Skip to main content

Mihin katosi Antti Hanhivaara Inarissa Lokakuussa 2006?

Lähde: MTV3

Miksi joku ihminen katoaa jälkiä jättämättä, on kysymys mihin pitää saada vastaus? Ihan “pelkkä” katoaminen ei ole useinkaan aivan alamaailman miesten tyyliä, koska varsinkin palkattujen murhaajien pitää kyetä todistamaan tekonsa. Yleensä nuo alamaailman pomot haluavat nähdä kuolinilmoituksen, jotta tuo henkilö on varmasti kuollut, ja en aivan usko että tällaisella Inarilaisella nuorella miehellä on kovin paljoa suhteita alamaailmaan, ellei hän sitten ole sotkeentunut johonkin salakuljetukseen.


Toki varsinkin nuoresta  ihmisestä on hyvin vaikea uskoa pahaa, ja itsekin pidän tätä asiaa hyvin ikävänä ajatuksena, mutta kun tällaista asiaa käsitellään, niin silloin pitää aina ottaa yhteys rikolliseen toimintaan huomioon, vaikka se sitten loukkaisi omaisia, mikä ei ole yhtään miellyttävää kenenkään mielestä. Alla on linkki artikkeliin, mihin viittaan tekstissä.



Mutta kuitenkin omaisten sekä myös tämän alla olevan jutun kohteena olevan henkilön kavereiden takia olisi ehkä parasta, että hänet löydettäisiin, niin silloin epäilykset saadaan pois viattomien niskoilta. Se miksi tätä artikkelia lähdin kommentoimaan johtuu siitä, että tapaus on niin isolla otsikolla esillä, ja lehtijutun kirjoituksessa huomataan hyvin erikoisia yksityiskohtia, kuten se, että kadonneen väitetään olleen kaverinsa kanssa kahden, mutta naapuri oli taas puhunut useista henkilöistä.



En tiedä onko kyseessä ollut kaksio tai joku muu vastaava talo, mutta hyvin erikoiselta kuulostaa jos omakotitalossa olleista bileistä käydään valittamassa, ellei sitten melutaso ole kovin korkea, ja samoin se on hiukan erikoista, että naapurien sekä poliisin lausunnoissa on myös hyvin erikoisia eroja. Samoin jos tuon nuoren miehen asunnolla oli käynyt “hämäräperäinen nainen”, niin silloin tietenkin olisi hyvä tietää millä asioilla hän oli liikkunut? Samoin tuon henkilön auto, jota hän oli pitänyt “silmäteränään” löytyi rikottuna, sekä siitä oli ilmeisesti joitakin osia viety.


Kun ajatellaan noita seutuja missä tällainen tapaus sitten tapahtui, niin silloin voidaan kyllä päätellä, että tuollaisten osien kuten pakoputkien sekä autostereoiden alkuperä saatetaan tuntea, joten ei niitä ilmeisesti kukaan oikeasti laita autoonsa, mikäli sitten sattuu noilla seuduilla ajelemaan. Eli miksi tuo auto löytyi sillä tavoin hajotettuna sekä rikki ajettuna? Kun ajatellaan auton kuntoa, sekä siihen tulleita vaurioita, kuten renkaiden revittämistä hajalle, niin silloin tietenkin tulee mieleen, että oliko joku sitten ottanut auton omin lupineen ja lähtenyt kaasuttelemaan sillä ympäriinsä? Ja oliko tuo tapahtunut vasta katoamisen jälkeen, tai liittyykö tämä asia sitten katoamiseen?


Voisiko syynä auton tuhoutumiseen olla esimerkiksi kosto jostain asiasta, mistä ei kylällä ole puhuttu? Mutta liittyykö tuo auton tila sitten mitenkään katoamiseen onkin toinen juttu. Jos auton sisältä oli kaikki penkit sekä ratti ja muu mikä irti lähtee viety, niin oliko tuolla toiminnalla ehkä peitetty jotain, mitä ei muiden haluttu näkevän? Kun tuota tapausta ajatellaan, niin ehkä tuo auto on ollut ensin jossain pihalla, ja jos siitä on sitten rekisterikilpi ollut irrotettuna ja paperit jossain muualla, niin joku muu on saattanut esittää auton romuna, sekä pyytää joitain tuttaviaan purkamaan siitä osia, ja ehkä ne ovat menneet hinaajille, mutta mitä varten auto olisi metsään pitänyt hinata, joten melko kaukaa haettuna tätä pohdiskelua itsekin pidän.


Jos tuollainen “lapin mies” lähtee johonkin erämaahan, niin hän varmaan siellä osaa paremmin liikkua kuin “etelän mies”, joten en oikein usko että hän niin vain olisi eksynyt, eli tietenkin on olemassa pieni mahdollisuus, että hän oli sitten ajanut auton jotain esinettä päin, ja siinä oli ehkä sitten tullut sisäinen verenvuoto, joka oli aiheuttanut kuoleman. Eikä eräopas yleensä lähde metsiin minkään aineen vaikutuksen alaisena, joten miksi tuo nuori mies katosi?  Ja jos tuolla henkilöllä ei kaikki ollut hyvin, niin miksi kaveri ei tehnyt ilmoitusta tai lähtenyt mukaan, jos hän epäili kaverinsa kuntoa.


Vaikka Lapin poliisin mukaan tapaukseen ei liity rikosta, niin olisi varmaan mukavaa, jos tuo tapaus selviäisi, niin kenenkään ei tarvitse sitten tuntea syytteleviä katseita niskassaan, jos tuo katoaminen olisi onnettomuus. Ja tietenkin tällaisessa tapauksessa käydään aina läpi myös henkilöön sekä vasten kasvoja, että selän takana kohdistuneet uhkaukset.  Eli tuollaisilla pienillä paikoilla juttu kulkee ja kasku kiertää, joten varmaan joku saattaa tietää tapauksesta jotain, mitä ei ole ehkä vielä kertonut virkavallalle.

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,