Skip to main content

Stonehengen mallin mukaan tehdyt rengasmagneetit sekä supervoimakkaat radiot nykyaikaisen magneetti- tai radiokäyttöisen lentolaitteen vauhdittajana


Kun ajatellaan Stonehengeä, niin heti tietenkin tulee mieleen sellainen muinainen kivikehä, joka sopii paremmin turistien nähtävyydeksi kuin minkään nykyaikaisen lentolaitteen vauhdittajana. Mutta kun ajatellaan esimerkiksi lautasmaista helikopteria, joka ei tarvitse mitään polttoainetta lantääkseen, niin silloin Stonehenge voisi toimia sen kiihdyttimen mallina. Eli kyseessä voisi olla lautanen, joka nostetaan tuollaisella kehämagneetilla leijumaan, ja sitten tuossa lautasmaisessa lentolaitteessa voisi olla sen puhaltimeen liitetty generaattori, jonka avulla tuo lentolaite ikään kuin vedetään vireeseen, eli nuo magneetit nostavat sekä pudottavat sitä edestakaisin, jolloin tuo väline ikään kuin lataa sen akkuja, jolloin se lopulta saadaan lentämään. Tällainen väline on esitelty natsien superaseena, mutta itselleni on kyllä tullut mieleen sellainen ajatus, että kaikki nuo superaseet eivät ehkä olekaan oikeasti mitään Toisen Maailmansodan aikaista tavaraa, vaan saattaa olla niin, että Lockheed Martinin suunnittelijat ovat ikään kuin peittäneet noiden välineiden lähdettä merkitsemällä ne muka natsien suunnittelemiksi välineiksi.

Kun mietitään esimerkiksi sellaista tilannetta, missä joku rautaesiripun takana asuva insinööri on kehittänyt jonkun mullistavan välineen, niin silloin voi olla niin, että CIA tai NSA saattavat peittää tuota lähdettä merkitsemällä niitä natsien valmistamiksi lentolaitteiksi. Kun mallinnetaan laitetta, joka lentää ilman polttoainetta, niin silloin yleensä ihmiset alkavat nauraa, mutta he eivät ole koskaan varmaan miettineet sellaista mahdollisuutta, että lentolaitteeseen pumpataan energiaa radiomasereilla, joiden avulla niiden sähkömoottorit saadaan toimimaan äärimmäisen pitkään.

Tuolloin kyseinen väline ei olisi riippuvainen auringonpaisteesta. Todellisuudessa radioaaltojen käyttö sähköjärjestelmien lataamisessa vaatii sitä, että maahan sijoitetaan erittäin voimakkaita radiolähettimiä, joiden käyttö varmasti vaarantaa muuta ilmailuliikennettä, eli tuon radiolähettimen teho aiheuttaa sen, että jos joku lentokone lentää sen radiokeilan läpi, niin silloin tämä väline vaikuttaa samalla tavoin kuin EMP-pulssi. Kyseinen vakoilukone valmistettaisiin ultrakevyistä hiilikuitu materiaaleista, jolloin se kuluttaisi mahdollisimman vähän energiaa. Tai se voisi olla ilmalaiva, jonka lataa akkujaan sekä aurinkopaaneeleilla että etälautuksella.

Tuollainen radioon perustuva laitteisto voidaan sijoittaa esimerkiksi aurinkokäyttöisiin valvontakoneisiin, mitä kehitellään jatkuvasti esimerkiksi DARPA:n ja muiden vastaavien laitosten toimesta. Nuo aurinkokäyttöiset vakoilukoneet ovat siitä mielenkiintoisia, että ne eivät teoriassa tarvitse ollenkaan polttoainetta, mutta niiden ongelma on riippuvuus auringonpaisteesta. Tuon takia niiden toiminta polaarisella alueella on hiukan onnetonta, tai se rajoittuu kesäaikaan. Mutta tuollainen tiedustelukone voidaan varustaa myös laitteistolla, joka perustuu radion käyttöön eli tuo järjestelmä voidaan ladata etänä maasta käsin.


Eli  tavallisella radiolla voidaan ladata auton akku käyttämällä pelkkiä radioaaltoja, mutta todellisuudessa tuo lataaminen kestää niin kauan, että kyseisellä välineellä ei ole mitään todellisia sovelluksia, mutta jos voidaan rakentaa erittäin voimakas radiomaser, niin silloin voidaan tietenkin auton akku ladata radiolla, mutta kun tullaan tuollaisen tehon aiheuttamiin ongelmiin, kuten virran indusoitumiseen rakneteisiin ja elktroniikan tuhoutmisiin, niin ainakaan lähitulevaisuudessa ei tuota välinettä tulla varmasti rakentamaan.

Mutta ilmailussa tuollainen etälatausjärjestelmä voisi mahdollistaa esimerkiksi sähkökäyttöisten rajavartiokoneiden operoinnin ympäri vuoden myös pohjolassa, ja tuollainen kone voidaan valmistaa sellaiseksi, että se kääntää siivet kasaan laskeutuessaan. Sen etuna on se, että kyseinen kone voi jatkuvasti lentää ympyrää tietyn alueen yllä, toisin kuin satelliitit jotka liikkuvat kaiken aikaa radoillaan.

Tosin tuollainen 15 metrin halkaisijalla oleva teleskooppi voidaan sijoittaa stationääriradalle, josta se vi jatkuvasti kuvata jotain tiettyä kohdetta maan pinnalla.  Tuollaisen sähkökäyttöisen lentokoneen lentokorkeus voi olla yli 30 kilometriä, ja se voidaan valmistaa STEALTH-materiaaleista, ja varustaa laserohjaimella, millä se ohjaa ohjuksia kohteeseensa. Jos käytössä on tuollainen etälatausjärjestelmä, niin se saattaa aiheuttaa pilviin reikiä.

ilmailukokeiluja.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,