Skip to main content

Voisivatko UFO:t olla esimerkiksi jotain super-UCAV-koelentovälineitä?

Onko tämä kuva totta, ja onko siinä oikeasti
Venäjän salainen robottihelikopteri? 

Kun ajatellaan esimerkiksi UFO:ja sekä niin sanottuja ”Foo-hävittäjiä”, niin aina pitää muuten huomauttaa sellaisesta asiasta, että nuo havaitut välineet ovat kuulemma oikeastaan aika pienikokoisia. Sen takia niitä on saatettu pitää väärennettyinä, koska jos ajatellaan pari metriä pitkää lennokin moottoreilla varustettua pehmeä-linjaista lentolaitetta, jonka keskellä on esimerkiksi hiustenkuivaajan kaltainen puhallin, joka saa tuon välineen hehkumaan sekä nuo pienet suihkumoottorit saavat aikaan sen, että kyseinen lennokki sitten pitää erittäin kovaa ujeltavaa ääntä, ja koska se on hyvin pienikokoinen sekä samalla pehmeästi muotoiltu, niin silloin sen havaitseminen on hyvin vaikeaa.

Kun mietitään sitä, että lennokkeja varten saa ostettua suihkuturbiineja, niin tietenkin myös miniatyyrikokoisten patoputkimoottorien valmistaminen on mahdollista, jolloin voidaan luoda RC-lennokki, joka saavuttaa Mach 6:n nopeuden, ja samalla se tarjoaa mahdollisuuden luoda sellainen tiedustelukone, mitä millään valtiolla ei ehkä vielä ole virallisesti olemassa. Kyseessä voisi olla joku 2-metriä pitkä väline, joka ehkä etäisesti muistuttaa jotain SR-71-”Blackbirdia”, mutta on sitä kovin paljon pienempi. Tuo kone voisi nousta maasta pystysuoraan sen keskellä olevan ilmapuhaltimen avulla, ja tuolloin kyseisen koneen keskellä oleva propelli pitää tietenkin ympäröidä vastuksella, jotta se ei jäädy kiinni, jos laitteella lennetään talvella. Kun ajatellaan sitä, että noita ”superlennokkeja” ehkä lennätetään hylätyistä ”Minuteman”-ohjusten siiloista, jossa ne ovat vaakasuorassa asennossa, niin siitä voidaan päätellä että mistään kovin suurikokoisesta laitteesta ei ole kysymys. Eli tämän ajattelutavan UFO itse olisi hyvin pieni, mutta sitä peitetään näyttävillä hologrammiefekteillä, joilla ihmisille uskotellaan asialla olleet erittäin suuren aluksen. 


Kun puhutaan tuollaisen RPV:n tai UFO:n koosta, niin silloin tietenkin tullaan siihen kysymykseen, että se on niin pieni, että siihen ei todennäköisesti mahtuisi ihmistä ollenkaan, ja jos nuo UFO:t ovat todellisuudessa RPV:tä, eli kauko-ohjattavia lennokkeja, niin silloin voidaan kyllä sanoa, että tuo selittäisi monia asioita niiden käyttäytymisestä. Näet jos kyseessä olisi robottilentokone, niin silloin tietenkään lentäjä ei noiden lentolaitteiden kääntyessä tuntisi G-voimia, joten kauko-ohjaus selittäisi todella paljon erilaisia asioita, kuten sen että nuo laitteet voivat muuttaa suuntaansa ikään kuin luonnonlakien vastaisesti. Kun ajatellaan valokuvia, joissa maahan pudonnut UFO on ikään kuin jäänyt pystyyn maahan, niin ensin varmasti monille tulee mieleen se, että kyseessä on kehnosti lavastettu pila, jossa ei edes olisi yritetty mitään todellista UFO:a mallintaa muuta kuin huumorimielessä. Mutta kun asiaa ajatellaan hiukan tarkemmin, niin saattaa olla, että kyseessä ei olekaan mikään huono pila, vaan ihan oikea lentolaite. Eli tuossa lentävässä lautasessa olisi sisällä vettä, joka höyrystyessään muodostaa työntövoimaa. Tuolloin kyseessä olisi eksoottisella voimanlaitteella varustettu lentolaite.


