Skip to main content

Voisimmeko ehkä vaikuttaa toisen ihmisen ajatteluun oman hermostomme aikaansaaman sähkökentän avulla?


Olette varmaan miettineet paljon, miksi kirjoittelen sellaisista asioista, kuin kirjoitan. Syynä on se, että minua on aina kiehtonut sellainen asia, kuin mielen valta materiaan. Esimerkiksi karateka pystyy kämmensyrjällä murskaamaan tiiliä, joten olisiko niin, että jotkut ihmiset oikeasti saattaisivat pystyä vaikuttamaan toisen ihmisen ajatteluun radioaalloilla, joita heidän hermosto kehittää. Tämä tietenkin on vain sellaista mitä kirjoitellaan illan ratoksi, jolla ei välttämättä ole mitään tieteellistä perustetta.


Samoin valta sekä sen väärinkäyttö varmasti kiehtoo jokaista ihmistä päällä maan. Ja kun puhutaan esimerkiksi siitä, miten jotkun ihmiset ovat joidenkin elokuvien sekä romaanien mukaan ikään kuin “kehittäneet” itselleen sellaisen kyvyn, että he voisivat ottaa toisen ihmisen valtaansa.


Termi “telekinesia” on siis oikeastaan sellainen asia, mitä kaiken maailman kauhuelokuvissa liioitellaan todella paljon. Se ei tarkoita mitään sellaista asiaa, missä tavarat lentelevät ympäriinsä, vaan oikeastaan kykyä vaikuttaa toisen ihmisen mieleen yksinkertaisesti kohdentamalla tähän hermoston sähköistä toimintaa, mutta tämän pitäisi olla oikeastaan pelkkää ajatusleikkiä. Toki voidaan ajatella niin, että ihminen voisi ehkä jossain erikoistilanteessa muodostaa niin voimakkaan sähkökentän, että hän kykenisi siirtämään esineitä hermosähkön avulla.

Ajatellaan siis että henkilö jotenkin pystyisi ohjaamaan omaa hermostoaan siten, että hän kykenisi muodostamaan radioaaltoja, joilla sitten voidaan ajatuksia siirtää niin, että toinen ihminen kykenee noita radioaaltoja ottamaan vastaan. Kuitenkin tämän pitäisi olla mahdotonta. Eikä varmasti vastaan ole tullut tapausta, joka olisi kyennyt vakuuttavasti osoittamaan, että hän kykenisi siirtämään esineitä tai vaikuttamaan toisen ihmisen ajatteluun pelkästään tahdonvoimalla. Kuitenkin voidaan ajatella, että jollain ihmisellä on kehoon tai vaatteisiin piilotettu subliminaalinen eli aivan kuuloaistin rajalla olevalla taajuudella toimiva kaiutin, joka ehkä sitten on liitetty sellaiseen laitteeseen, joka kykenee muuttamaan ajattelun eli aivojen sähköisen toiminnan dekooderin kautta ääneksi, joka välitetään kohteesen tuon piilotetun kaiuttimen avulla.


Eli ihmisen ei tähän pitäisi kyetä, ja todellista ESP:tä eli ajatusten lukemista ei koskaan olla todettu luotettavasti missään testeissä, joten suurin osa maailman tutkijoista uskoo tuon kyvyn liittyvän vain tarkkaan havainnointiin, missä arvioidaan ihmisen kasvojen sekä muun ruumiin liikkeitä. Tuolloin tarkkailijan on huomattava esimerkiksi hienoinen hymynhäivä tuon tarkkailtavan kasvoilla tai sitten hänen muu esiintymisensä kuten venyttelevä puhe saattaa paljastaa sen, että tuolla henkilöllä on värisuora pokeripöydässä. Mutta kun näköyhteys tuohon observoitavaan henkilön katoaa, niin katoaa myös telepaattinen yhteys.


Kuitenkin on esitetty sellaisia ajatuksia, että koska esimerkiksi pikkulapsella on taustallaan vähän kokemuksia elämästä, niin silloin hän olisi jotenkin vastaanottavaisempi toisen henkilön ympärillä olevia hermoston kehittämiä sähkökenttiä kohtaan. Siis tämä ihmisen hermosto on periaatteessa aivan samanlainen sähkönjohdin kuin kaikki muutkin sähköverkot, ja hermosolujen ympärille kehittyy sähkökenttiä, joita jotkut eläimet kuten hait sekä eräät muut eläimet kuten vesinokkaeläin ja nokkasiili käyttävät saaliin etsinnässä.


Kun tuollainen eläin etsii saalistaan sameassa vedessä, käyttää se apunaan erityisiä sähköä aistivia tuntosoluja, joiden avulla ne löytävät saliin myös silloin kun se on piilossa joen pohjamudassa. Samoin monilla linnuilla sekä kaloilla kuten kyyhkysillä on magneettikenttään reagoivia aistinsoluja, ja tuon magneettisen aistin avulla ne löytävät omaan pesäänsä aina. Ja tätä kykyä tietenkin hyödynnettiin ennen kirjekyyhkyjen avulla lähetetyssä viesteissä.  


