Skip to main content

Miksi paholaisella on pukinpää sekä sarvet? No siksi että kaikki tietävät kuka naamioituneista miehistä on päällikkö


Yllä olevassa taulussa (St. (Pyhä) Wolfgang ja paholainen) sielunvihollinen kuvataan vihreäksi hahmoksi, jolla on takapuolessaan silmät ja suu. kuva on ilmeisesti tarkoitettu varoittamaan pappeja sekä muita ihmisiä siitä, että paholainen eli ilmiantaja voi käyttää esimerkiksi seksuaalisuutta aseenaan jotain pappia vastaan, eli tarjota tälle seksiä, ja sitten rynnätä kertomaan kyseinen asia paaville. Eli sielunvihollinen saattoi väittää kyseisen papin pakottaneen hänet suhteeseen, ja tuolloin saattoi käydä niin, että tuo pastori sai sitten jopa tuomion tuosta asiasta, joka keskiajalla kun tuo maalaus maalattiin oli kuolemalla rangaistavaa.

Samoin varoitetaan siitä, että noilla ihmisillä jotka voivat kiristää piispoja oli silmiä kaikkialla. Ja Pyhän Wolfgangin viitassa olevat ruusut kertovat sen, että piispa on erittäin haluttu kiristyksen kohde, koska hän sai tuomita muita pappeja sekä ritareita. Jos oikein hyvä tuuri käy, niin silloin tuo piispa saatiin nimitettyä paaviksi, jolloin kiristäjällä oli periaatteessa koko kristikuntaa koskeva tuomiovalta käsissään. Sillloin saattoi jopa kuninkaan valta horjua, koska ennen luterilaista aikaa olivat Euroopan kuninkaalliset vastuussa toimistaan vain Jumalalle sekä paaville, joka oli tuolloin Jeesuksen edustaja maan päällä, ja ensimmäinen kuningas joka hylkäsi paavin oli ruotsin kuningas Kustaa Vaasa, joka takavarikoi kirkon omaisuuden sekä poisti sen verotusoikeuden ja liitti tuon laitoksen osaksi valtiokoneistoa.

Yleensä paholainen mielletään meidän yhteiskunnassamme jostain syystä punaiseksi, mutta kun puhutaan vanhan ajan taiteesta, niin tämä “sielunvihollinen” esitetään usein liskomaiseksi, vihreäksi olennoksi, jolla on matelijan silmät. Saattaa olla niin, että tuo hahmo tarkoitti sitä, että myrkyn keittäjillä oli päällään usein vihreitä vaatteita, tai heidän käsineensä olivat vihreät, koska kun ennen aikaan jouduttiin päästämään joku päiviltä, niin  silloin piti kaikkien tietää, milloin esimerkiksi kulho piti kaataa pois, jotta kukaan ei noita myrkkyjä joutunut nielemään. Ja samalla saattoivat omat osakkeet kohota kuninkaan silmissä.

Tämä asia on tietenkin alkanut kiehtoa ihmisiä, joiden käsityksen mukaan esimerkiksi liskomainen olio on saattanut johtaa salaa jotain järjestöä. Kun puhutaan siitä, miltä tuo suuri saatana tai miksi häntä nyt sitten kutsutaan näyttää, niin nykyään hänet kuvataan pukinpäisenä sekä sarvia kantavana hahmona, joka istuu pentagrammin edessä. Pentagrammilla merkittiin usein myrkkyjä, joiden toimittamistapoja uhriin on viisi. Syöttäminen, ampuminen eli myrkkynuolen käyttö, ihoon siveleminen sekä ilmaan päästäminen eli höyryttäminen, jolloin henkilö tuotiin ikään kuin kaasukammioon.

