Skip to main content

AIDS-virus on maailman vaarallisimpia organismeja, vaikka siihen ollaan kehittämässä hoitoja, joista osa on jopa tehonnut tähän virukseen. Ja tätä virusta epäillään hyödynnettävän erilaisissa biologisen sodankäynnin ohjelmissa.


AIDS- (Acquired Immune Deficiency Syndrome) virus on yksi maailman vaarallisimmista organismeista. Sen tappavuus johtuu siitä, että tuo virus hakeutuu ihmisen syöjäsoluihin, jotka vastaavat ihmisen immuunipuolustuksesta. Oikeastaan tartunta etenee niin, että ensin tartunnan saavat “auttaja-T”-solut, jotka ohjaavat immuunipuolustuksen toimintaa. Mutta myös makrofagit voivat infektoitua tuosta viruksesta, koska niiden aineenvaihdunta ei pysty tuhoamaan viruksen  perimää. Tuo virus ilmeni aluksi homoseksuaalien piireissä, mutta levisi sitten myöhemmin myös heteroseksuaalien joukkoon, ilmeisesti huumeiden satunnaiskäyttäjien lainaamien neulojen välityksellä.

Immuunisolut tuhoutuessa alkaa virus tarttua myös muihin soluihin, eli tuolloin se itse aiheuttaa kuoleman. Eli siksi sairastunutta ei vain voida pitää jossain puhtaassa tilassa, ja odottaa immuunisolujen loppumista. Toki kun immuunisolut loppuvat, niin silloin elimistön omat bakteerit alkavat tuhota ihmisen kudoksia. Silloin elimistö  kääntyy ikään kuin itseään vastaan. Näet tuon viruksen perimä-aines on ikään kuin kaksinkertaisessa kapselissa, mikä tarkoittaa sitä, että viruksella on ikään kuin kaksi kuorta, mikä tekee siitä erittäin kestävän. AIDS-virukset ovat niin sanottuja retroviruksia, joista suurin osa on meille ihmisille harmittomia.

Kuitenkin voidaan samalla sanoa, että mikään virus ei ole täysin harmiton, jos se esimerkiksi kopioi perimänsä sellaiseen kohtaan solun DNA:ta, missä se estää isäntänsä itsetuhomekanismin toiminnan, jolloin solu muuttuu syöpäsoluksi. Kuitenkin ihminen jonka immuunipuolustus ei toimi kunnolla on sellaisessa tilanteessa, että kaikki organismit ovat hänelle vaarallisia. AIDS:ia hoidetaan tulevaisuudessa ehkä nanotekniikkaan perustuvalla hoidolla, missä nanokoneet etsivät ja tuhoavat viruksia verestä. Eli nämä molekylaariset koneet ikään kuin leikkaavat viruksen pintaa auki, ja etsiytyvät sen perimään tuhoten sen RNA-molekyylin avaamalla sen ionisidokset.

Tarkoitan, että esimerkiksi sammal voi alkaa kasvaa tuollaisen AIDS-potilaan ihossa. Kuitenkin AIDS-viruksen tapa tarttua immuunipuolustuksesta vastaaviin soluihin on kuitenkin saanut eräät tiedemiehet miettimään mahdollisuutta käyttää tuota virusta esimerkiksi leukemian hoitoon. Tuolloin viruksen avulla tuhotaan vereen päässeitä syöpäsoluja, mutta kuitenkin tuo terapia on äärimmäisen vaarallinen, koska siinä ihmiseen päästetään organismia, mikä normaalisti tuhoaa hänen immuunipuolustuksensa.

Kyseiseen toimintaan ei tietenkään voida käyttää normaalisti luonnosta löytyvää virusta, vaan tuon syöpää tuhoavan viruksen RNA ribonukleiinihapon (tai DNA)-molekyyliä pitää muokata erityisellä ionitekniikalla, missä ionitykki ikään kuin valmistaa keinotekoista perimäainesta niin että se luo ensin ionisoituneen perimän emäsmolekyylin, ja sitten tuo molekyyli ammutaan kiinni tuohon perimä-ainekseen. Tuolloin tuo molekyyli sitten pysäytetään oikealla kohdalla, jolloin se kiinnittyy tuohon molekyyliin. Kuitenkin on olemassa syy siihen, että tuota emästä ei ammuta suoraan nisäkkään soluihin. Se on se että meidän solumme tai niiden perimä on niin tavattoman monimutkainen, että tuo keinotekoinen perimäaines kannattaa ensin  siirtää virusten perimään, koska tuo molekyyli on niin paljon yksinkertaisempi kuin ylemmän olion perimäaines.

