Skip to main content

Dr. Mengele ei ole maailman ainoa ihminen, jolta puuttuu omatunto eli miksi hän oli niin kammottava?

Dr. Josef Mengele

Taas on ollut kirjoitus Dr. Josef Mengelestä, joka käytti kaksosia järkyttäviin ihmiskokeisiin, ja siitä millainen hänen omatuntonsa sitten oli. Voidaan sanoa, että kyseinen mies varmasti täyttää kaikki hirviön tuntomerkit, ja hänen kylmä täsmällisyytensä sekä hyvä käytöksensä tekivät tuosta miehestä vielä hirveämmän kuin mitä ihmiset kuvittelevat hänen olleen. Kun puhutaan siitä, miten hän teki nuo kammottavat ihmiskokeensa, mihin sisältyi leikkauksia ilman puudutusta, kivesten amputoimista sekä muita asioita, joista ei paljoa puhuta, niin voidaan sanoa, että hänessä henkilöityy sellainen pahuus, mihin vain oikea lääkäri kykenee. Hän on nimittäin hyytävä esimerkki siitä, kuinka lääkärin takkia voidaan käyttää väärin, ja syy miksi Mengele ei koskaan oikeastaan jäänyt teoistaan kiinni, on se että hän väitti tehneensä leikkauksia pakon edessä. Sama koski myös valintoja, jotka veivät ihmiset suoraan kaasukammioon.

Hän on oikeastaan loistava esimerkki henkilöstä, joka käyttää asemaansa sekä ammattinsa tuomaa luottamusasemaa väärin, ja se että hän oli lääkäri antoi mahdollisuuden tehdä asioita, joita kukaan muu ei edes voinut kuvitella tekevänsä. Kun hän otti uhrin "käsittelyyn", niin tietenkin seurauksena oli kovat tuskat, mutta silloin hän ikään kuin leikitteli uhreillaan, eli syy tuskaan oli aina jossain muussa henkilössä kuin hänessä itsessään. Kun esimerkiksi uhrille tehtiin leikkaus ilman anestesiaa tai sen jälkeen hänet määrättiin takaisin pakkotyöhön, niin syy oli joko jossain lääkintäaliupseerissa, joka ei osannut annostella lääkkeitä, tai sitten työtä valvova upseeri oli "toiminut väärin", ja määrännyt uhrin tikit mahassa takaisin pakkotyöhön.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kuoleman-enkeli-kykeni-julmuuksiin-ilman-tunnontuskia-kun-muiden-oli-pakko-juoda-viinaa-mengele-teki-tyot-selvin-pain/6305100

Mengele on se oikean elämän hirviön perikuva, joka surmasi potilaitaan hymyssä suin väittäen samalla tekevänsä välttämättömiä lääketieteellisiä toimenpiteitä. Ja hän on hyvä esimerkki siitä, kuinka lääkäri voi kiduttaa potilaitaan vuosikausia perustelemalla toimintaansa esimerkiksi hoitotoimenpiteellä, tai sitten tietenkin hän voi väittää että puudutusaineen käyttö aiheuttaisi pahoja komplikaatioita, jos niitä annettaisiin uhreille. Ja tietenkin jos joku teki uhreista valituksen, niin silloin voitiin väittää, että uhri meni ikään kuin psykoosiin, ja henkilökunnan oli pakko puolustaa itseään. Psykoosi on hieno sana, jolla lääkäri voi vaientaa potilaansa vastaväitteet. Eli nykyään on edelleen tapahtunut sitä, että esimerkiksi hammaslääkäriä on käytetty rankaisemaan vankia tai psykiatrista potilasta niin, että hän on porannut tuollaisen "hoitoon negatiivisesti suhtautuvan" potilaan hampaita, jotta hän sitten alistuisi henkilökunnan määräyksiin.

Hän saattoi asemansa sekä koulutuksensa avulla ikään kuin paeta vastuuta jonkun toisen henkilön selän taakse, mikä tietenkin auttoi häntä pakenemaan myöhemmin Etelä-Amerikkaan. Se miten tuonne Mengelen lääkäriasemalle jouduttiin alkoi yleensä sillä että joku vartija hakkasi vangin, ja sitten tuli paikalle "Dr. Josef", joka herttaisesti hymyillen vei uhrin sairaalaan, missä sitten tapahtui kamalia asioita. Ja tietenkin joskus vangit tajusivat, että kaikki ei ollut kunnossa, kun heihin pistettiin kemikaaleja. Tuolloin tietenkin vanki piti saada pysymään hiljaa, joten hänelle annettiin kuoleman pistos, jotta se mitä tuossa kammottavassa sairaalassa oikeasti tapahtui pysyisi salassa. Tai jos vanki oli jotain kertonut yleisesti, niin silloin hänelle annettiin syfilisbakteereja sisältävä pistos, joka sai aikaan mielenvikaisuutta, mikä ikään kuin vei vangeilta uskottavuuden.

