Skip to main content

Kun kirje ja puhelinterrorista tulee painajainen, mikä vaatii todella rikostutkintaa, täytyy tutkijan selvittää mikä on terrorin motiivi, jotta terroristin jäljille päästään


Tekstin alla on linkki, joka vie “viehättävään” “Dark 5” videoon, joka kertoo siitä, mitä “stalkkaajat” eli naapurien vakoojat ovat ihmisille tehneet. Tuossa videossa kerrotaan siitä, kuinka piinaavia tuollaiset ahdistelijoiden tekemät puhelinsoitot oikeastaan ovat, ja osassa noista puheluista lienee käytetyn “äänenmuunninta”. Tuollainen laite on oikeastaan samanlainen, kuin mitä käytetään esimerkiksi musiikkiesitysten äänen säätämiseen, ja se on oikeastaan melko helppo asentaa tavalliseen puhelimeen. Kyseinen temppu tehdään niin, että puhelimen mikrofonin johdot laitetaan kulkemaan tuon äänenmuuttimen läpi, jolloin soittaja kykenee muuttamaan ääntään.


Eli hän katkaisee vain puhelimen mikrofonin johdot, ja liittää niihin jatkopalat, sekä katkaisee esimerkiksi jostain kitarasta tai mikrofonista johdon, jotta hän voi työntää nuo johdot sen liittimeen eli sen kohtaan “in”, ja sitten “out” kohdasta taas vedetään toiset johdot takaisin puhelimen luuriin, jotta tuo laite saadaan toimimaan, ja kyseistä välinettä on kuulemma käytetty esimerkiksi seksipuhelimissa, joissa naiset kertovat lähinnä miehille tehtyjä “iltasatuja”. Kun ajatellaan noissa videon episodeissa esitettyjä tapauksia, niin noiden kirjeiden kirjoittajat tai puhelimen käyttäjät eivät varmaan ole aivan vahingossa noita asioita tehneet.

Ensimmäisessä episodissa perhe kokee kaikkein pahimman painajaisen, mitä he voivat edes ajatella kohtaavansa, ja tuossa tapauksessa olisi tietenkin hyvä, että talon seinät tutkitaan seinätutkalla eli SONAR:illa tai röntgenkoneella tehtävällä läpivalaisulla, jotta saadaan selville se, että olisiko rakenteissa jotain sellaista, mitä siellä ei pitäisi olla. Viimeisessä tarinassa, missä Libanonissa kidnapattu sekä kidutettu henkilö oli joutunut puhelinterrorin kohteeksi saattaa kyse olla siitä, että joku hänen sieppaajistaan on saanut tuon henkilön olinpaikan selville, ja sitten alkanut painostaa häntä, koska ehkä halusi kiristää tätä.

Tuollaiset puhelinterrori-tapaukset ovat yleensäkin erittäin ikäviä, mutta kun niihin liittyy sellainen järjestelmällinen yritys ajaa toinen ihminen hulluuteen, niin silloin kyse ei enää ole mistään pilailusta, vaan todellisesta yrityksestä häätää ihmisiä kotoaan. Syy tähän häätämiseen saattaa olla siinä, että naapurissa tehdään jotain hyvin salaista sekä laitonta. Syy puhelinterroriin voi olla esimerkiksi naapurissa oleva amfetamiinilaboratorio tai joku muu vastaava toiminta, tai sitten on kysymys jostain paljon paljon vakavammasta asiasta. Tuo tarkoittaa sitä, että puhelinterroristi vihaa kohdettaan jostain syystä.


Tuolloin hän saattaa esimerkiksi piinata toista henkilöä vuosia, ja tuolloin tietenkin eteen tulee kysymys siitä, että onko noista puhelinsoitoista tai kirjeistä tehty rikosilmoitus? Jos kiusaaminen jatkuu vuosien ajan, niin silloin tietenkin olisi luonnollista, että kiusaamisen kohde sitten tekisi asiasta ilmoituksen, jotta kiusaaminen saadaan loppumaan, mutta se sitten synkistää asioita, jos noista asioista on vaiettu. Toisin sanoen voidaan kysyä, että millä tuo kohde on vaiennettu? Ja mikä sitten esti esimerkiksi New Yorkilaisen ravintolan omistajaa asettamaan kotipuhelimeensa salaista numeroa?


Tapahtuiko tuolloin Libanonissa jotain sellaista, mikä esti kyseistä yrittäjää vaihtamasta numeroa, sekä antoi noille kiusaajille sellaisen otteen, mikä pakotti hänet vastaamaan puheluihin? Vai käytettiinkö puheluiden yhteydessä esimerkiksi voimakasta infraääntä tai ujutettiinko noiden ihmisten juomiin tai ruokiin, jotain lääkettä mikä sitten aiheutti tuon mielialan romahduksen? Kuten sanotaan niin "Terrorin tarkoitus on terrorisoida", joten silloin kun joku intensiivisesti piinaa tosia, täytyy tutkijan yrittää selvittää, mitä tuo terrorin käyttäjä haluaa uhriltaan. Joskus rikkaita sekä vaikutusvaltaisia ihmisiä valitaan terrorin kohteeksi, jotta he ajaisivat terrorisointia harjoittavan henkilön asiaa, kuten jonkun vangin vapauttamista.


Kun puhutaan toiseksi viimeisestä tapauksesta, niin saattoi olla niin, että esimerkiksi eteisen valot oli ammuttu rikki joko ilma- tai pienoispistoolilla tai -kiväärillä, ja ehkä tuo henkilö on joutunut sellaisten pahoinpitelyiden uhriksi, missä häntä on lyöty kohtiin, missä ei näy jälkiä. Ja ehkä tuossa tapauksessa on ollut kyse jostain hyvin lähellä perhettä olevasta henkilöstä, koska tämä on nuo väitetyt teot uskaltanut tehdä. Tuossa filmissä oleva pikkutytön tapaus on hyvin surullinen, ja siihen liittyy DNA-testi, joka viittaa rikolliseen, mikä ei ole voinut noita “George:n” nimellä esiintyneen henkilön tekemiä puhelinsoittoja tehdä, koska tämä oli tuomittu vähän uhrin katoamisen jälkeen. Se voisi tarkoittaa kuitenkin sitä, että tuo rikollinen nimeltään Williams ei ehkä olisi tehnyt tuota hirvittävää rikosta yksin, ja nuo puhelinsoitot soitti hänen avustajansa.


Eli olisiko “George” sitten ollut henkilö, joka olisi ehkä ollut sukupuoliyhteydessä tuon rikollisen kanssa, ja sitten kun tämä oli tehnyt “temput”, niin ottanut tuon kondomin talteen, ja sitten tehnyt sellaisen hyvin julman sekä sairaan teon, eli lavastanut tuon miehen syylliseksi murhaan. Tästä voidaan sitten kysyä sellainen induktiokysymys, että olisiko “George” oikeastaan mies ollenkaan, vai olisiko tuo kidnappaaja sittenkin nainen? Tai olisiko “George” jotenkin muuten saanut tuon DNA:n käyttöönsä, eli vienyt Williamsin hiuksia parturin lattialta tms. Vai olisiko Williamsilla sitten ollut rikostoveri, joka on nuo soitot soittanut.



https://pimeakronikka.blogspot.fi/



Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,