Skip to main content

Tällaista ei voi tapahtua... eli sarjamurhaaja tai sarjahukuttaja pääsi pakoon


Tässä en muuten sitten käsittele vain liitteenä olevassa jutussa ollutta tapausta, vaan yleisesti näitä äärimmäisen vaarallisia rikollisia. Sarjamurhaaja on vaarallisin rikollinen mitä yhteiskunta koskaan voi kohdata. Heidän tekojaan ei voi mitenkään puolustella, ja vaarallisen heistä tekee se, että näiltä ihmisiltä puuttuu sosiaalinen omatunto. He eivät tunne tehneensä mitään väärää. Nämä ihmiset ovat usein hyvin viehättäviä, ja osaavat manipuloida ihmisiä. Sen takia heidän  olemuksensa sekä viaton esiintymisensä varmasti menevät joskus tuomareihin läpi, ja seurauksena saattaa olla sellainen virhe, että hänet päästetään vapaaksi, vaikka sitä ei pitäisi tehdä.

Sarjahukuttaja on siis vapaalla jalalla, koska hänen piti päästä hoitamaan eläimiään. Siinä vasta syytä päästää ihminen vapaaksi, kun häntä murhasta epäillään, että hän ei tule tutkintaa vaarantamaan. Tuolla tavoin on maamme oikeusistuin taas katsonut asiakseen näpäyttää Keskusrikospoliisia siitä, että meillä asiat pitää osoittaa tarkasti tototeen, ja kun tuollaista sarjahukuttajaksi epäiltyä ei ilmeisesti voida pitää vaarallisena, niin silloin tietenkin hänet pitää vapauttaa vastaamaan vapaalta jalalta tuohon syytteeseen. Maassamme ei näet sarjamurhaajaa voi olla olemassakaan, vaan tästä henkilöstä on turvallisempi käyttää tietteliä "sarjahukuttaja", niin kaikki ymmärtävät, että varsinaisia sarjamurhaajia ei maassamme sitten olekaan.

On vain sarjahukuttajia, sarjapuukottajia, ja ai niin sarjapotkijoita, jotka nakkikioskeilla kerran toisensa jälkeen mätkivät neniin jotain onnetonta, joka oli heidät kiilannut jonossa. Kukaan kavereilleen glykolia viinan seassa tarjoillut henkilö ei kuitenkaan ole saanut jostain syystä tietteliä "sarjamurhaaja", vaikka noilla henkilöillä voi olla jopa satoja uhreja, eikä ketään muistaakseni ainakaan julkisuudessa käsitellyissä jutuissa ole tuomittu siitä, että hän olisi myynyt kaliumkloraatilla terästettyä amfetamiinia kavereilleen, tai muuten piikittänyt narkomaaneja hengiltä, mikä tietenkin olisi sarjamurha tai jopa massamurha.

Maamme viranomaisilla sekä lehtimiehillä olisi kyllä syytä katsoa hiukan peiliin, kun näistä asioista puhutaan. Se että olemme suomalaisia ei tarkoita sitä, että maassamme ei voisi sarjamurhaajia olla. Kun televisiossa käsitellään näitä ihmismielen ikäviä asioita, joista saamme sitten kuulla jostain Internetistä tai hyvin kaukana kirjaston perältä löytyvistä kirjoista, niin silloin tulee heti mieleen se ikuinen kommentti "tällaista ei voi tapahtua". Tuo oli yhteen aikaan viranomaisten suusta kerrottu asia joka kerta, kun joku puhui tällaisista äärimmäisen kammottavista rikollisista, joiden toiminta on ollut erittäin raakaa sekä laskelmoivaa.

Samoin ihmisiä on ikään kuin kehotettu ottamaan yhteyttä mielenterveyspoliklinikkaan jos joku näistä asioista puhuu, ja sen takia maassamme ei sitten varmaan kukaan ole ottanut kovin helposti yhteyttä poliisiin, jos on esimerkiksi kuullut jostain henkilöistä, jotka ovat menneet jollekin tilalle, eivätkä koskaan tulleet takaisin. Sarjamurhaaja on rikollinen, joka ei tunne armoa. Hän ei lopeta tekojaan sillä, että tapauksista vaietaan. Se mikä hänestä tekee niin hirvittävän vaarallisen, on se että tuollainen henkilö ei tarvitse erityistä motiivia näihin tekoihin. Hän tappaa puhtaasti mielihyvästä, ja erityisesti alkoholistit sekä muut syrjäytyneet ovat tuollaisen rikollisen kohteena.

