Skip to main content

Robotiikka sekä covert action ovat lyömätön yhdistelmä, koska silloin voidaan rajoittaa niiden henkilöiden määrää, jotka pääsevät näkemään salaisia lasteja.


CIA:n pimeät operaatiot, joista käytetään nimeä “Covert Action” on asia, mistä kerrotaan paljon sellaista, mikä ei ehkä ole totta. Monissa muuten luotettavissa lähteissä on sellainen ikävä puoli, että niitä voidaan helposti kumota oikeudessa käyttäen hyväksi sellaista argumenttia, missä korostetaan noiden tietojen antajien olleen henkilöitä, joilla on syytä kostaa CIA:lle. Ja tämän takia juuri “Covert Actionia” koskevia raportteja ei juurikaan oteta käsittelyyn missään virallisissa oikeusistuimissa.



Tuo toiminta tarkoittaa esimerkiksi informaatiosotaa sekä epäkonventionaalista sotaa jotain USA:n omaksi vihollisekseen merkitsemää tahoa vastaan. Samoin tämä toiminta tarkoittaa myös sotilaskoulutuksen antamista “ystävällismielisille tahoille”, kuten CIA:n johto asian on ilmaissut. Tuohon tämän termin alla olevaan toimenpide-kenttään kuuluu myös operaatioiden “itsenäiseksi finansoinniksi” kutsuttu toiminta, missä esimerkiksi CIA:n hallinnoimista yrityksistä saatuja tuloja siirretään suoraan “pimeiden operaatioiden” ryhmien käyttöön.



Noista ryhmistä käytetään joskus nimeä “CT-team” mikä on lyhenne sanoista “Counter Terror Team”, ja sen tehtäviin kuuluu terroristien etsintä sekä eliminoiminen kaikin mahdollisin keinoin, ja noiden itsenäisen rahoituksen operaatioiden rahoista osa saadaan kuulemma sellaisin keinoin, mitä ei voida pitää kovin hyvänä mainoksena CIA:lle. Eli noiden operaatioiden yhteydessä puhutaan siitä, että osa noista “mustan budjetin” operaatioista saisi rahoituksensa ohi liittovaltion valvonnan, ja osa tuosta budjetista tulisi huumekaupoista. Tai siis oikeastaan voidaan sanoa, että jos joku CIA:n agentti jäisi kiinni jostain huumekartellien kanssa puuhastelusta, niin häntä ei ehkä enää haluttaisi pitää palveluksessa. Kuitenkin näiden operaatioiden yhteydessä esimerkiksi huumeiden välittäjiä on ryöstetty, ja heidän pankkitilinsä on tyhjennetty jostain automaateista.



Ja sitten noiden rahojen siirto noiden itserahoituksessa käytettyihin pankkitilien uumeniin on kuulemma ollut mahdollista. Tuo termi “musta budjetti” tarkoittaa budjettia, johon hankitaan rahat jostain muualta kuin liittovaltion kassasta, ja noita budjetteja käytetään esimerkiksi SOCOM:in operaatioihin, joista ei jostain syystä haluta mainita kongressille. Se mitä nuo operaatiot ovat, on jäänyt kuitenkin selvittämättä, ja tietenkin osa noista huumeista saaduista rahoista kulkeutuu DEA:n eli huumevalvontaviraston operaatioihin, ja tietenkin myös CIA tarvitsee joskus noita rahoja valmistaakseen niin sanottuja “turvataloja”, joissa sen agentit voivat hengähtää sekä myös kuulustella vangittuja terroristeja.



Tuollaisia “turvataloja” tarvitaan joskus myös esimerkiksi korruptoituneiden poliisien sekä muiden virkamiesten kuulusteluihin, jotta heille lahjuksia maksaneet henkilöt löytyisivät. Noissa kuulusteluissa käytetään yleensä Virtuaalitodellisuutta sekä LSD:tä, amfetamiinia sekä natrium pentothal-nimistä ainetta, jonka tarkoitus on vähentää henkilön kykyä vastustaa kuulustelijoitaan. Amfetamiinia sekä LSD:tä käytetään taas ihmisen saattamiseen tilaan, missä hän murtuu unen puutteeseen sekä myös estämään kuulusteluun osallistuvien henkilöiden kasvojen painamisen mieleen, ja Virtuaalitodellisuuden avulla taas henkilölle voidaan uskotella, että hän puhuu vaikkapa imaamille tai Osama Bin Ladenille.



