Skip to main content

Ennustuksia jotka ovat käyneet toteen kammottavalla tavalla


Kuvituskuvaa
Kuva I

1. Pearl Harbourin tuho sekä prikaatinkenraali Mitchellin raportti vuodelta 1924

Kaikki me jotka olemme lukeneet esimerkiksi aaveista sekä kummituksista, olemme kuulleet esimerkiksi siitä, kuinka Japanin asevoimien vuonna 1941 oli ennustettu erään yhdysvaltalaisen kenraalin laatimassa raportissa vuodelta 1924, sekä siitä että Titanicin uppoaminen oli ennustettu vuosikymmeniä ennen tuota onnettomuutta. Samoin esimerkiksi Hitlerin valtaannousu oli ennustettu melko tarkasti Nostradamuksen kirjoituksissa, joten kaikki varmasti pitävät minua nyt jotenkin auringonpistoksen saaneena henkilönä. Kuitenkin voidaan sanoa, että esimerkiksi jo vuonna 1924 prikaatinkenraali Billy Mitchell (1879-1936)  aavisti sen, että Pearl Harbouria vastaan tullaan hyökkäämään, mutta sitä että mainitsiko hän tuolloin vuonna 1924 sen, että Japani ehkä tulisi käyttämään torpedolentokoneita hyökkäysessä on jäänyt hiukan epäselväksi, mutta  mukaan hän joutui tuon asian takia sotaoikeuteen vastustettuaan esimiehiään. Saattaa olla niin, että USA:ssa pelättiin Japanin reaktiota tuohon raporttiin, koska silloin Japani oli USA:n liittolainen.

Myöhemmin kuitenkin on ollut yleisesti esillä' sellainen versio, että Billy Mitchell puhui nimenomaan torpedolentokoneista, kun hän esitti tuon kuuluisan ennakoinnin Pearl Harbousin hyökkäyksestä Kuitenkin tuolloin vuonna 1924 laivaston lentoase oli sen verran kehittymätön, että saattoi olla niin, että kukaan ei uskonut, että lentokone jo vajaa 20 vuoden kuluttua kuljettaisi torpedoita. Eli siitä kiistellään että puhuiko Mitchell aikoinaan torpedolentokoneista vai torpedojen avulla tehtävästä hyökkäyksestä yleensä, jolloin tietenkin USA:n merivoimien johto ajatteli sitä, että tuo isku tapahtuisi torpedoveneiden avulla. Mutta Pearl Harbouria vastaan tehty yllätyshyökkäys on myöhemmin inspiroinut esimerkiksi israelin sotilasjohtoa, sen iskiessä arabimaita vastaan vuoden 1967 "Kuuden päivän sodassa" tehden ennalta varoittamatta vastaavan iskun, kuin mitä tuo Japanin teko oli arabimaiden lentotukikohtiin tuhoten nissä olevat varusteet, sekä saaden aikaan sen, että arabiarmeija jäi ilman ilmatukea, mikä aiheutti sitten niiden tuhon.
Priukaatinkenraali
William Lendrum "Billy" Mitchell
1879-1936
kuva II
Mutta kun mietitään sitä, että tuon kenraali Mitchellin raportissa mainittiin tarkasti ne kohteet, mihin japanin laivasto tulee iskemään, niin voidaan päätyä hieman maallisempaan esitykseen, eli jos Japanin asevoimat olivat saaneet tuon Mitchellin raportin käsiinsä, niin silloin voidaan olettaa, että he vain muuttivat tuon asiakirjan sotasuunnitelmaksi, jolloin tietenkin voidaan sanoa, että olisiko ollut niin, että USA itse suunnitteli tuon iskun, ja ainoastaan iskuväline eli torpedovene muuttui lentokoneeksi. Japanin sodanjohto oli tehnyt vastaavan operaation jo vuonna 1905 Port Arthurissa, jolloin kenraali Billy Mitchell oli ajatellut, että Japani saattaisi tehdä vastaavan iskun Pearl Harbouriin tuhoten yhdysvaltain tyynenmeren laivaston. Ja vuonna 1941 USA:n laivasto ei ollut tehnyt vielä mitään muuttaakseen Pearl Harbourin suojaamista varten tehtyjä järjestelyjä vastaamaan lentoaseen avulla tehtäviä iskuja.

Toki Mitchellin sotilasarvo prikaatinkenralina saattoi olla syy siihen, että häntä ei kuunneltu esimiesten taholta. Kuitenkin joidenkin teorioiden mukaan prikaatinkenraali Mitchell murhattiin, koska hän menehtyi verraten nuorella iällä, osallistuttuaan tuota ennen komentajan asemassa ilma-aseen käyttökokeisiin laivastoa vastaan. Kuolinsyy oli kyllä influenssa, mutta tietenkin tällaisissa asioissa on aina varaa esittää hiukan teorioita, ja joidenkin mielestä influenssavirus oli ruiskutettu Mitchelliin, joka sai näin hengenvaaralisen infektion, ja miten  hänellä voi olla muuten huono sydän, jos hän armeijassa tai ilmavoimissa palveli.

