Skip to main content

Vankiloiden tarkoitus on herättää vihaa rikollisia kohtaan, ja siksi niissä käytetään välillä moraalittomia otteita


Roomalaisten tarkoitus ei ollut muuten ennen aiheuttaa sympatioita vankeja kohtaan, joten tietenkin ristiinnaulitseminen piti tehdä asiaan kuuluvan hartauden vallitessa, ja yleensä tuota toimintaa edelsi ruoskiminen, jotta ihmiset pystyisivät tätä rangaistusta, mutta samalla piti varoa sitä, että tuo henkilö sitten kertoisi asioita, jotka eivät Roomalaisia imarrelleet. Tuon takia esimerkiksi ruoskimisessa käytetyt ruoskat saatettiin kastaa kobran myrkkyyn, jotta henkilö kuolisi nopeammin ja sama asia tietenkin tehtiin myös ristiinnaulitsemisessa käytetylle naulalle, tai sitten joku legioonalainen löi uhria piikkivasaralla päähän tai mursi hänen niskansa kämmensyrjä-iskulla. Myös uhrin  keuhkon kohtaan voitiin työntää hattuneula, mikä nopeutti kuolemaa.


Tuolla estettiin uhria huutelemasta valtiosalaisuuksia kaikelle kansalle.  Syy miksi ainakin julkisesta kidutuksesta on luovuttu maailmalla on se, että raa'at ja kovat kuulustelumenetelmät herättävät sääliä vankia kohtaan. Myös julkinen mestaus kiellettiin koska nuo "kuuluisat viimeiset sanat" eivät varmaan koskaan miellyttäneet kuninkaita.  Samoin jos vankilasta tulee ulos henkilö, jolla on "kauniita arpia" joita voi sitten esitellä kavereille, niin silloin tietenkin vankiloiden työntekijät saavat vähän turhan huonon maineen.


Ja kun puhutaan kidutuksesta, niin tietenkin vankiloissa olevan vangin pitää sitten kuitenkin tuntea saavansa rangaistus, mutta samalla pitää muistaa sellainen asia, että tuollainen ihminen ei saa muuttua marttyyriksi. Kun puhutaan sensorisesta adaptaatiosta sekä valvottamisesta, niin nämä menetelmät ovat erittäin tehokkaita, ja vaikka ihminen kuinka yrittää niitä vastustaa, niin hän ennen pitkää murtuu, ja kertoo kaiken mitä kuulustelija haluaa häneltä urkkia, mutta tietenkin tuolloin pitää muistaa se, että kuulustelija ei saa antaa kuulusteltavan hämätä itseään, jotta hänelle sitten kerrotaan, mitä hän haluaa kuulla.


Kuulusteluissa tietenkin on käytetty sellaisia menetelmiä kuin savukkeilla polttamista, mutta noissa tapauksissa on kidutus esitetty muiden vankien tekemäksi väkivallaksi, ja tuota polttamista on käytetty siten, että henkilön kynnen päälle on tumpattu savukkeita tai vankipukua käyttävät vartijat ovat hänet hakanneet. Tai toki hakkaajat voivat tietenkin olla myös muita vankeja, joille on luvattu etuja tällaisesta toiminnasta, ja jos he sitten sanovat asiasta jotain, niin se on helppo kiistää henkilökunnan taholta. Rikosvankien eli lähinnä väkivaltarikollisten käyttö poliittisten vankien kiduttajina on ollut yleistä esimerkiksi Natsi-Saksassa sekä Neuvostoliiitossa, koska noista henkilöistä sitten päästiin nopeasti eroon teloittamalla heidät tämän palveluksen jälkeen.

