Skip to main content

Ajatus siitä miten alienit voisivat vallata maailman (Eli mietelmä teemasta UFO:t hyökkäävät)


Tässä olen taas miettinyt sitä, miten humanoidit voisivat vallata maailman. Tietenkin ensin tulee mieleen joku "V" -sarjasta tai Independence Day-elokuvista tuttu hyökkäys, missä UFO:ja saapuu leijumaan meidän suurkaupunkiemme yläpuolelle, ja uhkaamaan meitä aseilla. Kuitenkaan tuollainen hyökkäys ei ehkä olisi niin kannattava teko, kuin mitä olemme tottuneet ajattelemaan. Ensinnäkin alienien pitäisi silloin muistaa se, että myös ihmisillä on aseita, millä se voi uhata tuota vierasta sivilisaatiota, ja yksi niistä on tietysti ydinase, joka varmasti on jopa suurimmille humanoidien aluksille vaarallinen.

Mutta Maapallo on yksinkertaisesti erittäin vaarallinen paikka sellaisille olioille, jotka eivät ole olleet kosketuksessa planeettamme mikrobien kanssa ennen saapumistaan. Jos meidän planeetallemme laskeutuisi vieraan sivilisaation edustaja, niin hänellä ei olisi mitään mahdollisuuksia päästä täältä elävänä pois. Näet planeettamme pieneliöt olisivat hänelle erittäin vaarallisia, ja todennäköisesti bakteerit sekä virukset nesteyttäisivät hänet muutamissa minuuteissa.

Eli tämän mikrobivaaran takia ei lento toiselle planeetalle ole mitenkään ongelmatonta. Ja jos tulevaisuudessa mielimme lentää toisille planeetoille, joilla on kaasukehä, niin silloin voidaan toimia siten, että aluksen miehistön iholla sekä heidän suolistossaan oleva bakteerikanta vaihdetaan, ja heidän immuunivastikkeensa herätetään vastustamaan tuon kohdeplaneetan mikrobeja. Tässä teoreettisessa mallissa noiden astronauttien luuydinsolujen sekä immuunisolujen annetaan reagoida jossain viljelmissä kehon ulkopuolella noiden bakteerien sekä virusten kanssa, ja sitten nuo solut siirretään takaisin heidän kehoonsa.

Tuo tekniikka on tietenkin vasta teoria-asteella, mutta jos puhutaan esimerkiksi lennoista Marsiin tai Europa-kuuhun, niin silloin sen kehittäminen voisi olla hyvin tärkeää, ja ennen kuin mitään avaruuslentoja tehdään, niin pitää selvittää perin pohjin se, että onko Europa-kuussa primitiivistä eli bakteerin tasoista elämää, ja ennen kuin tuolle lennolle lähdetään, niin noita bakteereja pitää olla saatavissa, jotta lentäjien immuunipuolustus voidaan herättää. Eli tässä puhutaan teoriasta, ja pitää muuten huomauttaa, että kun yliopistolainen kuvittelee jotain, niin hän tekee teorioita, ja kun insinööri kuvittelee jotain asioita päässään, niin hän visioi, ja taiteilija joka kuvittelee asioita syntetisoi.

Mutta toinen tapa sitten on polttaa tuon kohdeplaneetan pinta laavaksi, esimerkiksi säteilyttämällä sitä mikroaalloilla, jolloin planeetta muuttuu täysin steriiliksi. Sitten tuon steriilin planeetan pinnalle voidaan kylvää Maapallon bakteereita, joilla se sitten muutetaan maan kaltaiseksi.

Vettä saadaan silloin syntetisoimalla sitä polttamalla vetyä sekä happea, ja päästämällä tuo vesi planeetan pinnalle, jossa sen määrä sitten jossain vaiheessa riittää valtameren syntyyn. Mutta kun puhutaan humanoidien hyökkäyksestä Maahan, niin he voisivat käyttää hyväkseen meidän tietoverkkoamme, eli jos he ovat tarpeeksi kehittyneitä, niin silloin nämä oliot voisivat varastoida aivosähkökäyränsä oman aluksensa keskusmuistiin, ja sitten kun heidän ehkä päällisin puolin luotaimen näköinen aluksensa saapuu Maapallon lähelle, niin se voisi siirtää nuo aivosähkökäyrät meidän Internetiimme, missä ne ehkä voisivat soluttautua terveydenhoidon järjestelmiin, ja sitä kautta ehkä muuttaa ihmisen aivosähkökäyriä niiden laitteiden avulla, millä niitä tutkitaan. Mutta tämä on vain ajatelma, eikä mikään tieteellinen päätelmä. Mutta kuten tiedämme, niin eilispäivän teoria on nykypäivän käytäntö.

hkimmo.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,