Skip to main content

Aika pienestä syystä nämä skinit alkavat tapella, kun ei tarvitse kuin pari pahaa sanaa sanoa, niin sitten liitopotkulla lähdetään tilannetta selvittämään.


Miten kaikki voikaan mennä seiniä päin, voidaan kysyä näistä viharikoksista? Tässä sitten on edessä sellainen asia, että esimerkiksi asema-aukion pahoinpitelystä syytetty henkilö on ilmeisesti käsittänyt, että jos joku katsoo häntä pahasti, niin sitten käydään vetämässä tuota henkilöä turpiin, ja tällä kertaa sitten on edessä oikeudenkäynti, mikä koskee kuolemantuottamusta. Ja tuolla ulkomailla tapahtuneisiin tapauksiin viitaten voidaan sitten muutenkin ryhtyä keskustelemaan yleisestä kielenkäytöstä hiukan tarkemmin.

Puuttumatta mitenkään yksittäistapauksiin, niin voidaan yleisesti sanoa, että turhan kovat puheet varmasti otetaan huomioon puoli sekä toisin, ja jos oikein ryhdytään viljelemään pelkoa ihmisten mieliin, niin ihmiset puhuvat asioista, sellaiseen sävyyn että he voivat tuon takia joutua pahoihin vaikeuksiin. Eli jos jonkun nuoren puheen täyttävät sellaiset ”hupailut”, missä ihmisten yli lähdetään ajelemaan autoilla, ja jokainen puliukko tai muuten toisella tavoin kuin itse elävä henkilö pitäisi jotenkin poistaa päältä maan, niin he eivät kyllä tajua sitä, että joku voi sitten käyttää tilannetta hyväkseen, ja lähteä lavastamaan tuollaisia puhujia syylliseksi rikoksiin, joita he eivät sitten ehkä kuitenkaan oikeasti ole lähdössä tekemään.

Kun ihminen ostaa käytetyn auton, niin hän voi sitten saada tuosta autosta hyvän kulkuvälineen, mutta kuten varmaan tiedätte, niin noiden autojen avaimia voi olla myös muiden ihmisten hallussa, ja noita avaimia on voitu teettää vaikka kuinka monta, ja ehkä edellinen todistaja ei edes tiedä kenellä niitä on. Ja silloin voi jollain päässä välähtää, että hän lavastaa toisen ihmisen syylliseksi rikokseen, mitä tämä ei ole oikeasti tehnyt. Eli joku paha ihminen voi ottaa tuon auton, ja lähteä sitten ajelemaan sillä, ja sitten ajaa jonkun oman vihamiehensä päälle. Samoin uusnatsit ovat loistavia syntipukkeja esimerkiksi huumemiesten keskinäisissä välienselvittelyissä.

Eli kuten varmaan tiedämme, niin silloin tällöin huumemiehet pahoinpitelevät toisiaan, ja silloin tietenkin syntipukiksi käy ”pari skinheadia”. Tässä asema-aukion tapauksessa on sellainen aspekti, että toki uusnatsit ovat meistä muista vähän ”turhan radikaaleja” suhteessaan ulkomaalaisiin, ja muutenkin heidän käytöksensä on joskus vähän turhankin aggressiivista, eli he ovat ääriryhmä, joka suhtautuu varsinkin ulkomaalaisiin vihamielisesti. Ja osalla noista pulipäistä on sellainen maine, että kun he liikkuvat ryhmässä, niin silloin ei kovin paljoa tarvitse sinne päin katsella, kun alkaa turpiin tulla. Melko pienestä asiasta on tämä asema-aukion tapaus alkanut. Ja ilmeisesti osa noista pilottipojista pitää sellaista linjaa, että kaikki mitä sinne päin sanotaan, on riidan haastamista, mihin pitää reagoida välittömästi pesäpallomailoilla tai kungfu-potkuilla.

Mutta kuten tiedämme, niin noiden pulipäiden päälle laitetaan myös sellaista, mitä he eivät ole tehneet. Ja jos se mitä tämä asema-aukion syytetty on kertonut pitää paikkansa, niin on saattanut käydä niin, että tuossa tapauksessa on sitten käynyt niin, että joku muu on sitten ehkä viimeistellyt tuon teon, joka sinällään on melko törkeä. Se mitä tuossa tilanteessa sitten tapahtui, on se, että syytetty on potkaissut tuota uhria aivan yllättäen, niin että hänen päänsä osui maahan, ja sitten hän ilmeisesti on muita käskyttänyt poistamaan tuon henkilön paikalta, ja mitään muuta ei sitten ole tapahtunut. Skinheadit ovat henkilöitä, joita pelätään liikkeen aggressiivisuuden sekä sen avoimen väkivaltaisen ilmiasun takia, ja sen jäseniä on lehdistön väitteiden mukaan osallistunut esimerkiksi syyttäjiä vastaan suunnattuihin iskuihin esimerkiksi Ruotsissa sekä Saksassa, ja heidän tunnuksiaan on nähty myös sellaisissa tilanteissa, missä esimerkiksi pakolaiskeskuksia on poltettu. Eli he ovat todella pelättyjä ihmisiä, joita on helppo syyttää lähes kaikesta, mitä kaupungissa tapahtuu.

Henkilö sitten kävi sairaalassa näyttämässä vammojaan, ja lähti kotiin. Mutta sitten hän kuoli viikon kuluttua, joten olisiko käynyt niin, että joku oli sitten käynyt vähän ”juttelemassa” lisää tuon uhrin kanssa, ja sitten ehkä käyttänyt tuota asema-aukiolla tapahtunutta pahoinpitelyä hyväkseen, ja tehnyt hänelle sellaista väkivaltaa, mikä johti kuolemaan. Eli tässä tapauksessa tuota syytettyä siis esitetään jengin johtajaksi, joka komenteli muita tuossa tilanteessa. Mutta kuten tiedämme, niin viikon päästä tapahtunut kuolema on melko pitkän ajan päästä tapahtunut, joten hyppikö joku sitten uhrin päällä, eli johtuiko kuolema sitten ehkä revenneestä pernasta, koska aivoverenvuoto olisi vienyt henkilöltä liikuntakyvyn. Ja toki päähän potkiminen olisi tuollaisen aivoverenvuodon aiheuttanut, ja mielestäni kyseessä on melko kova teko, vaikka ”tarkoitus ei olisikaan tappaa”, koska tuon miehen olisi pitänyt tietää se, että jos uhri kaatuu taaksepäin, ja iskee päänsä maahan, niin seurauksena voi olla kallomurtuma aivoverenvuoto. Tässä tapauksessa potku osui rintaan, ja uhri kaatui taaksepäin iskien päänsä maahan.

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,