Skip to main content

Cannonball sitten hajosi sisäisiin ristiriitoihin, kuten oli odotettukin



MC-Cannonball on sitten historiaa. Tuota hajoamista sitten on jo odotettukin, ja sen laukaisivat riidat rahoista sekä myös Helsingin jengin jäsenten ilmeisesti liialliseksi koettu määräily, joka on ilmeisesti jotenkin alkanut "sapettaa" noita muita jengiläisiä, joita on ilmeisesti kohdeltu jotenkin halventavasti tuossa jengissä, jonka perustaja ammuttiin muutamia vuosia sitten. Ja tuon jälkeen tämä ryhmä on ollut ilman vahvaa johtajaa. Tuota tapausta, missä alunperin varmaan ihan harrastuksesta alkanut ryhmä muuttuu voimakkaaksi tekijäksi alamaailmassa, mutta joka sitten hajoaa omaan mielettömyyteeensä voidaan pitää hyvänä muistutuksena siitä, mitä voi käydä jossain tällaisessa ryhmässä.

Nimittäin viranomainen lähtee aina siitä, että jengin nimissä annetut uhkaukset ovat todellisia, ja siksi kannattaa vähän miettiä, jos tuolla kadulla ryhdytään vihjailemaan sillä, että tuollainen rynnäkkökiväärillä ammuttava sarja saattaa koitua jonkun ihmisen kohtaloksi. Moni ihminen kantaa kaunaa tai on vain kateellinen noille MC-miehille, ja siksi heidän nimissään esitetään paljon asioita, jotka eivät sitten lähemmin tarkasteltuina ole totta. Ja vaikka esimerkiksi aiheetta takavarikoidut aseet on palautettu noille miehille, niin kuitenkin noista tapauksista, missä vaikkapa Internetissä on esiinnytty MC-miesten liivit päällä tuon ryhmän tunnuksen edessä heiluttaen jotain rynnäkkökiväärin näköistä välinettä tai sitten "splatter-aseita" on kasattu pöydille.

Sitten kerrottu muutamia "tosiasioita" kameralle, on seurannut kotietsintöjä, koska poliisi on pakotettu pitämään uhkauksia aitoina. Ja tietenkin joku sitten aina välillä saa potkut noista ryhmistä, niin silloin tietenkin on tällaista henkilöä alkanut hiukan sapettaa tällainen toiminta, ja hän on saattanut sitten esimerkiksi kirjoittaa sähköpostilla "ihailijakirjeen" amerikan presidentille, missä hän esittää jengin nimissä oman mielipiteensä vaikkapa Donald Trumpin tavasta johtaa maataan.

Vaikka alun perin olisi tarkoitus ollut hyvä, niin sitten siellä joku ryhtyy määräilemään muita, ja samalla tietenkin seuraa se, että noista jengin rahoista syntyy ongelmia. Kun johonkin ulkomaille lähtee "lähetystö", niin sitten siihen ei koskaan pääse kaikki mukaan. Se sitten varmasti herättää vihaa sekä kateutta noissa ihmisissä, jotka maksavat noille jengeille jäsenmaksuja, koska tietenkin noihin matkoihin käytetään ryhmän rahoja. Ja esimerkiksi FBI on noita järjestöjä hajottanut sillä, että se on kertonut esimerkiksi johonkin "edustusmatkaan" kuluneen paljon suurempi summa rahaa, kuin mitä on ilmoitettu, ja samalla myös muu jengin varojen käyttö on aiheuttanut kinaa noiden jäsenten keskuudessa, joista osa ei ole niistä mitään hyötynyt.

Mutta tietenkin on asioita, joita noissa jengeissä tehdään, vaikka säännöt sanovat niiden olevan kiellettyjä. Yksi niistä on se, että vaikka toisen jengin jäsenen tyttöystävää ei saisi kuulemma vikitellä, niin silloin tällöin on käynyt niin, että tuollainen tyttö on siirtynyt noiden jengin "upseerien" taakse istumaan. Eli ilmeisesti alemman jäsenen tai muun ehdokkaan tyttöystävää saa avoimesti kuitenkin iskeä. Ja muutenkin jengien hierarkiasta on tullut joskus tullut oikea riesa, koska noissa ryhmissä ei ole mitään virallista tapaa hyväksyä esimerkiksi jengikoetta, missä ylennettävän on osoitettava, että "hänessä kanttia". Joidenkin kohdalla jengin pääsykoe on ollu se, että hänen on syötävä koiraa, kun taas joissain tapauksissa sitten on kyse ollut "luottamustestistä", missä kokelasta on lyöty pesäpallomailalla päähän, jolloin tietenkin joku on sitten välillä innostunut vähän liikaa, jolloin seurauksena on ollut pahimmillaan kuolema.

