Skip to main content

Olipa nyt sitten musta joulu, joten tässä sitten viisi synkkää mysteeriä, jotka sattuivat aikoinaan joulunaikaan

Alla on linkki  "Suomen Top-5"-listaan, joka tällä kertaa käsittelee synkkiä joulunajan mysteerejä, joiden ratkaiseminen varmaan helpottaisi monen ihmisen elämää. Näiden tapausten eriskummallisuus sekä kammottavuus on omaa luokkaansa, ja ehkä jollain noilla seuduilla olleilla vaihto-oppilailla tai vastaavilla henkilöilla olisi niihin liittyvää tietoa, jota viranomaiset voisivat hyödyntää. Noista tapauksista on aikoinaan puhuttu paljon, ja ehkä joku sitten vielä muistaa olleensa esimerkiksi tiellä, jossa tuo tarinassa numero kolme (Kohta 4:19)  tarinassa mainittu nuorimies nimeltään Kevin Showalter  jäi auton alle, kun hän oli vaihtamassa rengasta autoonsa.

https://youtu.be/jhEwb__eV7Q

Kun pojan äiti tuli paikalle, niin silloin hän huomasi poikansa omaisuuden olleen kadonnut, ja tutkinnassa on ilmeisesti ollut vakavia puutteita. Kyseisessä tapauksessa kaupungin eli New Londonin pormestarin epäillään ajaneen tuolla tiellä, mutta häntä ei olla voitu kytkeä juttuun. Myöhemmin sitten eräs henkilö sitten tunnusti yliajon sekä liikennepaon, mutta hän hirttäytyi. Ja molemmissa tapauksissa viranomaiset olivat kovin vaiteliaita siitä, mitä tuolloin oikeastaan tapahtui. Kun ajatellaan tuota tapausta lähemmin, niin siitä on jossain muuallakin kirjoiteltu, ja myös noissa kirjoituksissa mainitaan huonosti tehty poliisitutkinta, joten itse olen joskus miettinyt, että olisiko tuo yliajaja sitten poliisin palveluksessa ollut henkilö? Jos yliajaja oli poliisi, niin saattoi olla niin, että hän esitti tuolla paikalla keräävänsä todisteita, ja sitten hän katosi paikalta.

Kun ajatellaan tilannetta, että poliisi olisi paennut paikalta, niin siitä olisi voinut tulla hänelle erittäin vakavia seuraamuksia. Kun pohditaan sitä, mitä varten tuo poliisimies sitten olisi kadonnut paikalta, niin voi olla niin, että hän oli ajanut ilma lupaa tuolla autollaan. Tai sitten hän oli muuten luvattomilla teillä. Tai muuten en sitä voisi kuvitella voivan tapahtua, että poliisi karkaisi tuolta onnettomuuspaikalta. Toisaalta se selittäisi huonosti tehdyn poliisityön melko hyvin, eli mitään syytä poliisilla ei ollut ainakaan kaupunginjohtajaa lähteä suojelemaan.  Tapauksessa numero viisi, joka on heti filmin alussa puhutaan legendaarisesta "Sodderin tapauksesta", jossa saman perheen viisi lasta katosivat tulipalossa jouluaattona 1945, ja itse kyllä pidän noita kuvissa olevien lasten ilmeitä melko surullisina. Eli olivatko he sitten jotenkin aavistaneet kohtalonsa?

Tapaus on erittäin kuuluisa juuri kadonneiden lasten sekä nopeasti palamaan talon takia, ja se saattaa johtua siitä, että perheen uuniin oli laitettu alumiinia. Tuo alumiinin palamisesta syntyvä 3500 celsiusasten läpötila selittäisi talon nopean palamisen ja ruumiiden katoamisen, ja itse olen joskus miettinyt, että onko joku perheenjäsen sitten laittanut lahjojen tai kalkkunan alumiinisia käärepapereita uuniin, jotta hänen ei tarvinnut viedä roskia ulos. Eli lapset eivät varmaan koskaan olleet tajunneet, että lentokoneteollisuudessa käytettävä alumiini on tulenarkaa materiaalia. joka palaa erittäin korkeassa lämpötilassa, ja jonka sammuttaminen vedellä on tuon takia mahdotonta. No mitään muuta syytä ei tuohon korkeaan palamislämpötilaan ei ole, ja miksi muuten kukaan laittaisi alumiinia pesään kuin tehdäkseen jonkun kemiallisen kokeen tai välttääkseen jonkun ikävän velvollisuuden kuten roskapussin viemisen ulos.