2. Titanicin tuhon ennustaminen
Osa R.M.S Titanicin rakennepiirustuksista
Huomaa kaksoisrungon puuttuminen
Kuva II

Kun puhutaan siitä, että Titanicin tuho oli ennustettu myös aikaisemmin, niin tietenkin saattaa olla niin, että kyseessä on pelkkä sattuma, jolla ei ole mitään tekemistä todellisen elämän kanssa, mutta toisaalta, jos kyseessä olisi salaliitto, niin silloin operaation suunnittelija varmasti olisi jotain lähdemateriaalia käyttänyt tuota suunnitelmaa tehdessään. Mutta toki tämä on vain spekulaatiota, mutta voidaan sanoa niin, että ehkä Titanicin suunnittelijat kehittelivät tuon "uppoamattoman laivan" runkokonseptin, eli moniosoastoisen rungon kyseisen kirjan perusteella. Kuvasta kaksi (kuva II) voitte nähdä, että aluksesta puuttuu kaksoisrunko, joka olisi ehkä sen pelastanut, mikäli se törmäsi jäävuoreen. .

Se mikä Titanicin upotti, on kaksoisrungon puuttuminen, jolloin joku esine tai muu ulkoinen seikka löivät hiukan laipiota sisään, ja sitten vesi pääsi alakannelle, ja kun alus liikkui eteenpäin täydellä nopeudella, niin vedenpaine murskasi etummaisen välilaipion eli väliseinän, ja sitten alkoi ketjureaktio, mikä johti aluksen tuhoon. Se mikä reiän aiheutti on jäänyt toki mysteeriksi, eli aluksi vain muutama levy on painunut hiukan sisään, ja sitten vedenpaine on painanut tuota laivan keulaan tullutta reikää suuremmaksi. Eli kun alus liikkuu eteenpäin reikä keulassaan, niin sen keula ikään kuin imee vettä sisäänsä, jolloin vesi painaa paljon suuremmalla voimalla laipiota vasten, kuin tapauksessa, missä reikä on tullut aluksen kylkeen, ja tämän takia esimerkiksi suoraan keulapiikkin tullut torpedo-osuma on paljon vaarallisempi kuin kylkeen tullut osuma.

Kuva III
Eli olisiko törmäys jäävuoreen tapahtunut niin, että Titanic oli törmännyt keskelle vuorta, jolloin tuo keskelle keulapiikkiä otullut reikä olisi sitten aiheuttanut sen, että tuon aluksen sisään syöksyvä vesi oli tullut liian kovalla paineella sisään. Saattaa olla niin että Titanicissa olisi ollut kaksoisrungon puuttumisen lisäksi sellainen rakennevirhe, että siitä oli tehty liian nopea. eli sen laipiot olisivat kestäneet alkuperäisen mäntähöyrykoneen aiheuttaman vedenpaineen, mutta matalapaine-pharssonin aiheuttama vauhdin lisäys olisi ollut sitten liikaa, ja keulasta sisään syöksyvä vesi olisi aiheuttanut liian kovan paineen välilaipioita vasten. Mutta mikä sitten aiheutti Titanicin keulaan tulleen aukon on mysteeri. Eli sen on joko voinut aiheuttaa pieni thermite-panos tai sitten sen keulaan tuli reikä aluksen törmättyä jäävuoreen vahingossa.  Kuvassa kolme (Kuva III) oleva jäävuori on väittämän mukaan se, mihin Titanic osui vuonna 1912.


Tai ainakin se on mysteeri, miten tuo alus voisi osua keskellä valtamerta olevaan jäävuoreen, jota ei ehkä pitänyt olla olemassakaan. Ellei sitten jäävuoren alkuperä ole jostain sotalaivan kylmälaitteistosta vuotaneesta jääkylmän freonin aiheuttamasta veden jäätymisestä. Joidenkin teoreetikkojen mukaan tuolloin vuonna 1912 jonkun maan eli britannian, saksan tai ranskan laivasto kokeili mahdollisuutta valmistaa jäästä kuivia telakoita omille sukellusveneilleen, eli teoriassa tuo väline olisi ollut sellainen, että keskelle valtamerta tehdään jäävuori tai jäälautta jäähdyttämällä vettä nesteytetyn ilman avulla, ja sitten tuon jäävuoren tai lautan päälle vedetään huoltoa vaativa sukellusvene. Nykyään on suunniteltu samalla periaatteella toimivia lentokoneiden hätälaskeutumispaikkoja sekä muita operatiivisia kiitoratoja, joita tehdään yksinkertaisesti jäähdyttämällä merivedestä valtavia jäälauttoja, joiden päälle jopa strategiset pommikoneet voivat laskeutua tankkaamaan sekä täydentämään asevarastojaan.


Linkki aiheesta kertoavaan videoon: https://youtu.be/Mnu8TjdOymc

Mitchelin elämäkerta Wikipediassa: https://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Mitchell

pseudotiedetta.blogspot.fi

elainasiaa.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,