Skip to main content

Kuka muuten oli Lee Harvey Oswald, mies joka ehkä ampui Kennedyn? Mutta oliko aiottu kohde kuitenkaan Kennedy?

Lee Harvey Oswald  Dallasin
poliisiaseman autotallissa
hetkeä ennen kuolemaansa
(1939-1963)

Olen aina välillä ajatellut arvoitusta nimeltään Lee Harvey Oswald (1939-1963) , eli miestä joka väitteiden mukaan ampui USA:n presidentin John Fritzgerald Kennedyn eräänä päivänä Dallasissa vuonna 1963, ja tuo tapaus on aina kiehtonut erilaisia ihmisiä, mutta kuten voimme sanoa, niin saattoi olla niin, että Oswald oli yksi noista ampujista, ja ehkä hän toimi yksin, mutta kuitenkin voisin sanoa, että hänellä oli ehkä apuvoimia tai taustavaikuttajia, joiden etuna oli se, että joku tuossa avomallin Cadillacissa istuvista henkilöistä olisi kuollut. Kun puhutaan siitä, että Kennedyn murha olisi ratkaistu, niin toki se voi sitä Oswaldin osalta ollakin, mutta muuten tuohon mieheen liittyy paljon asioita, jotka tekevät hänestä hyvin myyttisen hahmon murhien historiassa.


Siis kun puhutaan siitä, että tapaus on ratkaistu, niin aivan hyvin Oswaldin voidaan sanoa ampuneen nuo laukaukset, jotka ovat JFK:n autoon osuneet, mutta sitä kehen ne oikeastaan oli tähdätty ei ole selvitetty. Eikä sitäkään olla selvitetty, miksi hän tilasi aikoinaan tuon Mannlicher Carcano-kiväärin postimyynnistä, eikä sitäkään olla koskaan saatu selville, miksi tuo mies ampui poliisin josta käytetään julkisuudessa nimeä J.D  Tippitt, jota joskus olen ilmeisesti tituleerannut Dohertyksi. Tuosta tapauksesta olen kirjoittanut paljon ennenkin, ja yksi esitys tietenkin olisi se, että kohteena tuossa salamurhassa olisi ehkä ollut joku noista presidentin turvaamisesta vastaavaan ryhmään kuuluneista salaisen palvelun miehistä, joka olisi ehkä tutkinut rahanpesua.


Ja ehkä tuo onneton Oswald olisi vain erehtynyt kohteesta. Tai sitten eräs hyvin merkillinen ajatus on jäänyt itämään mieleeni, ja se liittyy siihen, että Oswaldilla saattoi olla skitsofrenia. Mikäli Lee Harvey Oswald olisi sitten saanut päähänsä sellaisen asian, että hän olisi ehkä rakastunut Kennedyn vaimoon, ja ehkä saanut vahingossa tietää jostain Kennedyn vastaisesta salaliitosta, niin ehkä tuo onneton henkilö olisi sitten mennyt kirjavarastoon kiikarikiväärin kanssa, ja aikonut ampua noita salaliittolaisia tehdäkseen vaikutuksen Jaqueline Kennedyyn.


Mutta tämä sitten on vain myytti, eli en tiedä oliko tuolla miehellä skitsofreniaa, mutta oletteko kuulleet, että Oswaldilla on Neuvostoliittolainen vaimo, joka muutti hänen kanssaan USA:aan. Eli melkoista kiirettä Lee Harvey Oswald piti tuon avioliiton kanssa, kun hän asui Neuvostoliitossa. Hänen entinen vaimonsa Marina Oswald-Porter avioitui kaksi vuotta Oswaldin kuoleman jälkeen uudelleen.  En tiedä että miten tuo avioliitto sitten onnistui, kun Oswald oli niin vähän aikaa Neuvostoliitossa, eli oliko tuo mies ollut ennen tätä loikkausta, joka alkoi 20. Lokakuuta 1959 ja päättyi 24. Kesäkuuta 1962. Merkille pantavaa on se, että Marinan isä oli sisäministeriön eversti, mutta kuitenkin hänen sallittiin poistua kahden lapsensa ja Lee-Harveyn kanssa Neuvostoliitosta.


