraa sitten voidaan käyttää esimerkiksi skeittirampilla, jolloin tarkkailija saa saman kuvavaikutelman kuin tuo skeittaajakin, jos hän käyttää Virtuaalitodellisuus eli VR-laseja. Tuolla tavoin voidaan toteuttaa myös etäleikkaus, eli toinen kirurgi pitää otsassaan pientä kameraa, ja toinen sitten ohjaa hänen toimintaansa vaikka Skypen kaltaisten sosiaalisten viestimien avulla. Ja ehkä tulevaisuudessa käyttöön tulevat datahanskat mahdollistavat sen, että noita leikkauksia voidaan tehdä robottien avulla.

Kun puhutaan leikkausvälineiden kehittymisestä, niin laserveitset varmasti tulevat yleistymään myös leikkaussaleissa, koska laserin antaman valonväläyksen pituutta voidaan säätää jopa mikrosekunnin tarkkuudella, ja tuolloin laserveitsi voi poistaa jopa yksittäisiä solukerroksia. Tuolloin esimerkiksi syövän hoito muuttuu varmasti tehokkaammaksi, kun tuo väline voi poistaa solukkoa erittäin tarkasti, ja laserveitsi voi olla sellainen, että siihen on kiinnoítetty pieni mikroskooppi, ja samalla tuo laite voi tunnistaa nuo syöpäsolut imagetunnistimen avulla, eli tuolloin laserveitsi toimii siten, että se antaa sykäyksen vain silloin, kun laite havaitsee syöpäsolun. Nuo solut voidaan merkitä esimerkiksi fluoresenssillä, tai sitten tuo kamera ja siihen kiinnitetty tietokone voivat tunnistaa epänormaalin solukon terveistä soluista niiden välillä olevan  värikontrastin avulla.

 Näin laser voi sitten säädellä omaa toimintaansa niin, että se katkaisee säteen silloin kun tuota välinettä siirretään terveen kudoksen päälle. Kun puhutaan teknisestä PSI:stä, niin tietenkin olisi hyvä, jos vaikkapa ambulanssimiehistö tietäisi, että onko henkilöllä oikeasti kipuja, että he sitten osaavat antaa oikean piikin, ja jos kyseessä on ollu tappelu, niin syyttäjät sitten voivat arvioida sitä, että onko tuo uhri oikeasti saanut kipuja tuossa pahoinpitelyssä, tai että onko hän oikeasti sitten edes kiihdyksissä. Tuolloin voidaan henkilön käteen asentaa laite, joka mittaa hengitystä sekä sydämen sykettä, ja tuolloin voidaan todeta, että hengittääkö hän poikkeuksellisen syvään.

Mutta tehokkaampi tapa on liittää hänen päähänsä koje, joka mittaa kipukeskuksen aktiivisuutta, ja tällä tavoin henkilö ei voi väittää kokeneensa kipua, jos hänellä ei niitä ole. Kun puhutaan EEG-laitteista sekä valheenpaljastimesta, niin se että kuinka monta noista sensoreista henkilö saa huijattua, niin sitä parempi valehtelija hän on. Toisin sanoen valheenpaljastimen sensorit mittaavat verenpainetta, sydämmen sykettä sekä lihasten supistumista, ja niihin liitetty infrapunakamera mittaa verenkierron muutoksia ihmisen ihossa., mutta nykyään myös ihmisen aivojen sähkökäyrää voidaan käyttää hyväksi, kun valehtelijoita etsitään työhaastatteluissa. Samoin tämä legendaarinen väline näyttää sen, että pystyykö henkilö ollenkaan hallitsemaan lihaksistoaan. Nykyään tosin ollaan siirtymässä CAT eli tietokonetomografiaan, jossa tutkitaan sitä, että miten varjoaineet kulkeutuvat aivoihin.

Jos ihminen valehtelee, niin hänen aivoissaan aktivoituu useampia keskuksia kuin mikäli hän puhuu totta. Tällöin aivoihin imeytyy suurempi määrä varjoainetta kuin totta puhuvalla ihmisellä, ja kun ihminen valehtelee, niin hänen pitää silloin pystyä synteettiseen ajatteluun, mikä vaatii paljon enemmän energiaa, kuin se että henkilö muistelee todella tapahtunutta asiaa. Eli jos häneltä kysytään tietoja jostain asiasta, niin tietenkin hänen pitää muistella sitä paikkaa, ja tuolloin aivojen muistikeskus aktivoituu. Mutta valehdellessaan henkilö tarvitsee synteettisen ajattelun hermosoluja tuekseen, ja tällöin aivoista aktivoituvat  paljon laajemmat alueet kuin normaalisti.

