Skip to main content

Nettideitti voi olla todellinen katastrofi, vaikka se ei ehkä siltä ensin vaikuttaisi


Deittipalveluissa on aina välillä sellaine aspekti, että niiden avulla voivat varkaat saada kontaktin henkilöön, jonka omaisuutta he haluavat näpistää. Tuollainen toiminta voi vaikuttaa vähän erikoiselta, mutta usein deittipalveluun ottaa yhteyttä henkilö, joka saattaa haluta harrastaa seksiä tuollaisen nettituttavan kanssa, ja kun kyse sitten on yksinäisestä henkilöstä, niin silloin saattaa jompikumpi seuraa hakeva henkilö käyttää tilaisuutta hyväkseen. Kun toinen sitten kutsuu tämän uuden tuttavuuden kotiinsa, niin silloin saattaa käydä niin, että sieltä lähtee omaisuutta ikään kuin kulukorvaukseksi.

Toinen versio  painajaismaisista treffeistä sitten olisi sellainen, että vastaan tulee joku Ted Bundy kakkonen, joka tekee deittikumppanistaan ketsuppia. Samoin valeprofiileja käyttävät urkkijat varmasti ottavat joitakin ihmisiä aivoon,varsinkin jos he ovat jonkun juorulehden palveluksessa, ja levittävät sitten tietoja siitä, jos joku julkisuuden henkilö sattuisi olemaan vaikka sadomasokisti. Siinä sitten taas lehtien julkaisut ja myynti kohoavat pilviin, kun siellä sattuu olemaan kuva, jossa joku prinssi tai multimiljonääri poseeraa joku koiran niittipanta kaulassaan.

Tuosta asiasta saa sitten paljon hyviä juttuja kerrottua jossain kahvitauolla. Mutta se saattaa aiheuttaa sen, että kyseisen deittipalvelun ovet sulkeutuvat, kun noita asiakkaita ei sitten tulekaan. Ja nuo palvelun työntekijät sitten varmaan haluavat lukea palautteita treffeistä, missä vain listataan toisen osapuolen huonoja ominaisuuksia. Ja varsinkin jos henkilö sitten usein lähettää hyvin negatiivista palautetta, niin silloin kannattaa muistaa sellainen asia, että tuo ihminen, jonka tuo palvelua käyttävä henkilö kohtaa voi olla tuon verkkopalvelun työntekijä.

Tietenkin miehet joskus ovat sellaisia, että he eivät täytä naissukupuolen asettamia vaatimuksia ulkonäön sekä ammatin puolesta, mutta kuitenkin joskus tuollainen henkilö sitten uskaltaa avata tilin johonkin deittipalveluun. Ja sama mikä koskee miehiä koskee myös naisia, eli aina eivät naiset ole sitä, mitä mies sattuu haluamaan. Kuitenkin jokainen meistä on ihminen, ja varmasti me kaikki haluasimme sitten myös tapailla vastakkaista sukupuolta, jos emme esimerkiksi sat kehitysvammaisia olemaan. Kuitenkin noissa deittipalveluissa on sellainen ongelma, että niitä käyttäviä henkilöitä välillä kohtaa hyvin ikävä tilanne. Kun ihminen ikään kuin avautuu tällaisessa palvelussa jostain omituisesta puolesta itsessään, niin silloin tietenkin tuolle ehkä hyvin kiusalliselle ominaisuudelle voidaan naureskella takanapäin.

