Skip to main content

Mitä ei Internetistä juurikaan kerrota? Ja mitä tarkoittaa sitä, että kotisivu on "bad stand"?


Kaikki ihmiset jotka ovat seuranneet MC-kerhojen toimintaa lukemalla niistä lehdistä tietävät, että niissä joku henkilö voidaan asettaa “bad stand” asemaan, missä häntä saa vetää turpiin, jos sen joku jengin jäsenistä katsoo aiheelliseksi. Mutta tiedättekö mitä tarkoittaa tuo ilmaus “bad stand” Internetissä. Se tarkoittaa sellaista kotisivua, joka on jotenkin provokatiivisesti tehty, ja sitten siinä saattaa olla vielä tekijän yhteystiedot tai vielä parempaa: sellainen tekstikenttä, mihin voidaan jättää palautetta noista sivuista. Kun sitten joku henkilö antaa sellaista hiukan väkivaltaista palautetta tuolle sivulle, niin silloin tuon sivun pyörittämiseen käytettävä “honey pot” serveri kopio tuon palautteen antajan sähköpostin sekä IP-osoitteen tuolle palvelimelle. Itseasiassa tuo kotisivusto on oikeastaan “honey pot”, minkä tehtävänä on vetää tietynlaisia ihmisiä antamaan sinne palautetta.



Jos kyseinen “honey pot” on valtiollisen toimijan ylläpitämä, niin silloin he voivat tarkistaa kaikki tuon henkilön käyttämät mobiililaitteet sekä tietokoneet muutamassa minuutissa. Tuolloin he voivat sitten katsoa, että missä tämä henkilö oikeasti istuu, ja että mitä muuta hän on esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tehnyt. Kuitenkin on olemassa myös muita vastaavia “bad stand”-sivustoja, joissa saatetaan käyttää muitakin kuin vain noita IP-osoitteiden kopiointeja, eli jos joku moottoripyöräkerho on olevinaan rikollista toimintaa harjoittava ryhmä, niin silloin saattaa käydä niin, että joku sen kadonneista jäsenistä alkaa muka pitää tuollaista kotisivua, ja sitten katsotaan miten tuo jengi tai sen johtajat reagoivat tähän toimintaan.



Tuolloin sitten tutkitaan sitä, että aletaanko tuon jengiläisen olinpaikkaa koskevista tiedoista esimerkiksi tarjota rahaa, tai ollaanko tuolla heidän kerhotilassaan kovin raivona tällaisten asioiden takia, ja silloin tietenkin saattaa joku alkaa epäillä jengiä rikollisesta toiminnasta, jos käy niin että siellä heidän keskusteluryhmissään alkavat tunteet kuumeta. Yksi kaikkein parhaista “honey pot:eista” ovat tietenkin jonkun ryhmän sisäisinä esitetyt keskusteluryhmät, joissa sitten voidaan kirjoittaa avoimesti niistä asioista, jotka askarruttavat mieltä.


Tuollaiset keskusteluryhmät saattavat olla paikkoja, missä joku sitten avautuu omista mielipiteistään sekä ennakkoluuloistaan. Noissa Internetin sisällä olevissa paikoissa voi olla jäseninä esimerkiksi vankilassa olevia skinheadeja, joiden mielipiteitä sitten on “hyvä” lukea. Noissa ryhmissä jäseniä kannustetaan avautumaan esimerkiksi ampuma-aseista tai siitä, mitä heidän vihaamilleen henkilöille pitäisi tehdä, jotta muutkin saavat tietää sen, kenellä on aseita hallussaan. Ja tietenkin viranomaiset voivat lähettää sitten poliisin hakemaan noita aseita pois.



Ehkä joku sitten aloittaa tuollaisessa paikassa avautumisen siitä, miten Suomen on hyvä olla valkoinen. Ja samalla hän voi kertoa siitä, kuinka tuliase tekee ihmisestä sellaisen, että hän sitten voi käydä kenelle vain kertomassa mitä häntä huvittaa. Kuitenkin on olemassa sellaisia “bad standeja” että niissä käytyään ihminen varmaan miettii kahdesti jatkaako hän edes Internetin käyttöä. Niissä yleensä markkinoidaan jotain moraalittomia asioita, ja sitten seurauksena voi olla se, että mentyään johonkin tapaamiseen, katoaa henkilö mystisesti maan päältä. Eli varokaa oikeasti sellaisia palveluita, joissa kaupataan asioita, jotka eivät ole moraalisesti tai juridisesti hyväksyttäviä.



Hyvä tapa toimia olisi sitten tietenkin välttää vaikkapa pimeiden urakoiden tekijöitä, jotka pyytävät maksua käteisenä. Jos tällaisesta tapauksesta sitten tulee poliisijuttu, niin silloin henkilöllä saattaa olla onni matkassaan. Näet jos pimeän työtarjouksen tehnyt yrittäjä pyytää kovin vähän esimerkiksi juuri remontista, niin silloin pitää kyllä kysyä, että maksaako hän edes palkkaa tuosta työstä. Yksi noista inhottavimmista tapauksista voisi olla sellainen, että henkilön kotiin tullaan tekemään remonttia, ja kaikki tavarat revitään alas, minkä jälkeen remontti-yhtiö on sitten ilmoittanut tahtovansa lisää rahaa, jotta asiat saadaan taas toimimaan.