Myös se on merkille pantavaa, että Oswald oli Neuvostoliitossa psykiatrisessa tarkkailussa sekä ilmeisesti hoidossa. Se mitä tuossa hoidossa tapahtui ei  ole saatavissa yleisistä arkistoissa tai tavallisilta Internet-sivuilta, mutta se mikä ehkä teki tuosta Neuvostoliittoon loikkaamisesta niin erikoisen tapahtuman oli se, että Oswald palveli tuolloin Japanissa olevassa lentotukikohdassa, mistä U-2 vakoilukoneet lähtivät kohti Neuvostoliittoa. Neuvostoliitto alkoi kiehtoa Oswaldia, ilmeisesti silloin kun hän meni merijalkaväen Venäjän kielen kurssille, ja tuolloin hän sai arvosanan “poor”, mutta jostain syystä hän sitten matkusti Neuvostoliittoon erottuaan merijalkaväestä Syyskuun 11 päivä 1959.


Joidenkin hyvin erikoisten teorioiden mukaan Oswald oli oikeasti Venäläinen “pamanjashik”, eli lapsena USA:aan solutettu vakoilija, joka sitten ikään kuin havaitsi identiteettinsä, kun hän kuuli Venäjää noilta nauhoilta. Hän sitten matkusti Neuvostoliittoon tai tarkemmin ottaen Minskiin, missä hän aloitti Venäjän kielen opinnot tavoitteenaan kirjoittautua Minskin yliopistoon, ja hän sai sitten myös mentorointia tätä tarkoitusta varten, eli hänen venäjän kielen taitoaan  vahvistettiin puheterapian avulla, ja sitten hän sai käyttöönsä tai hankki omilla rahoillaan kotiin tuotavan kielistudion, jossa hän voi harjoitella ääntämistä sekä kirjoittamista.


Kuitenkaan tässä kirjoituksessa ei paneuduta siihen, kuka ampui tuota Cadillacia vuonna 1963, vaan siihen mikä mies Lee Harvey Oswald itseasiassa oli, ja hänen menneisyyteensä kuuluu asioita, jotka tekevät tuosta miehestä hyvin kiehtovan ja salaperäisen tutkimuskohteen. Eli hän oli entinen merijalkaväen sotilas, joka sitten loikkasi Neuvostoliittoon vuonna 1959, mutta palasi pettyneenä tuolta matkalta, ja asettui asumaan Dallasiin. Kun tuota asuinpaikkaa vähän tarkemmin pohditaan, niin uskoisin että Dallas ei olisi ollut tällaiselle miehelle mikään kovin mukava kaupunki asua, koska sitä pidettiin tuolloin “punaniskojen pääkaupunkina”.


Enkä muuten oikeastaan pidä mitenkään erityisen uskottavana sitä, että Oswald olisi ollut tekemisissä “anti castro-movementin” kanssa. Jos tuohon radikaalien CIA:n tukemien vastavallankumouksellisten Castron vastaisten toimijoiden “Alpha 66”-järjestöön olisi soluttautunut KGB:n agentti, niin silloin olisivat sen operaatiot Kuuban rannikolla olleet todella vakavassa vaarassa. Se mitä Oswald ajatteli voittavansa, kun hän jakoi noiden miesten lehtisiä on jäänyt historiaan mysteerinä, jota sitten tietenkin voidaan väittää vain sattumaksi, mutta on olemassa sellainen asia, joka saattaa hiukan valaista tuota kiinnostusta tähän organisaatioon.


