Skip to main content

Miksi kolme näennäisen tavallista nuorta katosi Fort Worthissa Texasissa 23.12.1974?


Tekstin alla olevassa linkissä on Ilta-sanomien juttu eräistä katoamisista, ja aivan ensin on eräs historian eniten käsitellyistä tapauksista Fort Worthissa Texasissa, missä kolme nuorta katosi matkalla ostamaan joululahjoja 23.12.1974.  Miksi nämä ihmiset katosivat on kysymys, mihin kannattaisi löytää vastaus. Se mikä näistä tässä alla olevassa Ilta-sanomien jutuissa on mielenkiintoista on se, että miksi juuri ne on monesti valittu erityisesti mystisiä katoamisia koskeviin kirjoituksiin. Itseäni kiehtoo juuri nimenomaan vuonna 1974-kadonneen 17-vuotiaan Mary Rachel Trlican tapaus Fort Worthissa vuodelta 1974, jolloin hän katosi kahden ystävänsä  eli 14-vuotiaan Lisa Wilsonin sekä 9-vuotiaan Julie Moseleyn kanssa jouluaaton tienoilla Texasissa.

Mikä noissa nuorissa oli niin erikoista, että kyseinen tapaus otetaan aina vain uudelleen käsittelyyn, vaikka sen tapahtuma-ajasta on jo yli 40-vuotta, Tietenkin on erittäin upeaa, että poliisi ja muut tutkijat edelleen tutkivat tuota juttua, mutta kuitenkin jos ajatellaan sitä, että he olisivat joutuneet vaikka sarjamurhaajan uhriksi, on tietenkin mahdollista, mutta tuohon tapaukseen sitten liittyvä mahdollinen sarjamurhaaja olisi nykyään hyvin iäkäs, tai ainakin kyseessä olisi vanhempi “herrasmies” tai “rouvashenkilö” , joka saattaa tietenkin olla jo kuollut. Syy miksi käytän tässä tätä ilmausta “herrasmies” tai “rouvashenkilö” johtuu siitä, että jos hän on kyennyt välttämään lain kouran, niin silloin hänen pitää kyetä herättämään luottamusta yhteisössään, jotta häntä ei sitten lähdetä epäilemään tuollaisista erittäin raaoista rikoksista.

Olisi muuten erittäin mukavaa tutkimusten kannalta, jos tutkijat saisivat tietää menivätkö nämä nuoret  oikeasti ostamaan joululahjoja, vain vain “tappamaan aikaa” ostoskeskukseen? Ja mitä lahjoja heidän piti sitten sieltä ostaa? Eivät noiden lasten tai nuorten tulot kovin suuret voineet olla, joten heidän ostamansa lahjat eivät varmaan ainakaan rahallisesti kovin arvokkaita olleet. Mutta yleensä nuorten ostamissa lahjoissa tärkein on nimenomaan tunne-arvo.

Kuitenkin noista lukuisista tapauksesta kertovista tarinoista ei yhdessäkään mainita sitä, että kävivätkö he yhdessäkään kaupassa, tai että kävivätkö he ylipäätään ostoskeskuksessa ollenkaan? Jutun avain saattaa liittyä siihen, että mitä he ihan oikeasti olivat lähteneet tekemään. Se että he sanoivat lähtevänsä ostamaan joululahjoja ei tarkoita sitä, että se olisi ollut matkan päätarkoitus. Mutta tietenkin tämä asia sitten on vain sellaista päättelemistä, ja missään nimessä ei ole todisteita siitä, että he olisivat valehdelleet kotonaan saadakseen auton käyttöönsä.

Se mikä tuossa tapauksessa on mielestäni hyvin erikoista, on se että 17-vuotias Rachel tai ainakin Mary Rachelia nimitetään jutussa Racheliksi liikkui kahden niin paljon nuoremman henkilön kanssa, ja se mikä tässä ilmeisesti joukon johtajassa pistää silmään, on se, että hän käytti toista nimeään ihmisten seurassa. Tai ainakin noiden kahden kyytiläisen kanssa hän on ilmeisesti käyttänyt tätä toista nimeään, mikä saattaa merkitä sitä, että tuo 17-vuotias tyttö jotenkin häpesi näitä nuorempia tovereitaan.