Warminsterin äänet saattavat johtua siitä, että tuolla alueella kokeiltiin uuden sukupolven lentolaitteita, kuten läppäramjetia eli PDWS:ää (Pulse Detonation Wave System) tai "Pulsejet" . Läppäramjet on siis vastaava moottori kuin "pulsejet", mutta sen putki on muotoiltu siten, että sillä saavutetaan nopeuksia Mach-3-6. Eli se on muotoiltu ramjetin tai patoputkimoottorin muotoiseksi, ja tuo mahdollistaa äärimmäisen nopean lentämisen. Tuo moottori mahdollistaa erittäin nopean lentämisen, ja sen arvellaan olevan esimerkiksi AURORA-vakoilukoneen voimanlaite. Tuo moottori aiheuttaa sellaisen toistuvan bassorumpua muistuttavan äänen, tai sitten tuo toistuva kumahtelu johtui siitä, että jotkut koelentokoneet lensivät ehkä ympyrää tuo kaupungin lähellä, jolloin äänivallin ylittämisestä johtuvat "yliäänipamaukset" on havaittu tuolla kaupungissa.

Ja ehkä nuo pamaukset johtuvat siitä, että paljon tavallista nopeampi lentokone on lentänyt liian lähellä maata, ja muistakaa että nuo lentokoneen lentotaulukot on tehty tietylle nopeudelle, ja jos testattava kone on ollut esimerkiksi SR-71:n varhainen malli, jonka huippunopeus oli ehkä kaksinkertainen muihin Britannian ilmailassa lentäviin koneisiin kuten Folland Gnat:iin tai muihin brittikoneisiin verrattuna. Näin ollen olisi voinut käydä niin, että nuo yliäänipamaukset olisi havaittu maassa liian voimakkaina, mikä tietenkin aiheutti silloin erityistä huomiota. Ja jos koekone haluttiin salata, niin sitä olisi varmasti lennetty pimeässä talviyössä, jolloin tuon koneen hahmo sitten olisi sulautunut taustaan, ja sen olemassaolo olisi voitu salata tehokkaasti.

Viimeisessä tapauksessa on ihminen ehkä joutunut "spontaanin tuli-ilmiön" uhriksi, mutta saattaa olla niin, että kyseessä on traaginen onnettomuus. Toisaalta kyseessä voisi olla myös murha, jossa ruumista on yritetty häivyttää polttamalla sitä magnesiumin avulla. Kun puhutaan tuosta kammottavasta tuli-ilmiöstä, missä ihminen syttyy itsestään palamaan, niin joskus on ollut puhetta siitä, että on kehitetty aseita, joiden vaikutus perustuu siihen, että tietyssä kohdassa olevaan kohteeseen suunnataan kaksi erittäin voimakasta mikroaalto- eli MASER (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation) -sädettä, joiden ansiosta esimerkiksi ihminen muuttuu sekunnissa tuhkaksi. Maser on oikeastaan laserin mikroaaltoon perustuva versio, missä mikroaaltoa vahvistetaan ajamalla sitä voimakkaan mageettikentä läpi. Tai sitten putkessa olevaan mikroaaltoon pumpataan lisää energiaa sivusta suunnattujen mikroaaltojen avulla. Noin voidaan luoda erittäin voimakas- sekä äärimmäisen tarkasti kohdennettava mikroaaltosäde, jota voidaan käyttää samalla tavoin kuin lasereita.

https://youtu.be/jhEwb__eV7Q

https://www.youtube.com/watch?v=AZbKEpF5AUY

Kuinka "Pulsejet" toimiihttps://www.youtube.com/watch?v=p8FSa5peEUk

Ramjet eli patoputkimottori Wikipedian mukaan https://fi.wikipedia.org/wiki/Patoputkimoottori

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,