Skip to main content

Kirjoitelma Venäjän ydinaseistuksen vahvistamisesta

Alla olevassa linkissä on uutinen, jossa käsitellään Putinin aikeita vahvistaa Venäjä ydinasepelotetta. Kyseessä on kuitenkin normaali ydinaseiden testaamiseen sekä niiden toiminnan kehittämiseen sekä asejärjestelmien luotettavuuteen liittyvä toiminta. Eli tuolloin Venäjä toimii samalla tavoin kuin USA ja kaikki muutkin ydinasevaltiot, eli se kehittelee uusia välineitä, joilla tuo valtio voi sitten esimerkiksi hyökätä muihin maihin tai pelotella muita valtioita. Venäjää tietenkin seurataan maassamme erittäin tarkasti, mutta uskon että muillakin ydinasevaltioilla on käytössään sellaisia välineitä, mitä ei kukaan 1950-luvulla noiden aseiden käyttöä pohtinut henkilö edes kuvitellut voitavan todellisuudessa edes valmistaa.

Noihin välineisiin kuuluu tietenkin STEALTH-teknologiaa hyödyntäviä taistelukärkiä, taistelusatelliitteja, joiden sisään on asennettu ydipommeja, joita käyttämällä luodaan esimerkiksi supervoimakkaita EMP-pulsseja, ja joiden avulla voidaan iskeä yllättäen vihollisen elektroniikkaa vastaan. sekä myös erilaisia uuden sukupolven risteilyohjuksia, joita voidaan ampua ballistisella ohjuksilla tietyn matkan päähän vihollisen rannikosta, jonka jälkeen niiden suihkumoottorit käynnistetään, ja tuo ohjus sitten kiitää normaalin risteilyohjuksen tavoin kohteeseen.

Tietenkin siinä voi olla ramjet- tai scramjet-moottorit, jotka mahdollistavat sen, että tuo aliohjus liikkuu ilmassa äärettömän suurella nopeudella verrattuna perinteisiin risteilyohjuksiin, joiden nopeus on yleensä ollut alisooninen, mutta uusi tietojenkäsittelyteknologia mahdollistaa sen, että nuo aseet voidaan varustaa tekoälyllä, ja tuolloin voidaan luoda sellainen risteilyohjus, joka osaa väistellä sitä kohti ammuttuja ohjuksia. Näin sen kyky selvitä kohteeseensa on paljon parempi, kuin perinteisellä maailiinhaketumisjärjestelmällä varustetun aseen.

Nykyaikainen risteilyohjus osaa sitten myös muuttaa nopeuttaan sekä valita sellaisia lentoprofiileja, joilla se kykenee sitten venyttämään toimintamatkansa mahdollisimman pitkäksi, ja nämä uudet risteilyohjukset voivat sitten sellaisia, että ne voidaan ohjelmoida esimerkiksi lentämään ensin ohi kohteensa, ja sitten kääntyä iskemään ikään kuin takaapäin tai joka suunnalta noita kohteita vastaan, ja niiden maaliinhakeutumisvälineet voivat erottaa tietyt talot rakennusten joukosta. Nämä uudet risteilyohjukset voivat myös lentää erittäin nopeasti, ja tuolloin voidaan luoda sellainen ICBM-ohjus, jonka aliohjus tai miksi tuota laitetta sanotaankaan sitten ikään kuin mutkittelee kohteeseensa, jolloin sen torjuminen on äärimmäisen vaikeaa, varsinkin jos se käyttää hyväkseen STEALTH-teknologiaa tai ECM-laitteita, joiden takia näiden aseiden torjunta on äärimmäisen hankalaa.

Nämä uudet risteyohjukset voivat olla eräänlaisia avaruussukkuloita, joita voidaan ampua ikään kuin valmiiksi kiertoradalle, jos halutaan suorittaa ydinisku johonkin maahan ja jos noita välineitä ei tarvita, niin ne voidaan palauttaa tavallisille lentokentille. Kun puhutaan siitä, että Venäjä kehittelee tuollaisia välineitä, niin voidaan sanoa, että myös USA on kiitettävästi ollut mukana puolustamassa omaa etumatkaansa massatuhonnan kivisellä saralla, ja sen käytössä olevaa X-37B:tä voidaan hyödyntää myös ydiniskulla, eli tuo väline voi toimia myös ristelyohjusten pohjana, toisin sanoen nuo ydinkärjet lastataan tuon pienen robottisukkulan lastitilaan, jolloin tuo väline voi toimia MMLB (Multi Mission Lifting Body) tyyppisenä välineenä, jota voidaan tietenkin käyttää normaalina avaruuslaboratoriona, tai tiedustelusukkula, mutta se voi suorittaa myös ydinasein tehtäviä iskuja vihollisen alueelle. Ja kun tuollainen ohjus sitten halutaan palauttaa maahan, niin se se sitten pystyy laskeutumaan tavalliselle lentokentälle. Eli varmaan myös Putinilla tai Venäjän ilmavoimien johdolla on kiinnostusta tämän kaltaisiin aseisiin.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/putin-haluaa-vahvistaa-venajan-ydinasearsenaalia/6234524

Pimeakronikka.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,