Voidaan muuten kysyä sellainen kysymys, että tiesivätkö kaikkien tuohon matkaan osallistuneiden nuorten vanhemmat, mihin he olisivat olleet menossa. Jutun kannalta tärkeää saattaisi olla myös tietää se, että kenen idea tuo matka ostoskeskukseen sitten oikeastaan oli. Eli kuka sitten sai päähänsä lähteä tai lähettää nuoret tuolle matkalle, josta he eivät palanneet? Samoin mielestäni on vähän ihmeellistä, että nuo vanhemmat tytöt ottivat 9-vuotiaan Julien mukaan tuonne ostoksille, koska tietenkin yleensä tällaiset hyvin paljon toisia nuoremmat nuoret jätetään pois tällaisilta shoppailumatkoilta. Tietenkin saattaa olla niin, että juttua kirjoittanut toimittaja kutsuu vain vahingossa Mary Rachelia Racheliksi, jolloin seuraavat rivit voi hypätä yli.

Eli kun tätä juttua katsotaan tarkasti, ja esitetään rohkeita päätelmiä, niin silloin voidaan kyllä sanoa, että Mary Rachel Trlicalla oli ehkä mahdollisesti  jotain salattavaa suhteessaan noihin kahteen tyttöön, jotka istuivat hänen kyytiinsä tuona Joulukuun iltana vuonna 1974. Tämä päätelmä perustuu siihen, että jos Mary Rachel olisi käyttänyt toista nimeään vain liikkuessaan noiden nuorempien tovereidensa kanssa, mutta joka tapauksessa tuo Rachel-nimen käyttö olisi ehkä ollut vähän outoa. Tietenkin saattaa olla niin, että hän vain halusi salata kavereiltaan sen, että liikkui nuorempien seurassa, ja pelkäsi ehkä joutuvansa pilkatuksi tämän takia. Tietenkin tuo tapa käyttää toista nimeä saattoi johtua siitä, että “Rachel” oli hänestä vain parempi tai tyylikkäämpi kuin Mary.

Se mikä itseäni on aina ihmetyttänyt, että miksi tämä juttu on niin kamalan tärkeä tutkijoille, koska se ei suinkaan ole USA:n ainoa katoaminen, missä ryhmä teinejä on lähtenyt omille teilleen. Kuitenkin itseäni kiinnostaa sellainen asia, kuin miksi näitä ikään kuin kovin vanhoja asioita avataan aina vain uudelleen, ja kuitenkaan uudempia tapauksia ei jostain syystä käsitellä samalla tavalla, vaikka niissä olisi suurempi riski siihen, että mahdollisen rikoksen tekijä uusii tekonsa. Kuitenkin tätä tapausta käsitellään välillä hyvinkin uusien tapausten yhteydessä, ja se sitten varmasti saa aikaan vilunväreitä ihmisten selässä.


Eli mitä niin outoa näissä nuorissa sitten oli, että tätä katoamista tutkitaan edelleen ilmeisesti yhtä intensiivisesti kuin joitakin uudempia tapauksia, ja itsestäni välillä tuntuu siltä, että näitä juttuja tehdään siksi, että näiden kolmen kadonneen lapsen tapaus saadaan nostettua esiin, joten onko heistä jossain jotain outoa? Ja miksi muuten kaikkien kadonneiden kuvia ei noissa jutuissa linkeissä olevissa jutuissa esitetä? Muitakin vastaavia tapauksia löytyy, mutta jostain syystä nämä kolme henkilöä ovat olleet hyvin esillä mediassa, ja itse kyllä olen sitä mieltä, että tietenkin tällaiset tapaukset pitää aina selvittää, jotta omaisten epätietoisuus saadaan poistettua,


http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005289573.html

http://www.chron.com/news/houston-texas/texas/article/Texas-family-seeks-to-solve-42-year-long-mystery-10787947.php



Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,