Skip to main content

Olisiko kuitenkin pitänyt asioista mainita varusmiehille...? Ja mietteitä siitä miten paljon voidaan pelkoa lietsoa ihmisten keskuudessa?

Kaksoiskansalaisten eristäminen
yhteiskunnastamme saattaa
altistaa heidät Venäjän tiedustelun
värvärien vaikutukselle

Kun puhutaan varusmiespalveluksesta ja kaksoiskansalaisuuden tuomista mahdollisista eturistiriidoista, niin toki tämä asia herättää välillä erittäin vilkasta keskustelua sekä sotilaiden että siviilien parissa. Kuitenkin aina välillä löytyy kantahenkilökuntaan kuuluvia, joiden mielestä esimerkiksi joku koulutuslinja voidaan sulkea pois varusmieheltä esimerkiksi kaksoiskansalaisuuden takia. Se toki on hyvin valitettavaa, mutta kun puhutaan ylipäätään epäsopivien varusmiesten palveluksesta maamme puolustusvoimissa, niin silloin tällöin kyllä edessä olisi puolin ja toisin peiliin katsomisen paikka, jos esimerkiksi täysin elämäntavoiltaan tai terveydentilaltaan sopimaton henkilö päättää haluta aselajiin tai koulutushaaraan, missä hän ei kuitenkaan sitten kykene palvelemaan vaan hidastaa koko joukkoa.

Mikäli henkilö on valmiiksi hylätty esimerkiksi AUK:sta, niin se saattaa sitten aiheuttaa sen, että hän joutuu kiusaamisen tai simputuksen kohteeksi. Ja samoin näillä palveluasioilla on helppo pelotella toisia ihmisiä, jotta voidaan kasvattaa kansanryhmien välisiä kuiluja. Eli tarkoittaako tämä lehdistön hokema termi "pieni vihreä mies" sellaista asiaa, mitä tuo "suuri harmaa" ei enää kykene täyspainoisesti hallitsemaan? Ja eikö huonolla motivaatiolla varustettu päihdeongelmainen henkilö sitten alenna palvelutehokkuutta, kun hänen kanssaan sitten pitää kaiken aikaa askarrella?

Joten jos nuo kaksoiskansalaiset sitten pelottavat niin paljon, niin miksi heitä ei sitten yksinkertaisesti komenneta sivariin, niin silloin selviäisi pääesikuntakin vähemmällä selvittämisellä? Pelon lietsominen kansanryhmien välillä syventää ennakkoluuloja, ja silloin tietenkin jos henkilö eristetään muusta yhteiskunnasta, niin hänestä tulee helposti hämärämiesten värväysten kohde. Ja kaikki nuo värvärit eivät ole virallisia toimijoita, vaan esimerkiksi itämafia voi tällaiseen henkilöön ottaa yhteyttä. Ja tietenkin esimerkiksi ohjelmointitaitoiset henkilöt voivat olla houkutteleva värväyksen kohde jollekin nettirikoksia tehtailevalle ryhmälle.  Kaksoiskansalaisten kannalta kyse on hyvin ikävästä asiasta, mutta tietenkin pitkään vieraassa maassa asunut henkilö on loistava värväyksen kohde esimerkiksi GRU:lle, ja kuitenkaan kaikki kaksoiskansalaiset eivät ole missään nimessä kaikki Venäjän agentteja.

 Kun puhutaan esimerkiksi suojelukoulutuksesta, missä käytetään jatkuvasti kaasunaamaria tai NBC-suoja-asua, niin voisiko sinne hakeutuvalle silmälasien käyttäjälle ehkä mainita tästä asiasta, kun hän alkaa täytellä kutsuntakorttiaan? Tai sitten voisiko sellaiselle "nojatuolisotilaalle", jonka elämäntavat ovat olut, lenkkimakkara sekä tietokonepelit mainita siitä, että puolustusvoimissa hiukan juostaan, ja että laskuvarjokoulutus ei aivan hänen juttunsa, jos ajatellaan sitä että tuossa paikassa sitten tarvitaan hiukan fyysistä kuntoa. Tietenkin puolustusvoimat on laitos, joka ei voi jokaista toivetta toteuttaa, mutta kuitenkin jos varusmiehen fyysiset ominaisuudet, mielenterveys tai joku muu asia estää häntä palvelemasta jossain tehtävässä, niin siitä voisi hänelle mainita tai sitten ainakin laittaa hänet muuhun tehtävään.

Kun pohditaan esimerkiksi mielenterveydellisiä syitä, niin itse kyllä hiukan kauhulla ajattelen, mitä voisi tapahtua, jos tuollainen ihminen sitten palvelee vaikka IT-rykmentissä. Eli hän voisi alkaa kuvitella olevansa esimerkiksi vieraan valtion agentti, ja laukaista pari ohjusta johonkin matkustajakoneeseen. Psykoosissa olevat henkilöt voivat ryhtyä kuvittelemaan asioita, joita muut ihmiset eivät edes pysty ajattelemaan. Psykoosi tarkoittaa tilaa, missä ihmisen tajunnan rajat ja kyky hahmottaa todellisuutta vääristyvät, ja silloin saattaa tietenkin käydä niin, että tuollainen henkilö kuvittelee olevansa esimerkiksi Stalinin agentti, ja saavansa käskyn aloittaa "maskirovka" maamme liittämiseksi Venäjään.