Nuo jengit ovat maksullisia organisaatioita, joiden jäsenet tietenkin saavat sieltä turvaa muita jengejä vastaan, mutta tuo turva on monesti sellaista, että koska niiden jäsenistö on hierarkkista, niin ylemmän jengiläisen turvaksi rientää koko jengi, mutta rivijäsen tai mikä tuo prospect tai hang-around-jäsen sitten oikeastaan onkaan saa itse käydä tappelunsa tappelemassa. Tuollaiset MC-kerhot ovat monesti hajonneet siksi, että niiden johto on ikään kuin täyspäivätoimisesti toimivista motoristeista koottu ryhmä, joka ei muuta työtä tee, kuin johda tuota klubia, ja noiden rivijäsenten taas pitää maksaa näille henkilöille siitä, että he ovat liittyneet tähän ryhmään, jota ehkä on heille muilla asioilla markkinoitu kuin mahdollisuudella saada haltuun rynnäkkökivääri, mutta sitten on käynyt niin, että tuo jengi on ollut paikka, missä tuollainen henkilö sitten on vajonnut rikolliseksi.

Noissa jengeissä on sellainen tapa, että niistä lähtevältä sitten peritään kaiken maailman eromaksuja, joita käydään perimässä rynnäkkökiväärien kanssa, ja sitten televisiossa kerrotaan, miten tässä ryhmässä sitten noita velkoja käydään perimässä. Toisin sanoen kyseistä velkaa ei jostain syystä voi antaa viralliselle perintätoimistolle, vaan siinä käytetään laittomia menetelmiä, joita kutsutaan normaalisti "laittomaksi perintätoimeksi", joten sellaiseen toimintaan täytyy sitten myös viranomaisten lähteä puuttumaan. Perintätoimen harjoittaminen on luvanvaraista toimintaa, mihin sitten liittyy myös asianajo-oikeudet. Ja ulosmittaukset saa suorittaa vain siihen valtuutettu viranomainen, joten jos yksityinen toimija tunkeutuu toisen kotiin, niin hän saa siitä sitten syytteen, ja missään nimessä kuka vain ei saa Suomessa edes toimia haastemiehenä.

Ulosmittaus vaatii sitten tietenkin luvan oikeudelta, ja sen suorittaa ulosottomieheksi kutsuttu viranomainen. Ulosmittauksen ja ulosoton ero on siinä, että ulosmittaus koskee palkkatuloa, ja ulosotto on se tilanne, missä oveen kolkutetaan ja asuntoa lähdetään tyhjentämään huonekaluista.  Vaikka jengi itse sanoisi olevansa sellainen 1% mc, joka haluaa elää yhteiskunnan sääntöjen ulkopuolella, niin silti rikoslaki on maassamme edelleen voimassa, ja laittomia perintätoimia käsitellään oikeudessa ryöstöinä, joista tulee sitten kovat tuomiot. Eli maassamme on sellainen ikävä sääntö, että kaikkien ihmisten pitää lakia noudattaa, ja jos joku yllyttää esimerkiksi väkivaltaan tai uhkaa toista, niin silloin seuraa ampuma-aseluvan peruuttaminen sekä muutamia muita sanktioita.

Ja sitten jostain syytä joku joutuu aina välillä johonkin "bad stand"-asemaan, missä häntä sitten saa käydä ilmeisesti kuka hyvänsä vetämässä turpiin. Kuitenkin noissa moottoripyöräkerhoissa on sellainen ongelma, että mikään niistä ei ole varsinaisesti virallinen rikollisjärjestö. Jos joku tuollainen järjestö ryhtyy avoimeen toimintaan poliisia vastaan, niin siitä ei hyvää seuraa.

Noissa "bad stand"-asemissa on sellainen ikävä puoli, että ne saatetaan tulkita joskus yllyttämiseksi pahoinpitelyyn. Eli vaikka noita moottoripyörämiehiä pelätään, niin he eivät kuitenkaan ole mikään IRA, koska se sitten tekisi sen jäsenyydestä rikollista, koska terroria ympäriinsä jakaviin järjestöihin kuuluminen on rikos, joten tietenkin silloin ei myöskään mitään ampuma-aseita saa olla hallussa, jos sen tunnuksia ryhtyy käyttämään.

Sama tietenkin koskee myös Mafiaa sekä muita vastaavia järjestöjä, joiden jäsenyydellä leveileminen tuo hyvin nopeasti poliisin kotiovelle kyselemään aseiden perään. Sama tapahtuu, jos julkisesti lähdetään esittelemään aseita, joita aiotaan käyttää johonkin laittomaan toimintaan.  Suomessa on sellainen tapa, että ilman aseenkantolupaa ei maassamme saa koskaan kantaa asetta, joten se että tunnettu rikollinen tai joku rikollisen puolesta uhkaa toisia tuollaisen jengin nimissä saattaa hyvin nopeasti aiheuttaa kotietsintöjä noiden henkilöiden koteihin.

Kuten tiedämme, niin se ei sitten mitään merkitse, että onko tuollainen uhkailija edes jengin jäsen, kun hän vain väittää niihin kuuluvansa. Ei viranomaisia kiinnosta se, että uhkaileeko joku ulkopuolinen tuon jengin nimissä vai ei. Se riittää että uhkauksia annetaan jengin tunnusten näkyessä, ja jos tuohon uhkaamiseen liittyy esimerkiksi vihjailuja siitä, että jonkun henkilön kotiin kaadetaan bensiiniä ja sytytetään palamaan, niin silloin on kyseessä murhapoltolla uhkaaminen, ja se sitten tietää poliisitoimia välittömästi.

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/cannonballin-hajoamisen-laukaisivat-rahariidat/6508848

https://kirjabloggaus.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,