Kuitenkin “pimeiden budjettien yksi käyttökohteista ovat lentokoneet, joita valmistetaan sellaisissa paikoissa kuin AREA-51. Noiden koneiden toiminta ei välttämättä ole niinkään yhteydessä esimerkiksi U.S AIR FORCE:n koneiden vastaavaan toimintaan. Ne saatetaan valmistaa salaa hankituista materiaaleista, ja näiden koneiden valmistamiseen käytetään tiloja, joissa on virallisesti joku varasto. mihin on varastoitu liittovaltion tietokoneista tulevaa jätettä. Yksi kuuluisimmista “mustan budjetin koneista” oli aikoinaan SR-71 “Blackbird”, jonka valmistamiseen käytetty titaani materiaali aikoinaan ostettiin Neuvostoliitosta titaanimetalliromun muodossa.



Nuo koneet valmistettiin äärimmäisen salauksen vallitessa, ja noiden koneiden osat ovat edelleen osittain salaisia, eli itse en näihin tietoihin voisi päästä. Tietenkin salassapito noissa operaatiossa on erittäin tärkeää, joten siksi niistä puhutaan kuiskaten. On kuultu huhuja siitä, että noita mustia operaatioita varten on rakennettu esimerkiksi robottirekkoja, joilla eliminoidaan se mahdollisuus, että kuljettajat kertovat jotain esimerkiksi siitä, mitä tapahtuu AREA-51:ssä, ja tarinoiden mukaan niiden toiminta on hyvin autonomista. Rekat ovat välineitä, joissa on ajateltu tapahtuvan siirtyminen tekoälyä hyödyntäviin robotteihin, joissa käytetään samaa tekniikkaa, kuin mitä käytetään esimerkiksi Mars-luotaimissa, koska tuo robotti ei koskaan väsy ja se ei pidä taukoja, joten jos tuo järjestelmä toimii oikein, niin silloin rekka ei lähde kuljettajan lapasesta, mutta tuohon siirtymiseen robottirekkoihin ilmeisesti on vielä pitkä aika, koska robotti vie silloin kuljettajien työt, ja se sitten tietenkin vaikuttaa näiden laitteiden testaamiseen.



Tarinoiden mukaan  niissä on tehokkaat tietokoneet, mitkä sijaitsevat noiden rekkojen ohjaamossa, ja lisäksi tietenkin koodattu radio-ohjaus joka mahdollistaa noiden rekkojen ohjaamisen jopa toiselta puolen maailmaa. Koodattu radio-ohjaus tarkoittaa sitä, että tuo ohjausjärjestelmä käyttää esimerkiksi GSM-pohjaista radiotekniikkaa, jonka avulla auton tietokone voi kommunikoida saumattomasti sekä keskuksessa istuvien operaattorien että tietokonekeskusten supertietokoneiden kanssa, joilta se saa sitten apua laskutoimituksissa, jos sen oma kapasiteetti ei niihin riitä. Joten sitten tietenkin rekoissa on valtavan paljon enemmän tilaa rakentaa suuria ohjaustietokoneita kuin henkilöautoissa, missä tilan ahtaus aiheuttaa myös ylikuumenemisongelmia sekä myös rajoittaa käytettävän koneen tehoa ja myös fyysistä kokoa.



Niiden hyttiin mahtuu tietenkin täysikokoinen serveri, joka sitten kykenee prosessoimaan tuohon autoon kiinnitetyn sensorien järjestelmän antamaa tietoa, joka tulee stereo-kameroista sekä lidar-järjestelmistä, ja jossa sitten kuvan vertailu sekä GPS-laitteet saavat ajoneuvon liikkumaan autonomisesti maanteillä. Ja mikään kovin helposti tehtävä tuollainen ohjelmisto ei sitten ole, koska muuttujia on niin paljon. Ajoneuvon pitää ottaa huomioon sekä normaalit liikennesäännöt että myös erikoistilanteet. Tietenkin se voi kutsua operaattorin paikalle, jos eten tulee ongelmia. Mutta tuo tekoäly sitten valitsee kaikkein parhaan sekä halvimman reitin kohteeseen, joka sitten annetaan operaattorin toimesta auton tietokoneille.



Tuolloin tietenkin auto tarvitsee GPS-navigaatiota sekä myös esimerkiksi tiehallinnon tietoja siitä, onko joku tie poikki tai missä tuo rekka voisi käydä tankkaamassa. Koska autossa ei ole kuskia, niin silloin pitää tankkaaja kutsua paikalle, kun tuo väline liikkuu keskellä moottoritietä. Tuo voisi selittää sen, miksi niiden rattien takaa ei koskaan löydy ketään ihmisiä, vaikka niitä on ehkä joskus koetettu pysäyttää. Huhujen mukaan noiden rekkojen voimansiirto on diesel-sähköinen, eli sen moottori pyörittää generaattoria, mikä toimittaa virtaa jokaisessa akselissa olevalle sähkömoottorille. Eli jos tuo on totta, niin silloin nämä rekat sitten kulkevat todella kovaa vauhtia.  Tai ainakin itse toimisin noin, jos minun pitäisi salata jotain noissa rekka-autoissa kulkevia tavaroita.

https://marxjatalous.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,