Skip to main content

Itseohjautuvia autoja sekä mietteitä marssin asukkaista, joita sitten ei ehkä ole olemassakaan


Itseohjautuvat autot ovat asia, mikä arveluttaa monia muitakin kuin suomalaisia, ja syynä tähän on se, että tuon auton tekniikka saattaa pettää milloin hyvänsä. Vaikka tuollainen autopilotti saadaan joskus ehkä toimimaan, niin mitään "Ritari Ässä"-tyyppistä ratkaisua on kuitenkin turha odottaa ainakaan vähään aikaan, ja siksi on hyvin tärkeää erottaa se, että jokapäiväinen liikenne on vähän toinen asia kuin Mars-ajoneuvot, jotka operoivat vieraalla planeetalla. Mars-ajoneuvot ovat yksin tuolla toimintaympäristössään, ja niiden kanssa tapahtuvat virheet maksavat vain tuon ajoneuvon, jonka lähettäminen toiminta-alueelleen on ollut se kaikkein hintavin osa tuota projektia


Koska luotain kulkee yksin planeetan pinnalla, niin se ei silloin aiheuta mitään liikenneonnettomuuksia tai muuten vaaranna liikennettä, ellei tuo luotain satu ajamaan marssilaisen päälle, joka ei kuitenkaan tällä hetkellä vaikuta kovin ajankohtaiselta asialta. Tuo planeetta on tällä hetkellä autio ja tyhjä, eikä siellä ole mitään merkkejä aktiivisesta elämästä, joka olisi mitenkään älyllistä.


Kuitenkin aina välillä tulee vastaan sellaisia asioita, jotka vaativat hiukan kritiikkiä, ja se liittyy siihen, että joku ehkä olisi saattanut Photoshopilla muutella noita luotainten kuvia, jotta he saisivat sitten muut ihmiset nauramaan jollekin yliopiston työntekijälle. Tuossa kuitenkin on yksi asia, joka varmasti sitten aiheuttaa hieman  mietteitä, on se, että jos jotain kuvaa esitellään NASA:n ottamana, ja siinä sitten on lisätty joku humanoidi, niin kuitenkin tuolloin voidaan esittää sellainen kysymys, kuin  että voiko mihinkään oikeasti luottaa?



Eikö ihmisillä kuitenkin ole oikeus luottaa siihen, mitä valtiollinen viranomainen näyttää Internetissä, vai pitääkö sitten jokaista Internetissä esiteltyä kuvaa käsitellä sillä tavoin, että se olisi väärennetty? Varmaan nuo Photoshopin osaajat sitten pitävät itseään hyvin hauskoina ihmisinä, kun he näitä kuvia väärentävät, ja sillä tavoin valvovat sitä, mihin valtio käyttää rahojaan.


Vaikka tuosta Mars-planeetalla elävästä elämänmuodosta on välillä käyty kovaakin keskustelua tiedepiireissä, niin mitään todisteita siitä, että tuolla planeetalla olisi korkeampia elämänmuotoja kuin joitakin bakteereja ovat täysin perättömiä. Tai sitten saattaa tietenkin olla niin, että osa noista eliöistä olisi saattanut kulkeutua Marsiin Maasta. Eli  karrikoiden voidaan kirjoittaa, että "syöpämies" olisi jättänyt hampurilaisen käärepaperit jonkun luotaimen elektroniikan sekaan, jonka jälkeen tuo organismi olisi lennähtänyt Marsiin jonkun avaruusaluksen mukana.


Seuraavassa osassa kirjoitusta käsitellään "Marsin kaupunkeja", joita pidetään tässä hypoteesissa eli olettamuksessa humanoidien rakentamina muistomerkkeinä heidän läsnäolostaan tässä aurinkunnassa. Sitten tuo keskus jostain syystä hylättiin, ja jäljellä ovat enää tyhjät rakennukset. NASA ei myönnä noita kaupunkeja olevan olemassakaan, ja väittää näitä muodostumia luonnon muovaamista muodoista koostuviksi, joten uskoako humanoideihin vai ei, on kysymys johon saadaan aina sellainen vastaus, joka riippuu siitä, millaista henkilöä haastatellaan.


Joten seuraavassa osassa näitä "kaupunkeja" tarkastellaan siltä kannalta, että ne olisivat humanoidien tukikohdan jäänteitä, mutta tietenkin tätä voidaan pitää eräänlaisena tieteellisenä "Gulliverin harharetkinä", ja ehkä nämä muodostelmat sittenkin ovat vain luonnon muovaamia kappaleita.  "UFO-uskovaiset" pitävät marsista otettuja kuvia, missä näkyy outoja pohjatasossa pyramidia muistuttavia kohteita todisteena vieraasta sivilisaatiosta, mutta jopa kaikkein kiivaimmat "UFO-teoreetikot" myöntävät sen, että nuo kohteet ovat pelkkiä raunioita, jotka muistuttaisivat meitä jostain muinaisesta sivilisaatiosta, joka on ehkä poistunut täältä aurinkokunnastamme kauan sitten, ja tietenkin jotkut ovat näkevinään outoja olioita joissakin luotainten ottamissa kuvissa, mutta kuitenkin voidaan kysyä sitä, että miksi nuo oliot piiloutuvat?


Samoin voidaan tietenkin kysyä sitä, että miksi he olisivat jättäneet nämä kaupungit tyhjiksi? Tietenkin voidaan tehdä sellaisia hypoteeseja, joiden mukaan kyseessä olisi ollut humanoidien tukikohta, josta he sitten olisivat hakeneet joitain aineita kuten rautaa tai kidevettä, mutta se mikä sotii tätä teoriaa vastaan, on sellainen asia, että vettä ja rautaa saadaan helpommin kuiperin kehiltä sekä asteroidivyöhykkeeltä. Joten se miksi nuo "marsilaiset" olisivat laskeneet aluksen Marsin pinnalle, ja sitten alkaneet tehdä jotain asioita on jäänyt tietenkin selittämättä, minkä jälkeen he sitten poistuivat kiireesti tästä aurinkokunnasta. Vaikka Mars on menettänyt litosfäärinsä kahteen kertaan, niin silti nuo pyramidit on rakennettu tai ne ovat muodostuneet noiden tapahtumien jälkeen. Nämä asiat tietenkin kiehtovat ihmisten mielikuvitusta, ja monet näkevät kuvissa asioita, jotka eivät ole sellaisia, mitä ne todellisuudessa ovat.


Mutta kuitenkin näihin Marsin salaperäisiin hahmoihin liittyy sellainen aspekti, että joidenkin ihmisten mielestä, ne on tahallaan lisätty näihin luotainten kuviin, jotta joitakin tätä outoa asiaa tutkivia ihmisiä saadaan mustamaalattua, tai heidän päälleen voidaan ikään kuin kaataa sellaisia asioita, mitkä eivät ole heidän omaa syytään. Jos joku hakkeri sattuu pääsemään NASA:n luotainten taajuudelle lisäämään omia Photoshopattuja-kuviaan noiden kuvien sekaan. Siinä vasta alkaa jokainen ihminen nauraa katketakseen, kun hän näkee kuvissa omituisia "humanoideja", jotka on lisätty niihin jälkeenpäin. Syy miksi tuollaisia photoshopilla käsiteltyjä kuvia ei kuitenkaan aivan niin hyvänä pilana voida pitää, kuin miltä ensisilmäyksellä tuntuu, on se, että jos kuva on NASA:n levittämä, niin kai siihen pitää voida jotenkin luottaa.

https://sites.google.com/view/marssilaisiavaifotareita/etusivu

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,