Tuossa mallissa lautaseen kohdennetaan MASER-tykki, joka sitten kuumentaa sen rungon sisällä olevaa vettä, ja siten luodaan sellainen paine, että tuo vesi lähtee työntämään alusta ylös sekä eteen tai mihin suuntaan nyt sen halutaan lentävän, koska tuo lautasen muoto sitten mahdollistaa sen, että alus liikkuu ikään kuin luonnonlakien vastaisesti. Siinä aluksen pohjassa sekä sen reunoissa olisi sitten venttiilejä joiden avulla sen lentosuuntaa voidaan muuttaa sellaiseksi, mikä rikkoo ikään kuin luonnonlakeja, ja jos esimerkiksi ajatellaan tuollaisen ”lentävän lautasen” kapasiteettia, niin jos sitä ohjataan maasta käsin etäohjauksen avulla, niin silloin se voisi lentää kuten UFO. Ainoa rajoite tietenkin on se, että miten paljon ajoainetta tuossa välineessä on. Kuitenkin kyseessä olisi ulkoisella, eli toisessa aluksessa tai muussa paikassa sijaitsevalla voimanlaitteella varustettu melko yksinkertainen väline, jonka toiminta-ajatus olisi siinä, että alus lentäisi ulkopuolelta tulevan mikroaaltokeilan avulla, mutta tietenkin toinen vaihtoehto olisi sellainen, missä aluksessa olisi säteittäin asennetut suihkumoottorit,sekä leijumista varten alaspäin suunnattu suihkumoottori, 1940-luvulla natsit suunnittelivat tuota laitetta, mutta tuo ohjelma peruttiin.

Jos sen halkaisija olisi vain yhdestä kahteen metriä, niin silloin ei mitään kovin suuria moottoreita tarvita, ja tuollaisen välineen avulla voidaan vakoilla tai iskeä kohteisiin missä tahansa osassa maailmaa, jos tuo lautanen vain saadaan sinne. Jos tuollainen lentävä lautanen halutaan lähettää operaatioalueelleen nopesti, niin silloin voidaan käyttää esimerkiksi ohjuksia sen toimittamiseen perille, ja se voidaan varustaa konekivääreillä tai konetykeillä, mutta itse olen sitä mieltä, että niiden keskellä voisi olla sellainen ripustin, mihin voidaan ripustaa täsmäpommi kärki alaspäin, jotta sen avulla voidaan tuhota tarkasti määritettyjä kohteita kuten laivoja, eli tuo lentävä lautanen vain lennetään kohteen päälle, ja sitten pommi irroitetaan siitä oikeassa paikassa, jolloin se sitten tuhoaisi koko kohteen kuten aluksen hyvin tehokkaasti.


Voidaan ajatella myös niin että noiden pommien toimittamiseen perille voitaisiin käyttää myös sellaisia välineitä, jotka tuovat mieleen kääpiökokoiset ”Chinook”-helikopterit. Eli nuo pienet ikään kuin tangon palasia muistuttavat helikopterit tarttuisivat tuohon pommiin ryhmänä, ja sitten kuljettaisivat sen kohteen päälle, ja sitten vain sen irti. Tuollaisella pienoishelikopteriryhmällä voidaan tuo ase tuoda huomaamattomasti vaikka jonkun bunkkerin tai laivan päälle, ja sitten nuo helikopterit päästävät siitä irti, ja lentävät ryhmänä takaisin oman puolensa luokse, jolloin iskussa käytettävä väline on hyvin huomaamaton sekä tappava varsinkin lentäessään yöllä, jolloin niide havaitseminen on hyvin vaikeaa. Eli tällainen tekninen väline voi pian olla jokaisen kenraalin märkä päiväuni.

https://www.youtube.com/watch?v=4lxB_O21wb8

pimeakronikka.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,