Psykoosi on siitä merkillinen tila, että ihminen saattaa siinä kuvitella elävänsä esimerkiksi vuotta 1939, tai sitten että hänen edessään seisovat ihmiset ovat vampyyreitä. Tuollainen tila on siitä vaarallinen, että sitä ei välttämättä näy päälle, ja tuolloin ihminen voi käyttäytyä arvaamattomasti. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki maailman psykootikot kävelisivät baariin rynnäkkökiväärit kaulassaan, ja avaisivat tulen ihmisiä kohtaan. Yleinen psykoosin muoto on "huumepsykoosi" tai kauniimmin sanottuna amfetamiinista johtuva delirium tremens, joka johtuu yleensä amfetamiinitablettien käytöstä sekä ylirasittumsesta.

Tuolloin ihminen voi saada hallusinaatioita, mistä seuraa väkivaltaista käytöstä. Sama koskee tietenkin myös "delirium tremensiä", jonka yksi muoto tämä amfetamiini- tai huumepsykoosiksi kutsuttu tila on. Eli pelkkä raskas juominen voi aiheuttaa sen, että ihminen saa hallusinaatioita, ja joskus esimerkiksi kertaamaan on pyrkinyt sellaisia ihmisiä, jotka ovat viettäneet melko raskasta elämää, ja tuolloin tietenkin voi edessä olla erittäin vakava tilanne, jos nuo "valveunet" alkavat ohjusten suuntauslaitteiden ääressä. Vakoilukirjoista voidaan sitten hankkia myös tukea erilaisille kksoiskansalaisten eristämistä koskeville hankkeille. Vakoilukirjoissa esitetään joskus sellaisia ajatuksia, että esimerkiksi Neuvostoliitto olisi kouluttanut erityisiä "paminjashik"-agentteja, jotka olisivat esimerkiksi USA:n kansalaisia, mutta heidän olisi opetettu vihaamaan tuota valtiota, ja sitten nämä henkilöt esimerkiksi laukaisisivat ydinaseen Venäjälle.

Tuo asia tietenkin on noussut esiin siinä mielessä, että Stalin sekä muun neuvostojohtajat eivät kovin humaaneja olleet, ja he tekivät yhtä julmia ihmiskokeita kuin joku Mengele, joten voidaan ajatella niin, että tuollainen agentti olisi luotu esimerkiksi Neuvostoliitossa, jotta tuo valtio saisi sitten syyn hyökätä toiseen maahan ydinaseilla. Eli tuo agentti sitten solutetaan kohdemaan asevoimiin, ja hän ampuisi uudet "mainilan laukaukset" esimerkiksi ohjuksilla.

Tämä vaihtoehto saattaa vaikuttaa hyvin erikoiselta, mutta aina välillä on eteen noussut väitteitä siitä, että Neuvostoliitossa olisi koulutettu lapsesta pitäen agentteja, jotka olisivat eläneet suljetuilla sotilasalueilla ikään kuin amerikassa, ja hurjimmissa väitteissä puhutaan siitä, että amerikassa olisi ollut KGB:n koulutuskeskuksia, joiden tehtävänä olisi ollut noiden agenttien kouluttaminen, niin että he olisivat voineet tunkeutua USA:n komentojärjestelmään. Nuo henkilöt olisivat tarinan mukaan täysin amerikkalaisia muuten, paitsi että heidän ajattelutapansa olisi venäläinen.

Kaikki tätä operaatiota koskevat väitteet ovat kuitenkin pelkkää huhupuhetta, ja kuten tiedämme, niin sitä tukee vain sellainen asia, että Stalin oli erittäin julma henkilö, jonka mielestä ihmisen tuli palvella valtiotaan tinkimättä. Samoin hänen kammottava "unikokokeensa", missä lääkärit tuhosivat ihmisten unikeskuksia, jolloin nämä eivät enää voineet nukkua kertovat siitä, kuinka epähumaani tuo neuvostojärjestelmä oli.  Kuitenkaan tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole mikään pelonlietsonta, vaan pelkkä pohdiskelu aiheesta, mitä voisi tapahtua, jos väärä henkilö palvelee väärässä paikassa. Ja tällainen "väärä henkilö" voisi olla ihminen, joka sitten omaa vaikka menneisyyden huumepiireissä, tai hänellä on jotain yhteyksiä MC-kerhoihin.

Tuolloin henkilö voisi sitten toimittaa aseita tuolle "toveripiirilleen". Mutta nyt kirjoitus sitten vähän rönsyili, joten taas kun puhutaan kaksoiskansalaisten palvelusta puolustusvoimissa, niin jos sitten voimaan astuu laki, joka sen kieltää, niin silloin voidaan kuitenkin kysyä, että mitä sitten niille jo uran luoneille kaksoiskansalaisille tehdään? Saavatko he pitää virkansa, ja kuitenkin maamme on heille työpaikan antanut. Eli pettymys erottamisen yhteydessä voisi olla erittäin kova, enkä varmasti myöskään tätä asiaa ole unohtanut. Mutta jos ihminen menee puolustusvoimiin, niin toki olisi oletettavaa, että hän saisi sitten myös palvelutehtäviä tuossa laitoksessa. Ja varmasti intoa palvella latistaa sellainen asia, että henkilö tietää, että mitään kiinnostavaa hän ei siellä koskaan tule tekemään, joten siltä kannalta voidaan asiaa myös tarkastella.

marxjatalous.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,