Alkoholistit ovat ihmisiä, joita on helppo vihata, ja siksi sarjamurhaaja saattaa valita juuri heitä kohteekseen. Tuollainen henkilö saattaa olla ikään kuin sellaisen ajatuksen vallassa, että hän on joku "järjestysmies", joka poistaa yhteiskunnasta ihmisiä, joiden hän kokee olevan itsensä alapuolella. Me suomalaiset olemme ihmisiä, ja kuten varmaan nyt huomaamme, niin myös täällä voi tapahtua sellaista, että keskuudessamme elää hirviöitä, kuten tästä kontiolahden jutusta olemme huomanneet.

Ja kun puhutaan noista sarjapotkijoista sekä glykolin tarjoajista, niin heillä voi olla vaikka kuinka monta uhria hyvänsä. Mutta varmasti olemme huomanneet jostain syystä sellaisen asian, että tässä maassa on vallalla sellainen "toverihenki", että se kukoistaa vahvana monissa instansseissa, ja olisiko noiden Kontiolahden sarjahukuttajan jutussa tuomareina toimineiden henkilöiden tarkoitus ollut vähän "näpäyttää" KRP:tä, ja ryhtynyt viilaamaan pilkkua, kun tätä miestä tuotiin  tuomiolle.

 " Hovioikeus vaikuttaa halunneen näpäyttää keskusrikospoliisin ylikomisariota liian ympäripyöreistä perusteluista.

”- vangitsemisvaatimuksen tueksi annetut tiedot ovat niukkoja ja ylimalkaisia.”

Ylikomisarion mukaan esitutkinta oli vielä kesken, mutta tutkinta valmistuisi ajallaan - eikä maanviljelijän karjalla olisi hätää. Oikeus kuitenkin kaipasi konkreettista näyttöä.

”Paikkatutkimuksen tulosten on kerrottu tukevan rikosepäilyä, mutta tutkimuksen tuloksia ei ole esitelty oikeudelle.”

”Vuosien 2010 ja 2014 tapahtuneiden hukkumiskuolemien osalta ei ole esitetty mitään konkreettista selvitystä siitä, millä konkreettisella menettelyllä Seppänen olisi aiheuttanut seurustelukumppaninsa ja uimaan lähteneen henkilön kuoleman.”.

(HS.fi)

Mutta sitten pääsi tuo rikollinen vapaaksi, ja seuraavaksi sitten saavat kaikki taas häntä pelätä. Kun puhutaan sarjamurhaajista, niin silloin tietenkin asia on niin, että he ovat viehättäviä ihmisiä, joiden puheita on helppoa uskoa, ja jos esimerkiksi puhutaan glykolin tarjoamisesta, niin toki tuollainen rikollinen on silloin uskottava jos joku tuollaisia aineita joisi. Eli puhdasta pahuutta ei maassamme tunnisteta tarpeeksi hyvin, ja eihän Seppänen sitten ketään ilmeisesti glykolilla tappanut, mutta huumasi sekä hukutti heidät. Mutta syy tähän pilkun viilaamiseen saattoi johtua eräästä toisesta tapauksesta, missä eräs hurmaava mies oli sitten päätynyt vastoin yleistä mielipidettä tuomiolle.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/rikostoimittajan-kommentti-taman-vuoksi-sarjahukuttajan-pakomatka-oli-mahdollinen-silkkaa-pahuutta-ei-tunnisteta/6268410

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/sarjahukuttaja-yha-vapaana-poliisi-saanut-useita-vihjeita/6268474


http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/vapaana-oleva-sarjahukuttaja-herattaa-pelkoa-kontiolahdella-moni-tunsi-hanet-ja-tiesi-vakivaltaisuudesta/6268132

vapaaverkkojulkaiseminen.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,