Kuitenkin tuolloin tulee mieleen sellainen asia, että mitä jos ihmiselläkin on tuollainen kyky, vaikka emme sitä ehkä huomaakaan. Syy miksi jotkut tutkijat uskovat, että ihmisellä on kyky lukea ajatuksia on hyvin perusteltua. Heidän mukaansa tuo aisti, joka olisi hyvin paljon samanlainen kuin esimerkiksi hailla tai nokkasiilillä olisi vastasyntyneellä sellainen, että hän huomaa oikeasti sen, mitä toinen ihminen ajattelee hänestä, mutta myöhemmin tuo aisti muuttuisi sitten resessiivisesti toimivaksi. Tuota tutkijat esittävät sellaisena ilmiönä, missä nuo “magneettiaistin” avulla tapahtuvat havainnot ikään kuin jäisivät muiden aistien avulla tehtävien havaintojen varjoon. Eli kun tuota aistia ajatellaan, niin silloin tietenkin tulee mieleen se, että tämä selittäisi esimerkiksi sen, että koomapotilaaan väitetään kykenevän lukemaan ajatuksia.


Näet tuollainen potilas elää erittäin tapahtumaköyhässä ympäristössä, ja hänen kohtaamansa ärsykkeet ovat hyvin yksipuolisia, joten ehkä silloin henkilön hermosto voisi oikeasti virittyä siten, että hän havaitsisi nyt myös sähkökenttiä. Tuolloin hänen muut aistinsa eivät enää häiritsisi tätä magneetista aistia, ja se voisi sitten olla tällaisella ihmisellä vallitsevana. Kuitenkin koomassa olevien potilaiden omaisia ei varmasti tällainen asia lohduta ollenkaan. Kooma on tila, mikä muistuttaa unta. Siinä oleva ihminen kuulemma muistaa kaiken, mitä muut huoneessa sanovat, mutta hän ei kykene sitten enää kommunikoimaan takaisin. Kuitenkin on olemassa tapauksia, missä jopa kymmeniä vuosia koomassa olleet henkilöt ovat heränneet takaisin henkiin.


Se on kuitenkin hyvin poikkeuksellista, mutta tuollainen tilanne voi sitten kuitenkin tulla jonkun ihmisen kohdalla todeksi, että hän palaa taas elävien kirjoihin. Tuolloin tietenkin voi käydä niin, että henkilö joka lapsena on joutunut onnettomuuteen ja vajonnut tuohon salaperäiseen sekä kauhistuttavaan tilaan, on jätetty laitokseen ikään kuin nukkumaan. Ja joka vuosi hänen luonaan käyvien määrä vähenee, ja sitten yhtenä päivänä ei kukaan tulekaan tuomaan joulukukkaa. Sitten joku päivä kymmenien vuosien päästä hän sitten avaa silmänsä katsoen samalla maailmaa, joka on muuttunut todella paljon, ja sitten kaikki ikään kuin kaatuu hänen päälleen, tavalla, josta ehkä voisi sitten tehdä myös elokuvia, ja onhan Steven Seagal tehnyt yhden legendaarisimmista koomasta heräämistä käsittelevistä elokuvista.  


On kännyköitä joista hän ehkä sitten joskus luki jostain tieteistarinoista, olettaen että onnettomuus tapahtui siinä iässä, että hän osasi lukea. Ja ehkä tuolloin parinkymmenen vuoden kuluttua käy niin, että kyseinen ihminen on todella jätetty yksin makaamaan johonkin osastolle. Mitä ajattelette hänen ehkä ajattelevan noista ihmisistä, jotka silloin joskus ehkä lähettivät hänet koulutielle, mistä tuo ihminen ei koskaan tullut takaisin. Ja oliko tuo onnettomuus sitten asia, joka tapahtui siksi, että kyseinen henkilö yritti välttää kontaktia kiusaajien kanssa. Ja ehkä tuo asia sitten selvitettiin niin, että poliisi saattoi uskoa sitä, että tuo onnettomuuden uhri olisi ollut vain huolimaton. Ja sitten joskus myöhemmin tuo uhri tulee tajuihinsa.


Sitä itse kyllä olen miettinyt, että mitä tuo ihminen on sanonut silloin, kun hän unohti katsoa oikealle tai vasemmalle rynnätessään auton eteen.  Ja kun tuollainen ihminen herää maailmaan, niin silloin pitää sanoa, että hänen pitää sitten etsiä paikkansa tuossa uudessa yhteiskunnassa sekä tehtävä selvää siitä, mitä hänen päähänsä osunut isku on häneltä vienyt, ja mitä se on hänelle tuonut. Mutta sitten hänen pitää myös luoda uudestaan ihmissuhteensa ja ehkä myös miettiä sitä, miten hän suhtautuu niihin ihmisiin, jotka eivät hänen kanssaan ole koskaan kokeneet mitään.


Nämä ovat vakavia asioita, joihin pitää ottaa kantaa jokaisen ihmisen, joka työskentelee tuollaisessa paikassa. Se että toinen ihminen palaa takaisin maailmaan, missä hän kohtaa tilanteita, joita ei koskaan olisi voinut toivoa edes kohtaavansa, eli hänen siskonsa tai veljensä saattaa seurustella tai olla aviossa hänen pahimman kiusaajansa kanssa.  Samoin hänen pitää sitten jotenkin käydä koulunsa loppuun tai ainakin tehdä jotain sellaista, mikä saa hänet ainakin jossain määrin integroitumaan yhteiskuntaan, tai ainakin toimimaan mahdollisuuksien mukaan normaalisti.

http://telepatiaa.webnode.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,