Nykyään ollaan testattu myös MEG eli Magnetoendografiaan perustuvia havainto menetelmien käyttöä valheenpaljastimessa, koska tämä väline ei vaadi radioaktiivisia merkkiaineita, joten sen käyttö olisi joustavampaa kuin CAT- eli varjoaineeseen perustuvan tietokonetomografin. Tällöin voidaan ajatella että ehkä tulevaisuudessa ihmiset istuisivat ikään kuin parturin tuolin näköisessä työpisteessä, ja heiltä sitten kysellään asioita jotka liittyvät rikokseen. Tuo välineistö voi olla niin pieni ja helppokäyttöinen, että se voidaan asentaa vaikkapa oikeussalin todistajan istuimien yhteyteen. Tai jos ryhdytään humoristisiksi, niin silloin joku tulevaisuuden tiedustelupalvelu voi naamioida tämän välineen parturin kuivaimeksi, ja sitten he voivat huomaamatta kuulustella henkilöä parturiksi naamioituneina.

Eli tuo parturiksi naamioitunut agentti kyselee esimerkiksi rikoksesta tai kuulumisesta rikollisjärjestöön, ja tulokset tallentuvat läppäriin tai verkon yli tuon tulevaisuuden tiedustelupalvelun palvelimelle, josta se voidaan poimia analyysiä tai pidätysmääräystä varten. Tuo laitteisto vaatii ainoastaan sen, että käytetään mikrofonia sekä henkilö kuvataan tehokkaasti. Ja DNA voidaan ottaa hänen hiuksistaan. Tuolloin voidaan tulla siihen suureen "isoveli valvoo"-maailmaan, josta on kirjoitettu maukkaita romaaneja. Ja tietenkin homma voidaan hoitaa niin, että henkilö houkutellaan MRI-skanneriin, ja hänelle esitetään kysymyksiä, jotka koskevat rikoksia. Tämä kysymys voidaan esittää hänelle esimerkiksi aliäänisellä kaiuttimella, jolloin muut eivät sitä kuule eli oikeammin sanottuna tiedosta, ja tuolloin voidaan henkilön aivojen toimintaa tarkkailla.

On muuten yksi kirja, jossa tuota aliäänikautinta käytetään ihmisen murhaamiseen leikkaussalissa, eli tuhon saliin asennetaan kaiutin, joka sitten saa kirurgin toimimaan väärin, ja tämä surmaa sitten potilaansa. Kyseinen kirja on muistaakseni joku "Kooman" tapainen sairaalaympäristön sijoittuva kauhu- tai mikä lie trilleri, ja siinä puututaan juuri PHOENIX sekä MKULTRA-ohjelman tapaisiin asioihin, ja se on peräisin jostain kaukaiselta 1980-luvulta. Tiedetään että ihmiseen voidaan kohdentaa infraääntä käyttävän  LRAD-laitteen avulla jatkuvasyöttöistä propagandaa ilman että kukaan muu huomaa mitään, ja siksi tämä asia on varmasti yksi sellainen ratkaisu, mistä varmasti tullaan keskustelemaan erilaisissa "alan piireissä".

Ja jos henkilöön kohdennetaan pitkäksi aikaa erittäin voimakas infraääni, niin hän sitten alkaa varmasti saada ainakin päänsärkyä, mikä saa henkilön vaikuttamaan luulosairaalta, ellei hänen korvissaan olevaa vaikkua huomata. Ja tuo väline voidaan asentaa esimerkiksi nanohelikopteriin, joka sitten seuraa henkilöä mihin vain, mutta kuka nyt esimerkiksi haluaisi pankinjohtajaan suunnata tuollaista välinettä? Eihän kukaan rikollinen voi häntä haluta kontrolloida antamaan esimerkiksi omia salasanojaan puhelimessa tai siirtelemään rahoja asiattomille pankkitileille.

Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka haluavat helppoa rahaa, ja siksi tuollainen LRAD-laitteeseen ja nanohelikopteriin perustuva päänsärkyä aiheuttavaa laitetta voidaan käyttää siihen, että henkilö koukutetaan sitten kovilla huumaavilla lääkkeillä toimimaan rikollisten hyväksi, ja tällainen toiminta saattaa vahingoittaa myös kansallista turvallisuutta, eli tuo väline voidaan suunnata myös ydinaseita käsitteleviin sotilaisiin, joita sitten voidaan komentaa antamaan esimerkiksi käyttäjätunnuksiaan sekä salasanojaan valtion vihollisille.  Tai tietenkin kohteena voi olla poliisipäällikkö, joka halutaan koukuttaa vaikka opiaateilla.

Häneltä voidaan sitten kysellä esimerkiksi soluttautuvien poliisien henkilötietoja, tai pakottaa tuomaan viranomaisen salaisia tietoja kolmannelle osapuolelle. Tai sitten syöttää hänelle opiaatteja, ja tehdä tuosta onnettomasta huume-ilmoitus, jolloin tietenkin on seurauksena se, että laitoksella on poliisipäällikön paikka avoinna. Ja sitten mafia voisi yrittää saada oma miehensä tuolle paikalle. Tietenkin tuo nanohelikopteri voidaan varustaa mikroaaltoaseella, joka saa ihmisen veren sekä ruumiinnesteet kiehumaan, ja esimerkiksi päähän suunnattuna se aiheuttaa ihmisen kallon räjähdyksen.  Joten tällä tavoin voidaan luoda erittäin tappava asejärjestelmä, joka varmasti aiheuttaa pelkoa ihmisten mielessä

elainasiaa.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,