Skip to main content

Biologisen aseen käyttöä koskevan tutkimuksen ja kehityksen käyttöä tuota asetta vastaan.


Kun testataan esimerkiksi biologisen aseen vastatoimia, niin silloin tietenkin voidaan käyttää erilaisia testejä, ja kerätä näytteitä maasta, mutta ongelma on se, että nämä näytteet ovat joka tapauksessa pistemäisistä kohteista otettuja, ja jos alue halutaan kattaa tarkasti, niin se sitten vaatii suuren määrän aikaa, maanäytteitä sekä henkilökuntaa. Ja aina jää jokin kivenkolo katsomatta, jolloin bakteeri voi lähteä uudelleen leviämään tuolla alueella. Samoin jokaisesta näytteestä pitää sitten ottaa DNA, joka mittaa sitä, että onko tuota testissä käytettyä bakteeria maaperässä.

Kun bioaseiden leviämistä maastossa testataan, niin silloin tietenkin olisi hyvä käyttää muitakin alueita kuin jotain aavikkotukikohtia, koska ihmisiä ei noilla kaukana asutuksesta sijaitsevilla aavikolla juurikaan muuten elä. Kun puhutaan bioaseen avulla tapahtuvasta iskusta, niin silloin tietenkin tulee heti mieleen se, että tuon iskun tekijä saattaa pyrkiä soluttautumaan kaupungin vedenottamoon, ja kaatamaan esimerkiksi kolera bakteerin sinne. Eli sen takia juomavesi pitää aina käsitellä erittäin tehokkaasti mikro-organismien varalta. Uskoisin että noilla henkilöillä olisi mielessään lähinnä joku koleran tapainen organismi, koska noilla fanaatikoilla ei ehkä ole käytössään mitään kovin kehittyneitä laboratorioita, joten siksi epäilisin heidän tyytyvän luonnolliseen organismiin. Ja koleraa on paljon helpompi käsitellä, ja sitä on helpompi hankkia kuin jotain Ebolaa. Ja bakteerien käyttö aseena on sikäli "järkevämpää" kuin virusten, koska bakteereita voidaan tuhota antibioottien avulla.

Eli bioaseen avulla tapahtuva isku kohdentuu ehkä enemmänkin johonkin metsäiseen kohtaan, jossa elää ihmisiä, ja esimerkiksi normaalissa lehtimetsässä ei varmasti ole kovin turvallista testailla mitään kolera- tai pernaruttobakteereita. Mutta kun puhutaan vaarattoman bakteerin levittämisestä maastoon, niin silloin ongelma tulee esiin siinä, että tuo organismi pitää voida tunnistaa, ja siksi olisi erittäin helppoa siirtää esimerkiksi bioluminanssivaloa kehittävä geeni johonkin normaaliin bakteeriin, jolloin se muuttuu hohtavaksi. Tuollainen siirtogeeninen organismi voisi olla vaikka maitohappobakteeri, joka muutetaan hohtavaksi, ja jonka leviämistä voidaan sitten seurata valonvahvistimella.

Tai sitten sen tuhoutumista esimerkiksi polttokokeissa seurata bioluminanssavalon avulla. Kun organismia testataan esimerkiksi Dugwayn kaltaisessa aavikkotukikohdassa, niin sen polttaminen napalmilla on melko helppoa, mutta esimerkiksi realistisesta bioaseen käyttöympäristöstä ei tuolloin voida missään nimessä puhua. Syy miksi epäilen että tuollainen psyykkisesti sairas henkilö sitten hyökkää nimen omaan biologisella aseella suurkaupunkeja vastaan on se, että kolera tai muita vastaavia bakteereita on melko helppoa hankkia, ja niitä voidaan sitten viljellä laboratorioissa, sekä laskea kaupunkien juomaveteen. Kyseessä on salakavala ja äärimmäisen pelottava ase, joka voidaan sekoittaa esimerkiksi luonnolliseen epidemiaan.

Kun esimerkiksi puhutaan tilanteesta, missä kulkutauti tappoi Ateenan ihmiset, sekä romautti tuon kaupungin puolustuksen, niin itse uskoisin että kyseessä oli ehkä enemmänkin kolera, koska tuota bakteeria oli helpompi hankkia kuin ruttobakteereita, ja tuolloin Spartalaiset toimivat ehkä niin, että he laittoivat ulosteita kaivoihin, kun taas rutto vaatii sitä, että saatavilla on rottia, jotka ovat saaneet tuon kammottavan kulkutaudin.Saattaa toki olla niin, että tuo kulkutauti on luonnollisesti syntynyt, mutta melko sopivasti se kuitenkin Spartan kannalta tuli. Tosin tuohon aikaan  saattoi sitten olla niin, että kaikkia kulkutauteja sanottiin rutoksi, koska se aiheuttaa paiseita, kun taas kolera ei näy päälle, muuten kuin ripulina.Kuitenkaan missään tapauksessa esimerkiksi pernaruton kaltaisia organismeja ei ole mitenkään helppoa hankkia käsiin, mutta koleran hankkimiseen tarvitaan vain viemärivettä. Toki koleran hyvä puoli on siinä, että se ei leviä ilmassa, mutta esimerkiksi narkomaanit voivat saada tuon taudin, kun he pistävät itseään neuloilla.

Kun organismin testaamista suoritetaan jossain metsikössä, niin siellä pitää sitten käyttää muitakin kuin napalm-pommeja sekä liekinheittimiä, kun organismia tuhotaan, ja juuri se että esimerkiksi vesi saattaa viedä tuon testeissä käytettävän organismin pois alueelta tekee näistä "realistisessa ympäristössä" tapahtuvista bioase- sekä vastatoimikokeista erittäin vaativia. Jos tuollainen epidemia syntyy jossain kaupungeissa, niin silloin tietenkin pitää sen vesijohto steriloida suurella määrällä antibiootteja sekä UV-valolla ja tuolla tavoin saadaan kolera aisoihin, jos noita tartunnan saaneita ihmisiä lääkitään samaan aikaan. samoin tietenkin pitää vesihuolto turvata, ja ihmisten pitää jonkin aikaa juoda pullotettua vettä, ennen kuin vesijohto on puhdistettu. Jos taas kyseessä on pernarutto tai vastaava organismi, joka leviää ilman kautta, niin silloin tietenkin pitää tuo epidemian lähde etsiä maaperänäytteiden avulla, ja ihmisiä käskeä käyttämään aktiivihiilisuojaimia, ja samalla myös steriloidaan maaperää sekä pintoja kloorilla sekä liekinheittimillä ja puhalluslampuilla.


pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,