Nimittäin “Alpha 66” käytti toiminnassaan pikavenettä, mikä takuulla kiinnosti KGB:tä. Kyseessä oli aivan uudentyyppinen, erikoisjoukkojen  sekä valitettavasti myös huumemiehiä kiinnostava pikavene, joka kulki vedessä lähes äänettömästi. Sen yksityiskohtia en tunne, mutta uskoisin kyseessä olleen sellainen laita, jonka pohjaan on tehty pieni uurre, johon pumpataan ruokaöljyä, mikä sitten vetää venettä eteenpäin. Ja jos siinä sitten käytetään sähkötoimista pumppua, niin silloin tuo vene olisi voinut toimia ääneti myös kaislikossa, jossa kaislat olisivat muuten tukkineet sen potkurit. Eli ehkä Oswald ajatteli myydä tuon veneen KGB:lle saadakseen sitten rahaa elämäänsä.


Mutta se sitten kuitenkin oli hyvin erikoista, että hän oli valinnut asuinpaikakseen tuon “syvän etelän”, missä isänmaallisuus on hiukan toinen asia kuin esimerkiksi New Yorkissa, jossa tällaisiin asioihin suhtaudutaan perinteisesti hiukan toisin kuin pohjoisessa, missä ollaan poliittisesti yleensä melko liberaaleja. Tuolloin esimerkiksi Texasin Ku Klux Klan tai sen edustajat eivät varmaan pitäneet tällaisista ihmisistä, jotka olivat loikanneet Neuvostoliittoon, eikä “Alpha 66” ehkä kuitenkaan halunnut riveihinsä mitään Neuvostoliittoon myötämielisesti suhtautunutta henkilöä.


Miksi 24-vuotias Oswald osti hallussaan olevat aseet johtuu kuulemma siitä, että hän halusi  suojella kotiaan murtovarkailta, mutta itse kyllä uskon, että kyse oli siitä, että Texasin Ku Klux Klan oli häntä uhkaillut. Ja tietenkään tuon 24-vuotiaan nuoren miehen ei ollut ehkä hyvä mennä myöskään sukunsa eteen, kun hän oli sitten Merijalkaväen jälkeen lähtenyt Neuvostoliittoon. Liittyykö tämä lähtö siihen, että Oswald ammuttiin autotallissa tuolloin Dallasissa 24.11.1963? Eli lähtikö Oswald Neuvostoliittoon pakoon sellaista asiaa, että hän sai ehkä tietää joidenkin merijalkaväen aliupseerien tai upseerien myyneen aseita Mafialle tai muuten ottaneen lahjuksia, ja ehkä myöntäneen ylennyksiä tai helpompaa palvelusta lahjuksia vastaan.  


Syy tuohon loikkaukseen on mysteeri, mutta jostain syystä epäilen sen johtuneen Oswaldin kokemuksiin merijalkaväestä. Mutta sitten parin vuoden kuluttua hän jostain syystä palasi sitten kotimaahansa kokemusta rikkaampana. Kun tuota nuorta miestä ja hänen tekemäänsä ratkaisua pohditaan tarkasti, niin oletteko koskaan muuten huomanneet sen, että hänen sukunimensä “Oswald” on sama kuin SS-Obergruppenführer Oswald Pohlilla oli etunimenä. Mutta tuo yhteys saattaa olla kuitenkin vain sattumaa. Kun Oswald sitten pidätettiin tuossa kuuluisassa elokuvateatterissa, niin se tapahtui, koska hän ampui poliisia nimeltään Tippitt, jonka nimen olen muistanut väärin, eli muualla olen puhunut tai kirjoittanut “Doherty:stä”.  


Syy miksi Oswald avasi tulen tuossa elokuvateatterissa on kuitenkin jäänyt itselleni jotenkin mysteeriksi, mutta ilman sitä häntä ei ehkä koskaan olisi lähdetty kuulustelemaan presidentti Kennedyn murhasta. Tuosta tapauksesta on todella monta teoriaa, joista yksi on se, että kohteena olisi ollut Kennedyn vaimo, jotta presidentin ei olisi tarvinnut osallistua TV-väittelyyn, jotta hän saisi toisen kauden, jonka lopussa hän saattaisi sitten armahtaa joitakin Jack Kennedyn ystäviä. Kaikki mitä tuosta tapauksesta tiedetään on se, että John Fritzgerald Kennedy kuoli kolmeen luotiin, joista yksi oli sitten kimmonnut oudosti ympäriinsä. Tai sitten kyseessä on eräänlaisen elimistöön sulavan myrkkynuolen aiheuttama vamma, mutta miksi tuollaista nuolta tai sulavaa luotia olisi haluttu käyttää? Ja ketä koko murha lopulta palveli?


