Skip to main content

Jälleensyntyminen sekä ajatus siitä, miten tuollainen asia voidaan lavastaa


Monia ihmisiä kiehtoo ajatus siitä että onko inkarnaatio eli jälleensyntyminen mahdollinen, ja koska esimerkiksi Finn Top 5 on ottanut asian puheeksi, niin myös minä sitten sen tässä teen. On olemassa muutamia tapauksia, missä henkilöä tai henkilöitä epäillään aivan aiheesta jonkin asteisiksi inkarnaatiotapauksiksi. Eli he ovat esimerkiksi näyttäneet omat hautapaikkansa vanhemmilleen tai kuvailee erilaisia tapahtumia joita on todistettavasti tapahtunut ennen heidän syntymäänsä. Toki nuo tapaukset on voitu lavastaa erittäin suurella vaivalla, mutta se miksi se on tehty on melko hyvä kysymys, koska lavastus vaatii tietenkin tilojen tarkkaa dokumentaatiota, jotta henkilö osaa liikkua siellä, ja tietää missä mikäkin esine on, ja mihin tuo talon haltija noita huoneita käyttää, koska huoneen käyttötarkoitus eikä irtainten esineiden paikka selviä pohjapiirroksesta, ja toki henkilön pitää nuo esineet tunnistaa, kun hän menee tuohon taloon, ja samalla muistaa mihin  mitäkin huonetta käytetään.

Tällaisia tapauksia tietenkin tutkitaan erittäin tarkasti, ja samalla tietenkään tiedemiehet, eli tutkijat eivät tällaisia asioita koskaan suoralta kädeltä hylkää, koska esimerkiksi silloin, jos lapsi neuvoo oman hautapaikkansa, josta löytyy sitten pääkalloja tai muita vastaavia ihmisen jäänteitä, niin silloin tutkijat eivät voi tätä asiaa mitenkään sivuuttaa. Mutta olisi erittäin tärkeää miettiä sitä, että onko tuo lapsi itse asiassa nähnyt oman kaksoisolentonsa kuoleman, ja samalla myös esimerkiksi se, että henkilö on osannut kävellä jossain talossa käymättä siellä kertaakaan voidaan selittää melko erikoisella tavalla.

Näet se vaatii tietoa siitä, onko lapsi oikeasti adoptoitu, jolloin saattaa käydä niin, että jos hän on syntynyt jossain talossa, niin silloin saattaa muistiin jäädä sellaisia jälkiä, joilla henkilö jopa vuosien päästä on muistanut nuo paikat, jos hän joskus on niissä käynyt tai syntynyt. Jos puhutaan tilanteesta, missä henkilö on muistanut syntymäpaikkansa, niin se saattaa johtua siitä, että tuo paikka on ensimmäinen muistikuva, mitä tuo henkilö on tallentanut mieleensä. Toki tämä asia voi olla huijaus, mutta se vaatii varmasti melko paljon aikaa ja vaivaa, joten silloin pitää kysyä, että mitä nuo henkilöt ovat asiassa voittaneet?

Ja jos esimerkiksi kotisynnytyksen yhteydessä televisiosta on tullut vanhaa ohjelmaa kuten mustavalkoisia elokuvia, niin vauvan aivot eivät tajua, että tuo elokuva tulee televisiosta, vaan ne käsittelevät tuota kuvaa kuin se tapahtuisi oikeasti. Tuon takia televisio-ohjelmissa on sellainen ominaisuus, että lapset pelkäävät oikeasti kauhuelokuvissa, kun taas aikuista nuo filmit lähinnä kai pitkästyttävät. Eli aikuinen osaa myös alitajuisesti erottaa kuvan todellisesta elämästä. Kun puhutaan tietyistä "inkarnaatiotapauksista" niin  saattaa olla niin, että kyseiset lapset on ehkä kloonattu. Tuohon voisi viitata sellainen asia, että jos nuo "inkarnaatio"-lapset ovat täysin esimerkiksi kuolleiden sisarustensa kopiota syntymämerkkejä myöten, niin silloin voidaan kyllä mielestäni tällaista asiaa pitää hiukan erikoisena.

Samoin jos nämä lapset sitten muistavat kaiken, mitä heidän sisarustensa elämässä on tapahtunut, ja tästä asiasta sitten on todisteita, niin silloin voidaan olettaa, että tällaiset lapset olisi jotenkin kloonattuja. Tietenkin monet ihmiset pitävät tällaisia asioita selitettynä, ja osa varmasti sitä onkin. Mutta kun puhutaan tilanteesta, missä lapsi näyttää oman hautapaikkansa, mistä löytyy ruumiin jäännöksiä, niin silloin ei kukaan varmasti usko, että tapaus olisi mitenkään kuvitteellinen. Eli tietenkin voidaan jossitella sillä, jos tuon lapsen vanhemmat olisivat tuollaisen murhan tehneet, mutta sitä ei varmaan kukaan oikeasti usko. Toki tuo talo on helppo lavastaa sikäli, että lapsi olisi opetettu kuvien sekä karttojen avulla suunnistamaan tuossa talossa, mutta jos puhutaan jostain 8-vuotiaasta, niin en usko että hän pitäisi asiasta suunsa kiinni.

Eli varmasti tuollainen ala-asteikäinen olisi puhunut noista "harjoituksista" kotonaan. Ellei sitten häntä olisi viety johonkin syrjäiselle saarelle vanhempiensa tietämättä joltain kesäleirillä. Ja tietenkin asiantuntijat pitävät huolen siitä, että tuon kesäleirin yhteydessä on joku talo, joka muistuttaa tuota määrän päässä olevaa kohdetta, jotta lapset eivät tajuaisi, missä he oikeasti ovat, ja toki tuollaisella leirillä otetaan myös virallisia leirikuvia, joita sitten voidaan näyttää noiden lasten vanhemmille. Ja jos kuljetus hoidetaan oikein, niin silloin nuo lapset eivät ehkä tiedä edes, missä he ovat oikeasti, eivätkä edes huomaa poistuneensa tuosta leiristä, jos siirtoon käytetään esimerkiksi bussia, missä on ikkunoissa LCD-näytöt, joilla sitten esitetään filmiä, jolla todistetaan noille lapsille , että  seurue ei ole siellä, missä sen esitetään olevan. Mutta miksi joku sitten tällaiseen järjestelyyn rupeaa on sitten hiukan hämärän peitossa, eli olisiko kyseessä jokin sotilaskoulutus vai mikä on silloin toiminnan tarkoitus, jos joku tällaisiin järjestelyihin ryhtyi.

Kaksosten tapaus: https://www.youtube.com/watch?v=40-Z-rlQmB4

Finn Top 5: https://www.youtube.com/watch?v=mSrXhFRjFXk

charelesfort.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,