Skip to main content

Terrorin tarkoitus on terrorisoida eli herättää ihmisissä pelkoa, joten siksi näitä iskuja tapahtuu nimenomaan turistikohteissa


Terrorismi iskee useimmin sellaisiin paikkoihin, missä on paljon turisteja, tai jotka ovat muuten kuuluisia. Sen takia esimerkiksi viimeinen Barcelonan isku kohdistui nimenomaan Ramblalla kävelemään tulleisiin ihmisiin, ja tuon iskun tarkoitus ei liene mikään muu kuin pelon herättäminen kaikissa ihmisissä, jotka asuvat Euroopassa. Terroristien tarkoitus on herättää mahdollisimman paljon huomiota, joten siksi he valitsevat kohteekseen turistien suosimia alueita, koska silloin iskulle saadaan mahdollisimman suuri kattavuus, koska uhrien joukko edustaa monia eri kansallisuuksia, joten sen takia iskut kohdistuvat nimenomaan kuuluisille alueille, missä liikkuu paljon turisteja. Se että tuollaisessa väkijoukon päälle tahallaan ohjattavassa autossa on enemmän kuin yksi ihminen kertoo siitä, että tuo saattaa olla terrori-isku, ja silloin ei kannata koskaan ryhtyä leikkimään sankaria.

Terroristeilla saattaa olla tuollaisessa iskussa mukanaan raskaita aseita kuten rynnäkkökivääreitä, joilla sitten saadaan tehtyä lisää tuhoa, joten tuollaisessa tilanteessa pitää aina toimia niin, että oma sekä lähellä olevien henki säästyy, ja samalla kannattaa yrittää tehdä havaintoja näistä henkilöistä, jos he nousevat autosta ulos. Eli kannattaa katsoa, että onko heillä käsissään mitään, ja samalla kannattaa muistaa se, että kenestäkään henkilöstä ei ole tuollaisen tapauksen jälkeen hyötyä kuolleena. Tämä että aseistettu terroristi käyttää autoa aseenaan on todella vaarallinen, koska joissain tapauksissa saattaa joku kuvitella, että auton ajaja on vain menettänyt ajokkinsa hallinnan, ja sitten lähteä auttamaan näitä terroristeja, jotka ehkä silloin voivat toimia kuin jossain pahimmissa painajaisissa toimitaan.

Eli he saattavat ottaa jonkun auton käyttöönsä, ja lähteä ajamaan pois paikalta, jolloin tilanne saattaa muuttua erittäin vakavaksi. Autoja saatetaan sitten käyttää myös muiden iskujen valmistelussa, kun joku sitten kehittää päässään sellaisen ajatuksen, että hän saattaa yrittää ajaa esimerkiksi joidenkin sotilaiden päälle saadakseen näiltä uhreiltaan aseita, joita he ehkä sitten kykenevät jatkamaan väkivaltaista toimintaa. Terrorismi poikkeaa kaikesta muusta rikollisuudesta siksi, että siinä käytetään kovan luokan väkivaltaa aivan tavallisia ihmisiä vastaan, ja noilla iskuilla pyritään sitten saamaan valtion johto sekä sen kansa pelkäämään iskuja. Ja usein noilla järjestöillä ei ole mitään halua ruveta neuvottelemaan minkään tahon kanssa, vaan heillä on ainoastaan yksi sääntö: jos valtio ei tottele, niin silloin se jatkaa iskujaan siviilejä vastaan.


Tuon takia terroristien vaatimuksiin ei koskaan saisi suostua, koska jos jossain annetaan näille rikollisille periksi, niin silloin he saavat ikään kuin "vettä myllyynsä". Tuollainen lunnasvaatimuksiin sekä pakotukseen suostuminen tarkoittaa sitä, että terroristit alkavat huomata saavansa vaatimuksiaan läpi, ja se sitten yllyttää muita seuraamaan tätä esimerkkiä. Ja monesti terroristien vaatimuslista on sellainen, että sitä ei missään nimessä saisi mennä hyväksymään. Kyseessä on usein vaatimus esimerkiksi kaikkien terroristien vapauttamisesta sekä miljardien eurojen lunnaista, joilla nuo järjestöt sitten rahoittavat toimintaansa jossain Lähi-Idässä. Noissa järjestöissä on sellainen yhtenäinen tekijä, että ne ymmärtävät vain väkivallan kieltä. Ja tietenkin niiden tekemien rikosten lista on pitkä ja verinen, ja niiden johtajat eli "kova ydinryhmä" saattaa olla vastuussa jopa satojen tuhansien ihmisten kuolemasta. He saattavat värvätä ihmisiä islamin nimissä, ja ehkä he sitten ovat lopulta paljastuneet pettymykseksi, joka on vienyt niiden taistelijoilta mahdollisuuden normaaliin elämään. Mikäli he esimerkiksi katsovat muualle vartiossa, niin seuraa kuolemantuomio.


Samoin olen kuullut, että jos joku terroristi ei satu mahtumaan bussiin, niin hänet ehkä teloitetaan, jotta terroristien värväys- ja huoltolinja ei paljastu. Tietenkin järjestön käytännön johto on hyvässä turvassa jossain vuorilla, ja heidän taustavoimansa asuvat jossain viiden tähden hotelleissa. Tämä tietenkin herättää vihaa kaikkialla. Joten heillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin kuolla jonkun maan ilmaiskussa tai taistelussa erikoisjoukkojen kanssa. Kun puhutaan siitä, miten näitä järjestöjä vastaan taistellaan, niin silloin tietenkin puhutaan esimerkiksi käännytettyjen terroristien käytössä tuollaisia fundamentalisteja vastaan. Eli heille tarjotaan helppoa kuolemaa, jos he jäävät kiinni tuollaisesta toiminnasta. Ohjelman peitenimi on kuulemma "Death or Jihad" tai "Operation Penny lane", siinä noiden terroristien maksoja tai munuaisia poistetaan kirurgisesti, ja heille tarjotaan mahdollisuutta helppoon kuolemaan, kun he vievät kirurgisesti istutettuja GPS-paikantimia vastapuolen päämajaan.


https://www.youtube.com/watch?v=c08XitsxGoo


Ja sitten taivaalta kaartaa vain joku rynnäkkökone, joka tekee näistä henkilöistä sitten selvää. Eli kyseessä on todellinen "itsemurhatehtävä", missä terroristeja vastaan käytetään heidän omia aseitaan, ja tällaisten ohjelmien tarkoitus on yksinkertaisesti surmata noita terroristeja, joiden sijoittaminen vankilaan on todella vaarallista, koska nuo jihadistit ovat itsemurhaterroristeja, jotka eivät omasta hengestään mitään välitä. Ja siksi heitä pitää kohdella eri tavoin kuin normaaleja rikollisia.


https://marxjatalous.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,