Skip to main content

Hajoita sekä hallitse on se politiikka, mitä Lähi-Idässä on totuttu noudattamaan (Eli kuka hyötyy islamistien harjoittamasta terrorista)


Jos puhutaan siitä, mikä on lännelle parasta öljykaupan kannalta, niin silloin voidaan miettiä toimintamallia, missä arabia syöstään kaaokseen, jolloin esimerkiksi Pohjanmeren öljykenttien tuottama "musta kulta" nousee uuteen arvoonsa.Toki inhimilliset kärsimykset tuolla kaukana Lähi-Idässä ovat valtavan suuria.  Tuon takia ei liene perusteetonta väittää, että todellinen hyötyjä ISIS:in kaltaisesta järjestöstä äärimuslimien, huumekauppiaiden sekä muiden terroristien ja valtion väkivaltakoneiston  lisäksi ovat länsimaiden sekä venäjän öljy- ja kaasuyhtiöt, joiden tuotteille varmasti nyt löytyy kysyntää.

Mikäli keskustellaan siitä, miten valtio saadaan suistumaan anarkiaan, niin ensin pitää tietenkin sinne luoda voimakas kapinasolu, jonka pohjana Syyrian tapauksessa olisivat voineet toimia esimerkiksi tuossa maassa olevat pakolaismassat, joilla ei edes ole mitään kansalaisuutta eikä näin ollen mahdollisuutta esimerkiksi työntekoon. Noita ihmisiä voidaan aina syyttää esimerkiksi laiskuudesta, mutta kun puhutaan pakolaisten asemasta tuolla Lähi-Idässä, niin se ei ole mitenkään kehuttava, vaikka omasta mielestäni meidän eurooppalaisten pitäisi auttaa heitä siellä, jotta voimme kohdentaa apumme massoille eikä mielestäni ole viisasta lennättää tänne muutamia pakolaisia, vaan meidän pitäisi toimia niin, että nuo ihmiset voisivat pysyä omassa maassaan. Eli vietävä osaava henkilökunta sinne, ja luotava turvallinen toimintaympäristö noihin pakolaiskeskuksiin.

Tuolle pakolaisryhmälle, joista osa tai oikeastaan nykyään lähes jokainen on pakolaisleireillä syntyneitä ihmisiä, joiden vanhemmat sekä isovanhemmat ovat lähteneet pakoon Israelista valtion itsenäistyttyä vuonna 1947 luvataan vähän parempaa, jos he tarttuvat aseisiin ja lähtevät sotaan valtion johtoa vastaan. Mikä tietenkin antaa valtion johdolle oikeutuksen voiman käyttöön noita rikollisina pitämiään henkilöitä vastaan. Egypti hoiti oman ongelmansa rakentamalla Assuanin padon, jonka sulkuporttien avaaminen johtaisi valtaviin tulviin, ja jos ihmisiä on tuolla tulva-alueella, niin heidän on tuolloin poistuttava sieltä, ja tuon takia Nasser-järvi on erittäin hyvä vallankäytön väline muunkin kuin sähköntuotannon kannalta.

Nuo Syyrian pakolaisleirit ovat aina olleet sellainen paikka, missä on kasvanut todella paljon erilaisia ääriryhmiä, ja joiden huonot sosiaaliset olot ovat aina tarjonneet hyvän toimintaympäristön erilaisille kansankiihottajille. Tuota katkeruutta lisää vielä se, että Syyrian armeija on noissa paikoissa osoittanut samaa asennetta kuin Israelin asevoimat ovat osoittaneet Gazassa, eli noilla pakolaisleireillä olevilla henkilöillä ei ole ollut käytännössä mitään töitä, ja heitä on palkattu vain kaikkein vastenmielisimpiin tehtäviin, joita kukaan muu ei suostu tekemään.

Ja tietenkin terroristien tukeminen  on monissa tapauksissa tarkoittanut sitä, että esimerkiksi palestiinlaisaktivistit ovat hyökänneet Israelissa oleviin  kohteisiin, ja saaneet sitten surmansa iskuissa, ja tuolloin Israel on tietämättään tehnyt palveluksia vihollisilleen surmaamalla nämä henkilöt, ja samalla myös ruokkinut islamistien propagandaa sen julmista otteista, eli tuo tilanne on näytetty usein siten, että Israelin sotilaat surmaavat antautuneita terroristeja. Oli miten oli niin kuitenkin noiden sotilaallisesti hyödyttömien iskujen ansiosta myös Syyria on päässyt mukavasti eroon sille ikävistä poliittisesti aktiivisista henkilöistä, joita sitten on korvattu ääri-islamilaisilla henkilöillä, joita ei kukaan edes halua kuunnella, ja joiden vaatima kalifaatti on oikeastaan täysin mahdoton ajatus. Eli siihen kuuluisi arabian lisäksi puolet euroopasta sekä aasiasta, ja tuo tietenkin takaa sen, että kukaan ei noiden henkilöiden kanssa lähde neuvottelemaan.

Samoin noilta henkilöiltä on evätty sitten pääsy esimerkiksi korkeakouluihin tai ylipäätään muihin kuin koraanikouluihin, ja ainoa kirja jota noissa paikoissa saa on Koraani, koska niitä jaetaan ilmaiseksi. Ja varmasti tuollainen tapa opettaa luo sitten aivan oikeita islamisteja, eli tämä tilanne johtaa siihen, että noissa pakolaisleireissä on erilaisille rikollisille loistava toimintaympäristö. Nuo rikolliset voivat väittää olevansa esimerkiksi islamin asialla liikkuvia henkilöitä, vaikka he todellisuudessa ovat aivan tavallisia huumekauppiaita, jotka käyttävät tuota aluetta tukikohtanaan. Noita henkilöitä voidaan käyttää keppihevosena, kun esimerkiksi noihin ghettoihin tehdään väkivaltaisia ratsioita, tai joku palestiinalainen hakataan kadulla, paikallisena kansanhuvina.

