Skip to main content

Puolalainen oli siis uhri eikä kuljettaja, joka ajoi rekan väkijoukkoon, ja poliisi on vapauttanut ensimmäisen epäillyn, joten hän oli väärä mies. Tällaiset väärät pidätykset vievät aikaa tuon rikollisen takaa-ajosta sekä vaikeuttavat tiedon saantia.

Tuo puolalainen henkilö, joka oli rekan oikea tai laillinen kuljettaja oli siis tapauksen uhri eikä kuljettanut tuolloin autoa, joka surmasi useita ihmisiä Berliinissä. Eli tämän takia olisi hyvä, jos kaikki tieto tapauksesta annettaisiin tiedotusvälineille, niin ei kukaan sitten loukkaannu näitä asioita koskevan kommentoinnin takia. Ja samalla voidaan hiukan huomauttaa siitä, että jos tuon iskun tekijä on ollut jonkun järjestön palveluksessa, niin hän olisi sitten voinut saada nuo ohjeensa jo Pakistanissa tai sitten hänellä on ollut muita kontakteja, joiden kautta tuohon mieheen on otettu yhteys. Ja oikea tekijä sitten jatkaa ilmeisesti pakoaan.

Eli siitä kuka hän on ei ole tietoa. Eikä siitäkään ole tietoa, minkä maalainen hän sitten oikeasti olisi. Joten tällaiset väärät pidätykset sitten varmasti hidastavat etsintöjä sekä tutkimuksia, kun viranomaiset kertovat kaikille, että heillä on epäilty kiinni, jolloin sitten tietenkään ei kukaan enää soittele vihjeitä poliisille, jolloin oikean syyllisen pakomatka pitenee jatkuvasti.

Mutta kuten tiedämme, niin missään nimessä ei tällaista tekoa pidä mitenkään hyväksyä, ja kuten tiedämme, niin nämä asiat tuovat eteen paljon pelkoa sekä vihaa. Mutta aina täytyy myös muistaa se, että kuka hyvänsä voi joutua tämän uuden terroristityypin kohteeksi. Eli heillä ei ole muuta motiivia kuin herättää eripuraa muslimien sekä muun maailman välille, mikä tietenkin ruokkii ääriryhmiä sekä tukee noiden ISIS:in kaltaisten fanaatikkojen propagandaa.

Tämän lisäksi noiden ihmisten etu on se, että meidän eurooppamme sulkee heidät ulkopuolelle, jotta nämä kansankiihottajat sekä jihadistit sitten saavat rakentaa sitä kauan kaipaamaansa kalifaattia tuonne kauas Lähi-Itään. Noiden iskijöiden tarkoitus on varmaan tullut kaikille selväksi, eli he pyrkivät estämään ihmisten pääsyn länteen, jolloin he voivat sitten suorittaa omaa värväystoimintaansa tuolla kaukana Pakistanissa, ja toki meidän ei pidä kuitenkaan lähteä sille tielle, että tänne Eurooppaan otetaan muutamia ihmisiä, vaan meidän pitää keksiä muita keinoja saada nuo tuolla alueella kytevät levottomuudet talttumaan. itse olen usein sanonut, että olen surullinen noiden iskujen tekijöiden takia, koska tuollainen toiminta sitten saa aikaan sen, että yleinen mielipide kääntyy kovan linjan toiminnan taakse myös Euroopassa, joka muuten on ainakin median mukaan melko amerikkalaisten vastainen maanosa.

Kuitenkin terrorismi on asia, joka varmasti ajaa myös EU:ta konkreettisiin poliisitoimiin sekä sotilaallisiin toimenpiteisiin noita militantteja muslimeja vastaan, ja kuten olen kirjoittanut, niin nämä tavallisiin ihmisiin kohdennetut rikolliset toimet varmasti kääntyvät ainoastaan muslimeja itseään vastaan. Eli kuten varmasti tiedossa on, niin missään nimessä sivistysvaltiot eivät tällaista toimintaa hyväksy, ja vaikka teko olisi yksittäisen mielipuolen tekemä, niin silloinkin se samaistetaan äärimuslimien toimintaan. Kyseessä voi tietenkin olla henkilö, joka on mennyt jonkinlaiseen psykoosiin, mutta jos häntä ei sitten pidätetä vaan ammutaan, niin silloin tämä asia jää selvittämättä. Eli toki myös nämä "etelän miehet" voivat mennä psyykkisesti sellaiseen tilaan, että kuvittelevat kuuluvansa johonkin terroristijärjestöön, ja sitten tehdä iskun, kun heidän todellisuudentajunsa on jotenkin hämärtynyt.

 Mutta olisi parempi että kaikki tieto tuosta tapauksesta saadaan sitten aikanaan selville, jotta mitään huhuja tai spekulaatioita ei sitten ryhdytä esittämään totuuksina. Kun puhutaan tällaisista tapauksista, joissa yksittäinen henkilö sitten surmaa suuren määrän muita ihmisiä, niin silloin tietenkin kaikki varmasti ovat järkyttyneitä, mutta kuitenkin tuo tapaus pitää aina selvittää täysin, tai muuten kaiken maailman salaliittoteoreetikot ottavat vallan tiedotuksessa, jolloin tiedon sijasta julkaistaan asioita, jotka eivät ole tosia, ja sitten myös aletaan toimia poliisityön kannalta vahingollisesti eli herättää vihaa jotain ihmisiä kohtaan, jotka eivät sitten ehkä uskalla tulla viranomaisten puheille kertomaan tietojaan noista fanaatikoista, vaikka toki Saksassa on valtavasti enemmän pakolaisia kuin Suomessa, ja he ehkä sitten aiheuttavat siellä muutenkin enemmän vaikeuksia.

Kuitenkin tällainen teko varmasti auttaa myös äärioikeistoa sekä oikeistopopulisteja nousemaan äänestyksissä, ja samalla myös sellaiset tahot, jotka kannattavat netin valvonnan lisäämistä, sekä kontrolliyhteiskuntaa saavat tuolloin lisää tuulta purjeisiin. Ja toki populistit sitten tarjoavat upeita uusia vaihtoehtoja iskujen estämiseen, eli lisää poliiseja, sotilaita ja ilmaiskuja, on heidän reseptinsä tällaiseen terroriin, jonka tarkoitus on sulkea islamilainen maailma muilta vaikutteilta, sekä auttaa Eurooppaa rakentamaan uuden muurin itsensä ympärille.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/mita-ohjaamossa-tapahtui-ennen-yliajoa-joulutorille-syoksyneen-rekan-omistaja-hanelle-on-tehty-jotain/6220624

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/berliinin-rekka-iskusta-kiinniotettu-epailty-vapautettu/6221560

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,