Tuo saattaa vaikuttaa hiukan erikoiselta, ja usein väitetään, että näitä asioista tutkivien ihmisten pitäisi varata aika mielenterveys poliklinikalta. Mutta kun mietitään tarkemmin pentagrammia sekä pukinpäätä, niin voidaan päätellä, että tuo “pukinpäinen hahmo” saattoi olla kaasunaamaria käyttävä henkilö, jolla on pukin kallosta tehty naamio, ja tuon naamion sisään on sitten laitettu aktiivihiilisuodatin, eli rätti jonka sisään oli laitettu hiilipölyä, ja jota kostutettiin toimi tuolloin ennen aikaan varhaisena kaasumaskina.. Tai sitten hän on käyttänyt kyseistä naamiota yksinkertaisesti peittääkseen henkilöllisyytensä, eli tuo naamio vääristi hänen äänensä. Ja sarvet tietenkin merkitsivät sitä, että kyseessä oli johtaja.

Toisin sanoen tuolloin pentagrammi on tarkoittanut ehkä sitä, että tuossa tilassa käsiteltiin kemikaaleja tai sinne on johdettu opiaattien polttamisesta syntyvää suitsuke-savua, jotta henkilö joka sinne tulee kokisi valtavan voimakkaan hyvän olon tunteen, ja jäisi “koukkuun” noiden henkilöiden antamaan yrttiin eli oopiumiin, jotta nämä voisivat sitten hallita häntä tehokkaammin. Ja kun puhutaan muustakin noituuteen sekä magiaan liittyvästä asiasta, niin kyllä voidaan sanoa, että kyseessä saattaa olla aivan yksinkertainen ehdollistumisterapia, millä henkilö sitten saatiin jonkin ryhmän hallintaan.

Eli pukinpäät sekä paholaisen suomupeitteinen iho saattavat johtua siitä, että nuo henkilöt käyttivät vaikkapa kissakalan nahasta tehtyjä pukuja suojatakseen ihoaan esimerkiksi kloorilta tai muilta voimakkailta myrkky kemikaaleilta, jotka saattoivat aiheuttaa voimakkaita allergisia reaktioita, ja toki tuo pentagrammi kertoi “alan miehille”, että tilassa oli voimakasta myrkkyä, jotta nämä tiesivät sitten pukeutua suojavarusteisiin, jotta kemikaaleja ei päässyt heidän iholleen tai hengitykseensä.

Kun puhutaan siitä, miksi joitakin hahmoja sanotaan paholaisiksi johtuu siitä, että ne oli tarkoitettu muistuttamaan siitä, että joillakin ihmisillä oli taitoja, joita ei saanut missään tapauksessa paljastaa muille. Mietittäessä sitä miksi paholaiset merkittiin usein punaisella värillä johtui siitä, että esimerkiksi ilmiantajat käyttivät ennen aikaan jostain syystä punaisia merkkejä, jotta ilmiantoja keräämään määrätty ritari löysi heidät helposti, ja ehti ottaa ilmiantolaput haltuunsa, jotta kukaan ei sitten epäillyt mitään.

Nykyversio paholaisesta tietenkin on alien, eli maan ulkopuolinen “UFO-olio” joka muistuttaa olemukseltaan jotain liskoa olisi sitten aineellistunut, eli laskeutunut STEALTH-aluksellaan johonkin metsään ja kaapannut ihmisiä kyytiin ja tehnyt heillä sitten erilaisia kokeita. Kuka tietää mitä maan ja taivaan välille oikeasti mahtuu, ja tässä sitten pohdin vain sitä, mitä nuo demonit oikeastaan ovat. Ja hiilihanko sitten oli tietenkin sähköshokkilaite, jolla humanoidi olisi sitten paimentanut ihmisiä alukseensa. Demoni taas on se kuuluisa “ihmis-alien”hybridi, jota tarinan mukaan kehitetään jossain nimettömässä tukikohdassa keskellä aavikkoa. Olkoon mitä ovat, mutta paholainen on kautta aikojen kiinnostanut ihmisiä, ja aiheeseen palaan varmasti jatkossakin.  


charelesfort.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,