Mutta oletteko koskaan ajatelleet sitä, miten monta deittipalvelua on tuollaisen asian takia sitten mennyt nurin, kun siellä kerrottuja asioita on ryhdytty levittelemään ympäriinsä. Mutta kun puhutaan esimerkiksi työhyvinvoinnista, niin silloin tällöin vastaan tulee tapauksia, missä esimerkiksi työpaikoilla on ampuma-asetta käytetty työtovereihin, ja silloin mieleen tulee sellaisia tilanteita, missä pomo huutaa alaiselle päin naamaa, ja kohtelee tätä todella huonosti. Tiedättekö muuten että poliisi rakastaa noita pomoja, kun heidän aihettamiaan tilanteita sitten hoidellaan SWAT-ryhmän toimesta. Kun puhutaan ihmisten keskinäisestä kunnioituksesta sekä toisen työn arvostamisesta, niin silloin kyllä itselleni herää kysymys, että minkä takia esimerkiksi työharjoitteluun tulevalta henkilöltä estetään Facebook sekä kaikki muut mahdollisuudet huvitteluun työpaikalla?

Samaan aikaan tietenkin vakituisilta työläisiltä on tuo kaikki toiminta sallittua, niin ihmettelen työpaikan käsitystä työajan käyttämisestä. Työpaikkakiusaaminen on hyvin etova ilmiö, missä aikuinen ihminen käyttäytyy toista kohtaan törkeästi. Kun puhutaan esimerkiksi siitä, millaisen kuvan aloitteleva työntekijä tai vasta koulusta valmistuva henkilö tuolloin saa työelämästä, niin silloin ei kyllä se työkään kovin mairittelevalta näytä. Ja tässä sitten kysyisin vain, että montako pettymystä ihminen sitten oikeastaan kestää ennen kuin hän musertuu. Aina silloin tällöin eteen tulee tilanteita, missä televisiossa esiinnytään ikään kuin se että kamera on paikalla, olisi lupa tehdä mitä huvittaa.

Muisteltaessa muutamia vuosia sitten muodissa olleita ohjelmia, missä markkinoitiin siivoustöitä, niin niitä varmasti käytettiin sellaisena varoituksena, että jos mies ei tyydy rooliinsa yhteiskunnassa, niin hänen tulee olemaan ”vähän vaikeaa olla jossain porukassa”. Niissä ikään kuin kannustettiin siihen, että maatamme aletaan kehittää sellaiseen suuntaan, mikä oli joskus pimeällä keskiajalla voimissaan. Tuolloin 1200-luvulla oli tapana, että jos ihminen syntyi johonkin perheeseen, niin hänen oli silloin vain tyydyttävä osaansa, ja mitään muuta mahdollisuutta yletä yhteiskunnassa ei ollut kuin odottaa kiltisti kuninkaallista käskyä.

Kun tuota tilannetta verrataan siihen, että Suomen laki oikeuttaa nykyään ilmeisesti siihen, että yliopistot sekä korkeakoulut saavat hylätä opiskelijoita siksi, että nämä eivät pysty maksamaan 60 000 euron lukukausimaksuja, niin silloin kyllä puhutaan paluusta ritariaikaan. Tietenkin tuo mahdollistaisi sen, että tuollainen aivan täydellisesti muista piittaamaton johtaja voi huoleti tehdä työtään, ja hänen ei koskaan tarvitsisi mitenkään pelätä sitä, että häntä koskaan tullaan sitten rankaisemaan. Muistelen sitä kuinka noita esiintyjiä silloin televisioon valittiin, niin heidän valintaperusteensa taisivat olla sellaiset, että heidän piti olla tuota lukukausimaksua kannattavia henkilöitä.

Kuitenkin kun ajatellaan noita deittipalveluita sekä sitä, mitä kutsutaan ensikokemukseksi, niin silloin voi käydä niin, että jos henkilö saa sitten kohtaa ensi yrittämällä sellaisen tilanteen, missä häntä loukataan tai muuten pettymys on jättimäinen, niin silloin tietenkin saattaa käydä niin, että tuollainen mies tai nainen ei noita palveluita enää koskaan käytä. Ensikokemus palveluista on tärkeä asia, jotta henkilö voi sitten päättää sen, että tilaako hän tuotetta koskaan enää. Ja deittipalveluissa on tietenkin tärkeää, että tuo kokemus olisi loistava, ja molemmat osapuolet olisivat sitten tuon kokemuksen jälkeen tyytyväisiä.

marxjatalous.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,