Kuitenkin nykyään käytetään hyväksi pelkoa, eli vartijoiden esitetään juopottelevan virantoimituksessa, ja myös kovaäänistä Rock-musiikkia käytetään hyväksi pelon tuottamiseen, ja samoin vankien nöyryyttäminen on hyvin yleistä. Tuolla musiikilla peitetään myös kovääninen infra- ja ultraääni, jonka tarkoitus on aiheuttaa vangeille päänsärkyä, ja samalla tietenkin hoetaan toistuvia komentoja, jotta vanki saadaan tottelevaiseksi. Jos vanki ei tottele, niin häntä nöyryytetään todella kovalla kädellä. Eli vanki viedään alusvaatteisillaan johonkin huoneeseen, missä raskaisiin vaatteisiin pukeutuneet vartijat uhkaavat häntä pampuilla sekä muulla väkivallalla. Nykyään vankien hallintaan käytetään psykologisia menetelmiä, joiden tarkoitus on uskotella, että hän on jotenkin sairas. Tuolloin esimerkiksi vankilan lääkäri saattaa väittää että vangilla on esimerkiksi syöpä, jolloin hän saattaa sitten jopa hyväksyä hyvinkin raa'an kohtelun.

Samoin kaikkein uusimmissa malleissa ihmisen hallintaan käytetään esimerkiksi kallon sisään asennettuja kolikon kokoisia kaiuttimia, joiden tehtävänä on aiheuttaa henkilön pään sisään ääniä, jotka käskevät häntä tekemään jotain tiettyjä asioita, kuten hyökätä entisten rikostovereriensa päälle. Tuolloin saatetaan käyttää "boosteria" kuten keinotekoisten huumeiden sekä hormonien kuten anabolisten steroidien, adrenaliinin sekä amfetamiinin ja kortisolin seosta, mikä saa henkilön tekemään impulsiivisia eli impulsiivisia  tekoja.

Tarinoiden mukaan vankeja on myös kuulusteltu siten, että heidän aivojensa kipukeskusta on ärsytetty sähköimpulsseilla, jolloin kidutus ei ole tietenkään näkynyt päälle. Kun puhutaan siitä, mitä ehkä tarkoittaa tuollainen operaatio kuin OPERATION SMOOTH CRIMINAL, missä rikollinen käännytetään entisiä rikostovereitaan vastaan, ja hän saa sitten tietenkin eliminoida entiset rikostoverinsa, niin puhutaan eettisesti arveluttavasta mutta tehokkaasta toiminnasta, jota  voidaan hyödyntää esimerkiksi organisoitua rikollisuutta vastaan taisteltaessa.


Tuolloin voidaan ajatella että jos vaikka pankkirosvojen joukosta jää vain yksi kiinni, niin silloin hän varmasti tuntee vankilassa vihaa tovereitaan kohtaan, kun hän sitten istuu yksin kopissa, ja muut makailevat rannalla ja iskevät naisia matkan päällä. Tuossa mielentilassa tuo vankilassa oleva henkilö varmasti hän on sopiva kohde "käännyttämiselle", eli tuolloin vankeinhoitoviranomaiset ikään kuin antavat hänelle aseen käteen, ja sitten tuo henkilö voidaan lähettää etsimään entisiä kavereitaan, ja tietenkin tuolle kiinni jääneelle kerrotaan siitä nimettömästä ilmiannosta, joka toi poliisit paikalle.


Kyseessä on siis oikeastaan vain moderni versio "totenkopf-kommandosta", ja tietenkin esimerkiksi se että vangille saatetaan tietoon se, että kuinka hänen entinen naisystävänsä sitten seurustelee jonkun muun kanssa varmasti saa aikaan vihaa hänen mielessään. Kun puhutaan siitä, että mitä tämä toiminta saa aikaan, niin silloin tietenkin tarkoitus on se, että tuo vankilaan joutunut rikollinen toimii ikään kuin pyövelinä niille, jotka ovat olleet hänen kavereitaan. Eli mikään erityisen mukava paikka tällainen vankila ei vielä nykyäänkään ole. Ja esimerkiksi vankilassa saadut lääkkeet saattavat aiheuttaa sen, että vangin keuhkot täyttyvät oksennuksesta tai syljestä keskellä yötä.

https://pimeakronikka.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,