Skip to main content

Vankien käyttö sotilaallisessa toiminnassa Toisen Maailmansodan jälkeen.

UNIT 684 jäseniä koulutuksessa
Kuva I

Vaikka 36th. Waffen grenadier eli Dirlewanger on tunnetuin vankien suorittama operaatio, niin saman tyyppisiä tehtäviä on tehty muuallakin maailmassa Toisen Maailmansodan jälkeen. Tälläkin hetkellä sekä USA että sen liittolaiset käyttävät vankeja esimerkiksi taistelussa ISIS:tä vastaan. Ja esimerkiksi operaatio PENNY LANE sekä SMOOTH CRIMINAL ovat olleet sellaisia, missä kuolemaan tuomittuja vankeja on käytetty esimerkiksi osoittamaan kohteita USA:n lennokeille, jotka ovat tärkeä osa terrorismin vastaista sotaa. Molemmissa ohjelmissa käytetään esimerkiksi nukutusaineilla tehtyjä valeteloituksia jonka jälkeen tuolle vangille luodaan uusi henkilöllisyys, ja hänet lähetetään kohti Irakia sekä Syyriaa. Noissa operaatioissa vankeja koulutetaan surmaamaan kohteensa kylmästi sekä asinatuntevasti ja ohjaamaan lennokkeja paikalle. Se onko tämä laillista tai moraalista ei varmaan ole ketään kiinnostanut.

Saudi-Arabian erikoisjoukoilla on vastaava operaatio, missä kuolemaan tuomittuja vankeja lähetetään Syyriaan taistelemaan noita jihadisteja vastaan. SMOOTH CRIMINAL oli operaatio, missä USA:n kovimpia rikollisia "suostuteltiin" toimimaan esimerkiksi kommunisteja vastaan agentteina, joita ei koskaan tultaisi yhdistämään USA:n hallitukseen. Joidenkin tarinoiden mukaan nuo miehet toimivat esimerkiksi PHOENIX-ohjelman tappajina, ja olikohan Frederik Forsythin kirjan "Shakaali" tappaja saanut vaikutteita tuosta operaatiosta. Se että USA käytti erikoisoperaatioissaan kovia rikollisia esimerkiksi Vietnamin sodassa on yleisesti tunnettua. Samoin myös Castron vastaisessa toiminnassa käytettiin hyväksi eräiden USA:n kovimpien rikollisten "osaamista" on mainittu myös Rislakin kirjassa CIA.

Osassa tapauksista saattaa olla niin, että esimerkiksi Saudi-Arabian vankiloista "päästettyihin" vankeihin on siirretty GPS-implantti, ja he eivät ehkä täysin ole tietoisia siitä, että nuo lennokkien käyttäjät etsivät kohteensa noiden laitteiden avulla. Kun nuo operaatiot aikoinaan ideoitiin, niin silloin niiden suunnittelijat ajattelivat käyttää noita kuolemanjonon vankeja erikoissodankäynnin operaatioissa, joiden ei haluttu tulevan julkisuuteen. Ja kun nuo henkilöt olivat jo valmiiksi teloitettuja, niin kukaan ei heitä kaivannut kotimaassaan. ohjelman peitenimi kuulemma on DEATH OR JIHAD, mikä kertoo siitä, millaisia miehiä nuo henkilöt sitten ovat. Heidän tehtäviinsä kuulemma kuuluu sellaiset operaatiot, missä otetaan yhteyttä nukkuviin terroristi soluihin, ja sitten nuo operaattorit teloittavat heidät saman tien. En tiedä että onko operaatio oikeastaan sellainen, missä CIA on mukana, vai onko se ainoastaan Saudi-Arabian oma ohjelma, jossa ehkä on myös SPETSNAZ:in asiantuntijoita mukana. 

 Kun puhutaan Etelä-Korean ideoimaan Pohjois-Korean presidentin Kim Il Sungin murhaan tähtäävästä vuonna 1971 tapahtuneesta "operaatio "UNIT 684":sta Virallisesti yksikön nimi oli 209th detachment of 2325th Group, mutta uskon että ihmiset ymmärtävät, miksi kirjoitan siitä nimellä "UNIT 648" sekä sen yhteydessä tapahtuneesta kapinasta, niin uskoisin että tuo kapina sekä tulitaistelu kuuluivat suunnitelmaan, jolla tuon yksikön luomaa kuvaa itsestään haluttiin vahvistaa. Kyseinen yksikkö koottiin kuulemma työttömistä sekä vangeista, joilla oli erittäin pitkä rikosrekisteri.Kyseinen yksikkö perustettiin salamurhaamaan Kim Il Sung, ja se sitten ryhtyi kapinaan, jonka tuloksena 20 yksikön 24 jäsenestä surmattiin, ja neljä sai myöhemmin kuolemantuomion. Etelä-Korean armeijan sekä poliisin tappiot ovat jääneet ilmoittamatta ainakin Wikipediassa.

 Eli kun tuon pitkiin tuomioihin tuomituista väkivaltarikollisista koostuneen yksikön jäsenet surmasivat vartijoitaan, ja kaappasivat bussin, niin silloin ehkä oli tarkoitus tehdä jonkun sen jäsenen peitetarinasta uskottavampi, jos oli tarkoitus soluttaa  Etelä-Korean agentti Kim Il Sungin lähipiiriin. Ja tuo tapaus päättyi siihen, että yksikön jäsenet joko surmattiin tulitaistelussa erikoisjoukkoja vastaan tai tuomittiin kuolemaan rikoksen uusijoina sekä luottamusaseman väärinkäyttäjinä.Tämä tietenkin teki mahdolliseksi vaientaa nuo henkilöt, mutta oliko heidät valittu oikeasti esimerkiksi Pohjois-Korean SPF Special Purpose Force:n jäsenistä, joita oli tuolloin jäänyt kiinni koreoiden rajalla, kun he yrittivät tunkeutua Etelä-Koreaan. Ja itse kysyn että mitä oli tapahtunut niille miehille, jotka oli lähetetty vuonna 1968 surmaamaan Etelä-korean presidentti. Mutta miten Etelä-Korean hallitus antoi perustaa tällaisen yksikön? 

Kysymys kuuluu olivatko sen vartijatkin sekä kouluttajat myös kuolemaan tuomittuja tai muuten jotenkin epämoraalisia ihmisiä, koska toki hallituksen piti tietää, että tuollaisesta ryhmästä tulee ikävyyksiä. Jos henkilö on muuten kuolemaan tuomittu, ja hänen teloituksensa on virallisesti pantu toimeen, niin silloin tietenkin hänet voidaan surutta uhrata jossain "likaisen tusinan" kaltaisessa tehtävässä. Ongelma sitten tulee siitä, että nuo henkilöt eivät ehkä halua kuolla, vaan he saattavat lähteä omille teilleen, ja sitten seuraa ongelmia. Toki esimerkiksi sarjamurhaajia on käytetty tuollaisissa "likaisen sodan"  tehtävissä esimerkiksi herättämään kauhua sekä pelkoa vastustajan alueella. Kyseisiin henkilöihin on tarinoiden mukaan siirretty HIV-virusta tai muuta vastaavaa organismia, jotta heidän toimintaansa saadaan rajoitettua. Ja kukaan ei varmaan kaipaa noita miehiä takaisin, ja voihan siellä joku Aileen Wuornoskin heilua mukana.

https://en.wikipedia.org/wiki/209th_Detachment,_2325th_Group

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,