Se ei palvellut näennäisesti kenenkään etua, koska tuo rikos on tehnyt todella paljon vahinkoa sekä CIA:lle että Mafialle. Joten saattoiko presidentti toimia kilpimiehenä esimerkiksi johonkin Salaisen palvelun mieheen kohdistetulle ampumiselle? On olemassa joukko lähinnä aihetodisteita, joita sitten on pidetty todisteena salaliitosta, mutta kun puhutaan siitä, millainen mies Oswald oli, niin tuolloin pitää kysyä sellainen asia, että mitä varten hän avasi tulen tuolla elokuvateatterissa? Olen joskus miettinyt, että mitä jos tuo “kaikkien vihaama” Lee Harvey Oswald oli ollut oikeasti tuolla kirjavarastossa ehkä paossa kiusaajiaan, ja sitten hän oli ehkä nähnyt ampujan.


Tai sitten hän oli saattanut kätkeä sinne huumeita, tai jotain muuta mitä hän ehkä ajatteli jonkun haluavan nähdä, ja sitten tuo mies meni elokuvateatteriin, ja pilasi lopullisesti elämänsä vetämällä tuon 38-kaliiberin revolverin taskustaan. Mutta osallistuiko tuo ammuttu poliisi hänen mahdolliseen kiusaamiseensa on tietenkin jäänyt mysteeriksi, eli se miksi Oswald toimi silloin kuten toimi, jää vain hänen itsensä tietoon. On olemassa yksi asia, mikä sitten viittaa osittain siihen, että Kennedyn murhassa on jotain outoa. Tuo seikka johtuu siitä, että nimenomaan väkivaltaiseksi tiedetty gansteri Jack Ruby (1911-1967) ampui Oswaldin poliisiaseman autotallissa.

Rubyllä ei todellakaan ollut mitään syytä väittää olevansa mikään kovin isänmaallinen, koska häneltä ilmeisesti oli jäänyt armeija käymättä 1940-luvulla, ja hän oli silloin järjestellyt koirakilpailuja. Syntyjään tuo mies oli nimeltään Jacob Leon Rubenstein, ja jostain syystä hän oli vaihtanut sitten nimensä Rubyksi. Eräiden tarinoiden mukaan hänen veljensä tai henkilö, jota hän piti veljenään kuoli pari vuotta aikaisemmin Texasin kaasukammiossa.


Samoin ilmeisesti olisi myös Jack Ruby kuollut, ellei hän olisi saanut vankilassa aivo- ja keuhkosyöpää, Eli joidenkin lähteiden mukaan Ruby olisi teloitettu murhasta, mutta tuo tuomio jätettiin toimeen panematta, koska hän oli niin sairas. Itse uskoisin että Ruby ampui Oswaldin Mafian käskystä, ja syynä saattoi olla kuitenkin se, että Oswald saattoi tietää sellaisia asioita Merijalkaväen henkilöstön  sekä Mafian keskinäisistä suhteista, eli saattoi olla niin, että esimerkiksi hän oli saanut tietää jostain ostetuista sotilasarvoista tai muista vastaavista asioista.


Ja ehkä JFK:n murha liittyy sitten tuollaiseen toimintaan, missä Mafia aikoi myydä USA:n merijalkaväki olisi ehkä ostanut ylihinnoiteltuja varusteita Mafialta, eli tuolloin puhuttiin siitä, että noita merijalkaväen tekstiilejä tai muita vastaavia tuotteita olisi tilattu ylihintaan mafian ompelimoista. Se olisi ehkä tuonut miljardeja tuon organisoidun rikollisuuden käsiin.

https://pimeakronikka.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,