Skip to main content

"Atlas vampyyri" sekä muutamia huomioita pahoinpitelyistä ja murhista


Tässä alla on sellaisia kuolemantapauksia käsittelevä video, joita ei koskaan ehkä tulla selvittämään, ja eräs asia, joka aina kannattaa pitää mielessä on se, että isku päähän pelkällä nyrkillä tappaa ihmisen erittäin tehokkaasti. Ensimmäisessä tapauksessa, missä käsittelyssä on ”Atlas Vampyyri”, joka toimi Tukholmassa 1930-luvulla surmaten erään seksityöläisen nimeltään Lilly Lindeströn on saattanut käyttää tekoon pelkkää nyrkkiä. Eli murhaaja on ikään kuin Krav Magaa tai muuta vastaavaa tekniikkaa käyttäen suunnannut rystysillä annettuja iskuja uhrinsa päähän, ja sitten kun hänen kallonsa on murtunut, niin sitten hän on valuttanut verta kuppiin.Tarkalleen ottaen murha tapahtui 4.5.1932, ja se on Ruotsin kuuluisimpia henkirikoksia. 
Tuon teon tarkoitus lienee ollut lavastaa teko jonkun mielipuolen tekemäksi, ja kuten varmaan tiedämme, niin videosta käy ilmi, että tuo rikos on vielä selivittämättä. Eli jos murha-ase on ollut pelkkä nyrkki, niin silloin tietenkin se selittää, sen että uhrin kotiin ei jäänyt tekovälineitä, mutta se mikä tästä tapauksesta tekee hiukan erikoisen, on se, että seksityöntekijä otti asiakkaan vastaan kotonaan. Yleensä tuolloin asiakas tavattiin jossain hotellissa, josta otettiin tietenkin aina eri huoneet, ja nuo ”alan miehet ja naiset” tietenkin menivät sisään taloon erikseen, jotta asiakkaan tai tytön maine ei vaarantunut. Tuolloin prostituutio oli rikos, ja siksi noiden ihmisten piti varoa paljastumista poliisille. Se miksi tuo rikos tehtiin on jäänyt arvoitukseksi, mutta sen epäillään olleen henkilö, jolla on lähitaistelukoulutus.Se minkä maalainen tuollainen mies sitten olisi ollut, on myös arvoitus.

Kuitenkin voidaan sanoa, että nykyään tilanne on sikäli parempi, että tuollainen seksin ammattilainen voi ainakin kääntyä poliisin puoleen, jos häntä kiristetään. Tuolloin 1930-luvulla ei kuitenkaan tilanne ollut aivan yhtä hyvä kuin nykyään, ja silloin prostituoituja ja heidän asiakkaitaan odotti vankeus, jos he jäivät kiinni poliisille tuosta ”liiketoimesta”. Kuitenkin murha oli rikoksista ankarin, ja tuolloin saattoi tuollaisesta pahoinpitelystä ja murhasta sitten joutua hirteen myös pohjoismaissa, joissa kuolemantuomioita käytettiin melko yleisesti. Tuolloin tietenkin myös vankeinhoito oli hiukan toisenlainen kuin nykyään, ja sen tarkoitus oli sekä pelottaa että rangaista ihmisiä, jotka olivat tehneet rikoksia, ja mitään muuta kuin vankeus ei ollut tarjolla, jos henkilö syyllistyi rikokseen, josta säädettiin vanekustuomio.

Kuva II
Ja vankeus tarkoitti sitten suljettua laitosta. Mikäli henkilö joskus sitten tuomittiin vankeuteen, niin tuolloin 1930-luvulla oli tuo tuomio käytännössä sellainen, että se ikään kuin erotti ihmisen yhteiskunnasta lopullisesti. Silloin pienikin vankeustuomio oli erittäin leimaava, ja tietoja vangeista sa kuka hyvänsä. Eli tuolloin se että henkilö oli prostituoitu merkitsi sitten sitä, että hänet voitiin pidättää tuon teon takia. Jamisonin perheen (Filmillä kohta 2:54) tapauksessa saattaa noilla talosta löytyneillä ”okkultistisilla esineillä (Kuva II)” olla merkitystä kuoleman kanssa, koska tuollaiset mahdollisesti huumeita käyttävät henkilöt olivat tietenkin vaikutuksille alttiita. Ja huumeet saavat ihmiset käyttäytymään jotenkin omituisesti tai oikeastaan impulsiivisesti. Eli niiden aiheuttamat hallusinaatiot voivat aiheuttaa vastuutonta käytöstä, ja sitten voi käydä niin, että henkilö sitten voi ryhtyä ottamaan pillereitä liikaa, jos häntä siihen joku yllyttää. Tai sitten joku huumekauppias on myynyt noille ihmisille vähän liian voimakkaita huumeita, joilla he sitten ovat hengen saaneet itsestään pois.

Tai sitten nuo ihmiset ovat liittyneet johonkin kuolemankulttiin, jossa heitä on yllytetty tappamaan itsensä, jotta kultin johtajat ovat saaneet heidän omaisuutensa haltuunsa, kuten eräs Jim Jones teki aikoinaan. Tuollaiset talosta löytyneet okkultistiset esineet varmasti ovat olleet melko kalliita, mikäli filmissä olevat esineet ovat aitoja tuon perheen talosta löydettyjä okkultisitisia välineitä, niin se tarkoittaa sitä, että kyseessä on niin sanottu ”vakava harrastaja”. Eli jos joku lainaa tällaisen kirjan kirjastosta, niin silloin se ei kovin vakavaa ole, mutta jos tuollaiseen okkultismiin tai satanismiin upotetaan tuhansia dollareita, niin silloin kyse ei ole mistään vaarattomasta jutusta. Mitä enemmän johonkin asiaan upotetaan rahaa, niin sitä vakavammasta harrastuksesta on tuolloin kysymys. Eli ihmisen käytöksen arvioinnissa vakavuuden prioriteetti kohoaa, mikäli henkilö sijoittaa siihen rahaa.

Ja tämän kaltaisia kirjoja kuten "Witch´s Bible", mitä filmissä esitetään ei missään normaalissa kirjakaupassa ole myynnissä, joten silloin kyseessä saattaisi olla jokin kultti. Ja tuollaisilla erikoisilla kulteilla on joskus ollut sellaisia taipumuksia, että niiden jäseniä houkutellaan antamaan lopulta koko elämänsä jollekin lahkon johtajalle. Nuo lahkon johtajat saattavat vaikuttaa todella hurmaavilta, jos he tarjosivat ensin esimerkiksi konjakkia vieralleen. Näet silloin tuohon alkoholiin on voitu lisätä esimerkiksi oopiumia, mikä varmasti teki kaikesta upeaa ja valoisaa. Tsaari Aleksanteri I:n epäillään käyttäneen oopiumia siihen, että hän sitten onnistui kietomaan ihmisiä pikkusormensa ympärille, ja ehkä tuo huume oli hänen loistokkuutensa salaisuus. Eli toki hän oli pelkkä ihminen, mutta samalla myös kuulu erityisestä hurmaavuudestaan, jota toki saatettiin auttaa esimerkiksi juuri oopiumilla, jota oli ehkä sekoitettu konjakkiin tai hänen sikareihinsa.


Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,