Skip to main content

Julkisuus varmasti pelottaa joitakin rikollisia, mutta se että joku jää kiinni esimerkiksi lasten hyväksikäytöstä saattaa merkitä sitä, että hän on tehnyt saman tai pahempaa tuhannelle muulle lapselle

Kun tässä alla olevaa linkkiä klikkaa, niin varmasti ymmärrämme syyn siihen, miksi jotkut ihmiset pitävät yksityisyyttään arvossaan. Kun tämän uber-kuskin toimintaa ajattellaan yksinkertaisesti lain kannalta, niin kyseessä on varmasti rikollinen toiminta, mutta moraalisesti hän kuitenkin toimi täysin oikein. Ja tämän takia taas voidaan keskustella siitä, millainen arvo esimerkiksi näillä YouTubeen ladatuilla videoilla on siltä kannalta, että niissä esitellään ihmiselämän raadollisempi puoli, eli se kuinka jotkut ihmiset käyttävät toisia siekailematta hyväkseen.

Ja tietenkin USA:ssa tuollaiseen toimintaan, missä lapsia kaupataan miehille seksiorjiksi on suhtauduttu kielteisesti, ja näistä tapauksista on tullut myös tuomioita, mutta miten sitten esimerkiksi Brasilian tai Thaimaan tai Guatemalan viranomaiset suhtautuvat tällaiseen toimintaan on kysymys, johon me kaikki varmaan tiedämme vastauksen. Eli noissa maissa viranomaisten toimintatapa on hiukan toisenlainen kuin meillä länsimaissa, ja nuo poliisit eivät aina ole kiinnostuneita kuin siitä, että heidän pöytänsä on tyhjä jutuista.

Vaikka kuinka haluaisimme sitten pitää maailman sellaisena, että siellä olisi kaikkien hyvä elää, niin aina välillä löytyy ihmisiä, jotka käyttävät toisia säälittä hyväkseen saadakseen itse rahallista hyötyä teostaan. Toki nuo yksityiselämää sekä viranomaistyötä koskevat kuvat varmasti aiheuttavat sellaisia reaktioita, missä tuollainen kuvaaja saa syytteen siitä, että hän  loukkasi ihmisen yksityisyyttä.  Kuitenkin tuollainen tapaus olisi ehkä jäänyt käsittelemättä mediassa, ja nuo naiset olisivat sitten jääneet rankaisematta.

Ja monesti lapsen houkuttelu prostituutioon sekä muuhun hyväksikäyttöön, kuten tekemään ilmaisia työvuoroja jollekin siivousfirmalle alkaa siitä, että joku nainen tarjoaa hänelle töitä sekä mahdollisuutta "ansaita omaa rahaa". Kuitenkin kyseessä saattaa olla törkeään hyväksikäyttöön syyllistyneiden henkilöiden rinki, ja kuten varmaan kauhutarinoista olette kuulleet, niin nuo naiset ovat joskus tehneet sitä, että he ovat pyytäneet lapsia kyytiin, ja ajaneet toiseen kaupunkiin, ja väittäneet lapsille olevansa viranomaisia, ja noita lähinnä orjatyökeskusten tasoa olevia paikkoja lastenkodeiksi. Puhutaan myös siitä, että esimerkiksi jossain meksikossa tai kauko-idässä on ollut lastentekokeskuksia, joissa ilotytöt käyvät synnyttämässä, ja sitten noita lapsia on myyty esimerkiksi adoptoitaviksi tai sitten heitä on käytetty ilmaisena orjatyövoimana.

Kyseisten tarinoiden pohjana on ilmeisesti ollut tapauksia, joissa ihminen on myynyt munuaisensa, jotta hän saisi rahaa. Joten mikä estää sitten esimerkiksi sikiöiden tuotannon kantasoluterapioita varten. Tai sitten jotain vielä kamalampaa voi olla tapahtunut. Eli kuten tiedämme, niin ihmisten ahneus on käsittämätöntä, ja mieleeni on tullut sellainen ajatus, että mitä jos joku sitten kasvattaa lapsia elinpankeiksi. Tuollainen henkilö on äärimmäisen moraaliton, mutta kun miettii sitä, mitä tuolla korruption vaivaamissa  maissa ylipäätään tehdään lapsille, niin miksi ei myöskään joku "Dr. Mengele" sitten käyttäisi lapsia hyväkseen saadakseen siirtoelimiä asaikkailleen.

Tiedetään että sosiaaliset ongelmat noissa maissa ovat äärimmäisen huonot verrattuna eurooppaan tai amerikkaan, ja siellä eivät viranomaiset tee aina työtään kuten euroopassa ja yhdysvalloissa on totuttu. Tuolla tarkoitan sitä, että kyseisissä maissa saattaa olla niin, että esimerkiksi slummien asukkaisiin kohdistuvia murhia ei edes tutkita, koska noita ihmisiä ei ole olemassakaan. Tuolla tarkoitan että virallisesti osaa maailman tunnetuimmista asuinalueista kute Sao Paolon slummeja ei ole viranomaisten mielestä edes koskaan rakennettu, ja jos siellä sattuu joku sitten asumaan, niin seurauksena on se, että hänen lapsiaa tai häntä itseään ei aina ole kirjattu terveydenhoitojärjestelmään. Sen takia slummeissa ei varmasti kenelläkään ole mukavaa olla tai asua ainakaan pysyvästi.

Mutta kuten tiedämme, niin toisen hädänalaista tilaa on helppo käyttää hyväksi, ja siksi noita ihmisiä värvätään huumekuriireiksi tai sitten pahamaineisten sotapoliisin erikoisjoukkojen (policia militaire PM) jäseniksi, joiden kirjainyhdistelmästä PM tulee paljon  tunnetimpi ilmaus "patrule muerte" eli kuolemanpartiot, joiden  jäseniä syytetään siitä, että he jakavat omankädenoikeutta slummeissa. Ja jos ihmisiä ei ole olemassakaan, niin heitä ei edes voi haudata, jolloin nuo murhat jäävät sitten selvittämättä, koska niitä ei koskaan ole tapahtunut. Joissakin maissa poliisi ei edes tutki murhia, jos ne eivät kohdistu hyvätuloisiin, ja toki varkauksien tutkimisessa on käytetty sellaisia menetelmiä, joita ei varmasti edes voida pitää minkään poliisin menettelytapojen mukaisena.

 Eli muutama PM-mies on lähtenyt slummiin suorittamaan "etsintöjä", ja sitten sieltä on viidessä minuutissa raahattu muutama henkilö poliisiasemalle, ja siinä ovat tekijät, jotka tästä joutuvat sitten suoraan vankilaan. Ja noiden poliisimiesten käsitys asiakkaistaan on se, että jos nämä eivät juuri tätä varkautta ole tehneet, niin varmaan sieltä sitten jotain muuta rikollisuutta löytyy, ja pääasiahan on se, että poliisipäällikön pöytä on tyhjä seuraavaan siestaan mennessä. Noin hän voi sitten soittaa tehokkuuttaan muille ihmisille, ja samalla pysyvät kaupungin kadut puhtaana, jotta turistit tai muut vastaavat henkilöt eivät sitten näe mitään ikäviä asioita.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/uber-kuski-kuunteli-asiakkaidensa-puheita-esti-teinityton-paatymisen-seksityolaiseksi/6245568


pimeakronikka.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,