Skip to main content

PROJECT ARTICHOKE eli asioita mistä kukaan ei varmaan halua edes tietää mitään


PROJECT ARTICHOKE oli yksi kaikkein brutaaleimmista ohjelmista, mitä oli tehty missään länsimaassa. Sen juuret alkavat GESTAPO:n MONARCH-ohjelmasta, jossa saksalaisia upseereita koulutettiin tottelemaan saamiaan käskyjä viimeistä piirtoa myöten, ja kun he sitten olivat tehtävänsä tehneet, niin nämä upseerit surmasivat itsensä syanidilla. Tämän takia monia natsikenraaleja jäi kuulustelematta koska he ottivat syanidikapselin jäätyään liittoutuneiden vangiksi. Virallisesti “Project Artichoke” oli operaatio, missä tutkittiin sodium amythalin sekä LSD:n ja morfiinin kaltaisten aineiden vaikutusta kuulusteltavaan, ja se oli näin ollen MKULTRA:n jatke.


Mutta kuitenkaan tämä ohjelma ei ollut varsinaisesti mikään kuulustelu-ohjelma, vaan se tähtäsi paljon pidemmälle vietyyn toimintaan, jossa vihollisen sotavankeja olisi käännytetty omiaan vastaan, ja nämä olisivat sitten toimineet “torpedoina” omia esimiehiään vastaan. “Artichoke” oli oikeastaan operaatio, missä käytettiiin äärimmäistä eristämistä, jotta tuon ohjelman kohde olisi vastaanottavaisempi tuolle toiminnalle sekä klassista ehdollistumista, hypnoosia ja intensiivista suggestiota eli erilaisia infra- tai ultraäänen taajuudella toimivia kaiuttimia, joissa toistetaan kerran toisensa jälkeen samaa käskyä.  sekä huumeita ja ehkä virtuaalitodellisuutta henkilön ajatusmaailman muuttamiseen, ja siihen että kun hän olisi sitten palannut omiensa luokse, niin tuon operaation kohde olisi sitten surmannut oman esimiehensä tai laittanut pommin sissien ammusvarastoon.



Kyseessä oli siis PHOENIX-ohjelman muunnelma, ja se mikä tästä ohjelmasta tekee erityisen kammottavan on ajatus, että jos joku yksityinen toimija saa päähänsä käyttää tätä tekniikkaa omien päämääriesä ajamiseen. Operaatiossa käytettävä tekniikka on sama, mitä koiranohjaajat käyttävät omien koiriensa kouluttamiseen. Kun kohde tekee jotain oikein, saa hän palkkion, kun hän tekee jotain väärin, niin häntä rangaistaan. Erityisen tehokas tällainen toimintatapa on esimerkiksi juuri urbaanissa ympäristössä tapahtuvassa  vastasissi-toiminnassa, missä sissien tai terroristien solut on vaikeita löytää ennen kuin he ovat tehneet iskun.



Joten jos vihollisen joukkoon saataisiin solutettua tällainen toimija, niin hän voisi tuhota koko järjestön. Kuitenkin “Artichoke” on äärimmäisen vähän tunnettu projekti, koska sen asiakirjoja on tuhottu, ja esimerkiksi niiden henkilöiden identiteetti, joihin tätä toimintaa on kohdennettu on kadonnut. Ideana tällaisessa projektissa on se, että henkilön mieliin rakennetaan “triggeri”, mikä sitten aktivoi väkivaltaisen toiminnan. Se voi olla esimerkiksi toisen henkilön päällä oleva paita, ja sitten tuo ohjelman kohde lähtee suorittamaan operaatiota. Tällainen toiminta on erittäin tehokasta myös vakoiluverkostoja vastaan, koska silloin voidaan kiinni jäänyt agentti käännyttää toimimaan omiaan vastaan, ja sitten hänen avullaan voidaan koko agenttilinja tuhota.


Mutta se mistä nimenomaan tällaisen ohjelman kohdalla voidaan keskustella, on se, että tällaista ohjelmaa voidaan käyttää myös esimerkiksi jengien tuhoamiseen. Vaikka tällainen toiminta on laitonta sekä epähumaania, niin periaatteessa voidaan tehdä niin, että esimerkiksi huumejengien jäsen alistetaan tällaiselle toiminnalle. Tuolloin vaikkapa mafian tappaja käännytettäisiin omaa jengiään vastaan, ja sitten hänelle vain lavastetaan vankilapako. Tuon jälkeen saattaa sitten seurata asioita, joita kukaan ei halua kohdata. Se onko esimerkiksi USA:n oikeusministeriö itseasiassa käyttänyt tällaista “Artichoke”-ohjelman kaltaista ohjelmaa organisoitua rikollisuutta vastaan, on kysymys mihin pitäisi löytää vastaus. Olisiko se, että oikeusministeriö on valinnut nämä henkilöt syy siihen, että projektia koskevat asiakirjat on hävitetty?


Mutta kuten tiedämme, niin tällaiset ohjelmat ovat äärettömän pelottavia, koska varsinkin väärissä käsissä ne voivat saada aikaan erittäin pahaa jälkeä. Tällaisten aivopesuksi kutsuttujen  tekniikoiden avulla voi myös organisoitu rikollisuus käännyttää jonkun DEA:n tai muun poliisin agentin toimimaan hyväkseen, ja silloin saattavat seuraukset olla erittäin vakavia. Kun mietitään tällaisen toiminnan järkevyyttä, niin silloin voidaan sanoa, että kyseessä on varmasti hyvin älykkäiden miesten johtama toiminta, mutta kuitenkin ihmisen ohjelmoiminen tappamaan on hyvin vaarallista. Kun mietitään “Artichoke”-ohjelman suhdetta esimerkiksi UFO-sieppauksiin, niin puhutaan siitä, että tässä projektissa käytettiin myös ulkomaisia kohteita.


Ja jos erikoisjoukot ovat sitten käyttäneet esimerkiksi STEALTH-ilmalaivoja iskuissaan, niin silloin tietenkin voidaan sanoa, että nämä abduktiot ovat totta. Uskoisin että jos ulkomaisia henkilöitä on alistettu tämän kaltaiselle toiminnalle, niin heidän noutamisensa olisi varmasti Navy SEAL- tai muiden kommandojoukkojen tehtävä, jotka sitten käyttäisivät etälamaajia sekä muita huumeita tämän iskun suorittamiseen. Tietenkään kukaan ei saa huomata sitä, että kohde on ollut muualla, kun tuo hänen altistamisensa aivopesulle tapahtuu.


Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,