Tuon jälkeen tämä keinotekoinen virus siirretään ihmisen soluun tai verenkiertoon. Jälkimmäisessä tapauksessa tuo virus on ehkä tarkoitettu nimenomaan virusten avulla tehtyyn terapiaan, jolloin ihmiseen pitää ruiskuttaa tarpeeksi viruksia, että ne tehoavat esimerkiksi juuri leukemiaan. Tuolloin virus siirretään ensin soluviljelmään, jossa sitä monistetaan tuon organismin luonnollisen lisääntymismenetelmän avulla. Eli tuo keinotekoinen perimäaines siirretään soluun, jossa sitten virukset lisääntyvät, jolloin niitä saadaan tarpeeksi virusterapiaa varten. Tai sitten niiden avulla voidaan siirtää mitä hyvänsä geenejä mihin hyvänsä soluihin. Tuolloin voidaan esimerkiksi hyvin kalliita lääkkeitä tuottaa soluviljelmien avulla tehokkaasti. Mutta tuollainen tekniikka voi aiheuttaa myös hyvin vakavia asioita, joihin liittyy mahdollisuus tuottaa biologisia aseita, jotka vaikuttavat vain tiettyyn ihmisryhmään.

Kyseisessä  tapauksessa henkilöön voidaan ruiskuttaa virusta, mikä aiheuttaa hänelle vain pientä flunssaa, mutta samalla hän levittää virusta, joka iskee johonkin tiettyyn väestöryhmään aivan toisella tavalla. Tuon idean keksi aikoinaan eräs etelä-Afrikan apartheid-hallituksen taustatoimijoista. Kyseinen  yhtiö ideoi sellaisen erittäin brutaalin sekä epähumaanin biologisen aseen, mikä surmaisi vain mustaihoisia ihmisiä. Tuo tekniikka perustui mikrobeihin, joiden perimää olisi muunneltu niin, että se aiheuttaa kuolettavan infektion vain ihmisille, joilla on tumma ihonväri.  Kyseinen ohjelma tunnettiin nimellä PROJECT COAST, ja siitä tehty ohjelma näkyy tekstin lopussa olevasta alimmasta linkistä.

Tuo kammottava  projekti lakkautettiin kun Mandela nousi valtaan. Tämä ohjelma kuitenkin avasi sellaisen ajatuksen, että geenitekniikan avulla voidaan luoda mikrobeja, jotka aiheuttavat kuolettavia infektioita vain jollekin tietylle ihmiselle. Ideana olisi se, että jos joku henkilö halutaan eliminoida, niin silloin tätä mikrobia vain ruiskutetaan jonkun hänen lähelleen pääsevän henkilön vereen. Sen jälkeen tuo henkilö saattaa saada vain hyvin lievän nuhan, mutta kun hän saapuu kohteen viereen, niin tuo kohde sitten saa kuolettavan infektion.

AIDS-virukseen liittyy sellainen teoria, että se olisi tuotettu jossain biologisen sodankäynnin laboratoriossa homoseksuaalien eliminoimiseen, ja sitten tuo organismi olisi päästetty vapaaksi, kun sitä olisi tarinoiden mukaan kokeiltu kuolemanjonon vankeihin. Eli jossain oli sitten käynyt niin, että tuon teloitettavan verta oli joutunut johonkin punaisen ristin varastoon, jolloin epidemia oli lähtenyt käyntiin. Se onko tämä totta vai tarua päättää jokainen aivan itse. Kuitenkin tiedetään, että esimerkiksi “Porton Down” tai Edgewood arsenal ovat voineet tuollaista organismia kehitellä. Tai sitten toimijana on voinut olla joku Neuvostoliiton tai Etelä-Afrikan laboratorio, joka on vahingossa tai tahallaan sitten päästänyt tuon organismin ilmaan.

Se onko tämä totta ei ehkä koskaan selviä tyydyttävästi, eli tuollaista operaatiota koskevat asiakirjat on saatettu polttaa, koska kukaan ei halua varmasti ottaa tällaista toimintaa vastuulleen. Kun valta vaihtui Etelä-Afrikassa, niin näihin ohjelmiin liittyvät asiakirjat varmasti tuhottiin, koska kukaan ei halunnut sitten saada syytteitä kansanmurhasta uusien vallanpitäjien toimesta. Sama koskee myös Neuvostoliittoa. Eli kun tuo valtio romahti, niin nämä  KGB:n sekä erikoisjoukkojen upseerit, tiedemiehet sekä tutkijat, jotka ottivat osaa esimerkiksi GULAG:issa tapahtuneisiin ihmiskokeisiin varmasti ovat sitten asiakirjat hävittäneet, jotta he eivät joutuisi teoistaan vastuuseen. Mutta kun mietitään esimerkiksi kammottavaa “unikoetta”, niin silloin kyllä voidaan sanoa, että mikään kovin humaani ei tämä Neuvostoliiton vankileirien järjestelmä kuitenkaan ollut. Unikokeessa on sitten sellainen aspekti, että noiden henkilöiden kuvista voidaan päätellä heidän joutuneen jonkinlaiseen autoimmuunikokeen uhriksi, eli ruumiin tuhoutuminen kertoo siitä, että noiden henkilöiden immuunivaste olisi tuhottu, mikä on aiheuttanut noissa kuvissa olevan kudostuhon.



Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,