Yleensä ihmiset soittavat poliisille tällaisessa tapauksessa, mutta mitä silloin voidaan tehdä, kun työn teettäjä on tehnyt sopimuksen pimeästä työstä, eli hän jättää arvonlisäveron ja muut työläisen sosiaali- ja vakuutusmaksut maksamatta, ja ehkä tuo keikan välittäjä sitten vielä kynii noita työläisiään matkoista sekä asumisesta, niin että heillä ei ole oikeasti mitään tuloja. Tuollaiset orjatyön teettäjät eivät kovin pidettyjä ole, ja kun henkilö lähtee maksamaan käteisellä, niin hän saattaa joutua tilanteeseen, jossa joku päättää ottaa kaikki rahat. Ja tuolloin sitten saattaa puukko heilahtaa tai pistooli pamahtaa. Sama koskee myös esimerkiksi “rumia naisia” välittävien seuralaispalveluiden käyttöä.



Jos noiden palveluiden takana on sarjamurhaaja, niin tietenkin hänen pitää valita sellaisia uhreja, jotka raivostuttavat häntä itseään. Ja tietenkin tuollainen toisia ikään kuin pilkkaava palvelu varmasti antaa hänelle ikään kuin syyn surmata muita. Tai sitten tuollainen sairas yksilö voi sitten myös käyttää “mielellään” tällaisia palveluita, koska hän ajattelee, ettei noita ihmisiä kukaan osaa edes  kaivata. Sama koskee myös esimerkiksi asunnon ryöstäjiä. Tietenkin maailmassa on monia taloja, mutta heidän pitää tietenkin löytää sellainen, että sen ryöstäminen on heidän mielestään jotenkin hyväksyttävää.



Eli heidän on saatava ryöstön uhri vaikenemaan, sekä samalla varmistuttava siitä, että tällä on paljon käteistä rahaa käytössään. Tuolloin ryöstöstä tulee helpompi, ja tietenkin jos esimerkiksi ryöstön kohde ovat rikoksella saadut rahat, niin silloin saattaa olla niin, että poliisi ei edes saisi tietää tuosta teosta. Eivätkä nuo ryöstetyt sitten ehkä kertoisi totuutta rahoista poliiseilla, jotka eivät tuolloin osaisi ehkä mitenkään etsiä oikeita epäiltyjä. Silloin kun vain yksi asunto ryöstetään, niin se panee miettimään, että mitä siellä oikeastaan on ollut, koska usein tuollaiset liigat tekevät tällaisia tekoja sarjassa.



Tuo tarkoittaa sitä, että noita ryöstöjä tapahtuu silloin paljon, joten jos vain yksi tuollainen teko, missä asunto ryöstetään haulikot käsissä, haalareissa sekä kasvot peitettyinä kommandopipolla tulee ilmi, niin silloin täytyy miettiä, että onko kyseessä alamaailman kurinpitotoimi, joka voi liittyä kovan luokan järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Samoin jos vain yksi henkilö on murhattu, niin silloin ei ole yleensä ilmeisesti ole sarjamurhaaja. Tuolloin motiivina voisi olla mustasukkaisuus tai ryöstö. Tai ehkä tuollainen henkilö sitten vaiennettiin koska hän tiesi jostain asioista liikaa. Toki kyseessä voi olla henkilö, joka vain vierailee maassamme, mutta tuo asia sitten pahentaa sitä kuvaa, mikä viranomaisilla on tuollaisesta teosta. Näet jos ulkomailta asti on tuollainen palkkamurhaaja pitänyt hakea, niin silloin kyse on vakavasta asiasta kuten suuren luokan huumeiden salakuljetuksesta.



Ja jos iso “muuli” jää poliisille kiinni, niin silloin hän voi kertoa vahingossa pomonsa nimen. Siitä sitten ei seuraa kuin pitkä vankeustuomio, jos virkavalta saa henkilön kiinni esimerkiksi huumeiden valmistamisesta. Ja tuolloin sitten tulee eteen se, että tuon huumeiden valmistajan elämä on lopullisesti pilalla, koska hän joutuu vähintään elinikäiseen liiketoimintakieltoon sekä myös istumaan pitkään vankilassa. Eli mitään asianajajan tointa ei hän kykene mitenkään enää harjoittamaan, ja aina kun hän kävelee jossain, niin vastassa on huumausaineita koskeva syyte sekä mahdollisesti myös pahoinpitely- ja myös henkirikoksiin liittyvä menneisyys, joka näkyy asiakirjoista.



Myöskään tuollaisen ihmisen entiset asiakkaat eivät häntä ehkä hyvällä katso, ja sitten tietenkin vankilasta vapautuvaa huumepomoa on odottamassa kostajien ryhmä, jolla saattaa olla todella vähän asioita elämässä jäljellä. Kun puhutaan kiristyksestä, niin silloin tietenkin pitää kysyä sellainen asia, että miksi kiristettävä sitten maksaa noille kiristäjilleen kiltisti. Tuolloin pitää muistaa se, että rikoksen salaaminen on rikollista. Eli kun joku alkaa kiristää toista, niin hänen pitää olla varma, ettei joudu syytteeseen rikoksen salaamisesta tai suosimisesta. Jos yrittäjä jää kiinni siitä, että hän teettää pimeää työtä eikä välitä maksaa veroja tai sosiaalimaksuja on tilanne paha hänen kannaltaan.


Mutta se tekee tällaisesta toiminnasta erittäin tuomittavaa, jos tuo henkilö on itse ensin jyrissyt ja salamoinut pimeää taloutta vastaan tai ilmiantanut muita pimeistä remonteista. Silloin tuo henkilö on paitsi kaksinaamainen niin myös rehentelijä, joka mielellään sallii itseltään kaiken maailman asioita, mitä hän muiden tekemänä pitää rikoksena. Eli hän ei tunne mitään sosiaalista omaatuntoa tai näe itsessään mitään pahaa, jos tuo henkilö vaikka joskus jättää veroja maksamatta, niin se vain tekee hänestä jotenkin älykkään, kun hän on osannut huiputtaa veroviranomaisia.

https://avoimenkoodinmaailma.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,