Yleensä noiden kokeiden jälkeen vanki saatettiin päästää kävelemään leirille, ja silloin hän ei enää puhunut, koska Mengele tai hänen kollegansa tekivät hänelle lobotomian, jotta leirin salaisuudet kuten kaasukammiot sekä kammottavat käyttäytymistieteelliset sekä biologiset kokeet, joissa ihmisten elimiä poistettiin, ja katsottiin että kuinka pitkään he elivät ilman maksaa tai munuaisia eivät paljastuisi. Mengele ja hänen kollegansa tekivät myös tutkimuksia, joissa ihoa poltettiin fosforilla tai sitten elimiä siirrettiin vangeilta toisille, ja nämä leikkaukset päätyivät usein vangin kuolemaan. Noista kokeista on sitten paljon kirjoitettu, eli yksityiskohtia en sitten lähde kuvailemaan. "Kaksosiin kohdistuvassa tutkimuksessa" Mengele käytti hyväkseen heidän kiinteää suhdettaan toisiinsa, ja sitten hän esimerkiksi "perehdytti" kiduttajia eli "kuulustelu-upseereita" metedeihin, joissa toista kaksosista hakataan toisten nähden, tai sitten hän antoi lapsille karamelleihin laitettuja ZYKLON-B-kiteitä, joita he sitten antoivat toisilleen.

Mutta kuitenkin Mengele on vain yksi natsilääkäreistä, jotka katsoivat että heillä oli oikeus surmata ihmisiä sekä kiduttaa heitä tieteen nimissä. Noita kammottavia tutkimuksia tehtiin muissakin keskitysleireissä sekä esimerkiksi psykiatrisissa hoitolaitoksissa kuten Sonnensteinissa sekä Hadamarissa, joissa myös Mengele aloitti  uransa valkoisena painajaisena. Hänen  toimintansa täydellisenä psykopaattina alkoi AKTION T4 eli eutanasia-ohjelmassa, missä hän surmasi potilaitaan Dr. Viktor Brackin alaisena, ja kuten tiedämme monia muitakin lääkäreitä osallistui tuohon toimintaan.

https://global.britannica.com/event/T4-Program

Se ei tee Mengelestä yhtään sen parempaa tai hänen toiminnastaan hyväksyttävämpää, että muutkin tekivät näin. Mutta hänen maineensa yhtenä historian kammottavimmista murhaajista on saanut aikaan sen, että tuon miehen lääketieteelliset kirjoitukset, mitä hän on yliopistossa tehnyt ovat yksi maailman luetuimmista dokumenteista. Niiden avulla koulutetaan profiloijia, joiden tehtävänä on estää tuollaisten ihmisten pääsy lääkäreiksi. Eli kuten tiedämme, niin nämä natsitohtorit ovat sellainen sivujuonne historiassa, mistä kannattaisi hiukan aina välillä käydä keskusteluja, koska aina välillä tapahtuu nykyäänkin tapauksia, missä lääkäri tai hoitaja on surmannut potilaitaan sairaaloissa. Ja kukaan muu kuin lääkäri ei voi asemaansa käyttää yhtä törkeästi väärin, kuin mitä tuo mies valkoisessa takissaan teki vähän yli puoli vuosisataan sitten eräässä paikassa Puolassa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Doctors'_trial

Tuo on asia, mitä ihmiskunta ei milloinkaan saa unohtaa, ja tietenkin myös esimerkiksi USA:ssa sekä muissa maissa on tehty kokeita sekä psykiatrisille potilaille tai vangeille. Ja kuinka paljon esimerkiksi rokotteita tai syöpälääkkeitä on testattu jossain "instituutissa" eläviin ihmisiin. Eli potilaille vain aiheutetaan syöpä esimerkiksi lisäämällä heidän savukkeisiinsa tai saamiinsa pistoksiin maatalouskemikaaleja tai mikrobeja, ja sitten paikalle kutsutaan "testiryhmä", joka alkaa sitten ruiskutella kemikaaleja noihin potilaisiin. Ja kuinka monelle psykiatriselle potilaalle on maailmassa tehty abortti, jotta saadaan sitten hankittua soluja jotain kantasolutukimusta varten. Jos puhutaan ihmisestä, joka ei itse saa ajaa asioitaan, niin hänen tilansa hyväksikäyttäminen on todella helppoa, ja esimerkiksi siivoustyö voidaan esittää potilaalle tai hänen omaisilleen terapiana, ja tietenkin potilaan omaisia voidaan kieltää tapaamasta häntä, jotta "hän ei saisi vääriä ajatuksia päähänsä".

marxjatalous.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,