Jos mietitään sitä, että informaatio- sekä psykologiset operaatiot vaikuttavat myös länsimaisiin henkilöihin, ja länsimaiset henkilöt tietävät toki noista laitteista kuten infraäänikaiuttimista, hologrammeista sekä kaiutinjärjestelmillä varustetuista lentokoneista kuten RIVET RIDER ja COMMANDO SOLO, mutta mitä mahtaa tapahtua, jos tuon kaltaista järjestelmää käytetään alueella, jossa ihmiset eivät tiedä noiden välineiden olemassaolosta, ja eivät osaa ennakoida niiden käyttöä. Eli kuten varmaan tiedätte, niin nuo välineet on asennettavissa mihin tahansa ajoneuvoon, moskeijaan tai diskoteekkiin, ja tuota vaikutusta voidaan tietenkin tehostaa huumaavilla lääkkeillä. Kun mietitään pakolaisleirien asemaa Syyrian hallituksen kannalta, niin se toimii tietenkin paikkana, missä erilaisia ajatuksia syntyy keskustelujen lomassa, ja tuolloin joku voi saada sellaista päähänsä, että nuo henkilöt voisivat esimerkiksi äänioikeuden tai oikeuden opiskella. Se ei tietenkään käy millekään suurelle johtajalle, joka tarvitsee noita kolmannen luokan kansalaisia näyttääkseen kansalleen, että jollain menee huonommin kuin heillä itsellään.

Tietenkin tuolloin pitää ihmisiä muistuttaa siitä, että jos tuollaisia ajatuksia esitetään julkisesti, niin silloin pitäää asioihin puuttua. Ongelma vain on siinä, että pakolaisleirejä vartioivat sotilaat kohtaavat noita rikollisiksi leimattuja ihmisiä päivittäin, ja silloin saattaa käydä niin, että he infektoituvat noista liberaaleista ajatuksista, ja siksi olisi parempi että heitä ei olisikaan. Kuitenkaan mikään hallitus ei nykyään voi antaa suoraan tappokäskyä noista ihmisistä, jotka istuvat pakolaisleireillä, koska mikään Einsatzgruppenin kaltainen konekivääritteloitus tai massamurha ei varmasti näytä hyvältä yhtään missään. Joten malli kakkonen olisi tietenkin se, että nuo ihmiset yllytetään avoimeen kapinaan, jolloin armeija voi sitten käyttää massiivista tulivoimaa heitä vastaan. Ja tietenkin kun mietitään esimerkiksi syyskuun 11. päivän tapahtumia New Yorkissa ja Pentagonissa, niin silloin voidaan kyllä sanoa, että nuo iskut palvelivat kyllä jonkun muun kuin muslimien etuja.

Samaa voidaan sanoa Pariisin sekä muualla Euroopassa tapahtuneista väkivallanteoista, jotka ovat ikään kuin antaneet lännelle ja Venäjälle oikeutuksen pommittaa kapinalliskohteita, ja auttaa näin Syyrian hallitusta toimissaan oman pakolaisongelmansa käsittelyssä. Mutta kun puhutaan lähi-idän tilanteen problematiikasta, niin tietenkin kaaos siellä on sekä lännen että Venäjän ja myös Iranin etu, koska noin nämä toimijat saavat öljytuotteitaan paremmin kaupaksi. Ja koska loput lähi-idän öljyntuottajamaista ovat kaaoksessa tai ainakaan niiden öljyä ei saada markkinoille muuten kuin tankkereilla, jotka kiertävät Hyvätoivonniemen tai Suezin kanavan kautta, niin silloin tietenkin myös Iran taas kelpaa neuvottelupöytään, ja Gazprom sekä läntiset öljyntuottajat, jotka poraavat öljyä Kanadasta sekä Pohjanmereltä saavat varmasti tuotteitaan markkinoille. Näet Syyria on sellaisessa paikassa, että sen läpi voidaan vetää öljyputki Irakin öljylle ja kaasulle,

Toinen paikka on sitten Turkki, jolla kuitenkin on poliittisia intressejä. Ja jotta öljyn toimitukset Eurooppaan voidaan taata, niin tuo Irakin ölj- ja kaasuputki pitää voida vetää myös toista kautta, mutta se ei liene poliittisesti edes mahdollista, Tarjoilla olisi Syyrian sekä ehkä Israelin ja Tunisian kautta tuotava putki, joka kuitenkin menee silloin monen valtion kautta, ja toinen olisi Iranin sekä Georgian kautta kulkeva putki, joka kuitenkin kulkee silloin Sevastopolin sekä Ukrainan kautta, ja tuo tietää menetyksiä Vladimir Putinin Venäjälle, joka varmasti haluaisi Gazromin toimittavan maakaasua sekä öljyä Eurooppaan.

Siksi Venäjä on tehnyt miljardi-investointeja Itämeren kaasu- ja öljyputkille, jotta sen ei tarvitse kuljettaa noita aineita Baltian läpi. Näet teknisesti kaasuputki- ja öljyputki on on helppo rakentaa, mutta ongelmat ovat lähinnä poliittisia. Eli jokainen valtio jonka läpi tuo putki kulkee perii sen suojelemisesta palkkion sekä muita maksuja. Ja jokainen valtio jonka läpi putki kulkee, voi sen myös katkaista vaikka tekaistun terroriteon avulla. Tai voi siihen ihan oikeakin terroristiryhmä iskeä. Näin ollen on parempi jos putki kulkee syvässä vedessä, jotta sitä ei voida vahingoittaa kovin helposti.


charelesfort.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,