Skip to main content

Olisiko osa UFO-sieppauksista totta? Mutta miksi joku niitä sitten tekisi?


Ihmisen kehitys määräytyy siitä, miten häntä lapsena on kohdeltu, ja siksi on hyvin tärkeää, että vanhemmat osaavat olla tarpeeksi kovia, mutta samalla heidän pitää opettaa myös pehmeitä arvoja. Mutta myös kriittistä suhtautumista erilaisiin asioihin olisi myös uskallettava opettaa. Jos joku ihminen lainaa esimerkiksi paranormaaleja ilmiöitä käsittelevän kirjan, niin se ei tarkoita, että hänet sen takia esimerkiksi laitetaan mielisairaalaan. Tai ainakaan en usko, että mielisairaalaan joutuu siitä, että henkilö lainaa kirjan julkisesta kirjastosta. Kun toista lähdetään oikeuteen viemään, niin silloin pitää muistaa se, että tuomioistuimen päätökset eivät useinkaan ole ihmiselle mieleisiä. Eikä ainakaan Suomessa yksikään tuomari ole toisille mieliksi tuomioita jaellut.


Sekä myös muistettava sellainen ehkä hyvin erikoinen asia, että aina pitää ajatella asioista loppuun asti, ennen kuin ihminen lähtee tekemään mitään päätöksiä yhtään mistään asiasta. Tämä kirjoitelma ei pyri ottamaan tieteellistä kantaa eräisiin ilmiöihin, vaan on ainoastaan omaksi huvikseni kirjoitettu. Se  uskooko ihminen esimerkiksi UFO:ihin tarkoittaa sitä, että jokainen tapaus pitää aina ottaa erikseen, eikä ihminen saa koskaan turhaan ryhtyä yleistämään yhtään mitään.  


Leikitäänpä sellaisella asialla ja ajatuksella, että joku ihminen on nähnyt humanoideja, niin se ei suoranaisesti tarkoita, että hän valehtelisi. Hän voi olla “se maailman ainoa” ihminen, joka on oikeasti nähnyt toiselta planeetalta kotoisin olevia olentoja, ja vaikka miljoonat muut ihmiset valehtelisivat, niin silti tuo henkilö voi olla se ainoa oikea, joka puhuu totta näistä asioista. Mutta sitten tietenkin tulee mieleen se, että miten me tuon yhden henkilön sitten löydämme miljardien ihmisten joukosta.


Siinä tulee eteen se pulma, että meidän pitäisi sitten kuulustella kaikkia maailman ihmisiä valheenpaljastimen avulla, ja se sitten on melko turhauttavaa puuhaa. Toki tuossa kokeessa voisi sattuma puuttua peliin sikäli, että ensimmäinen haastateltava olisi tuo maailman ainoa asiasta totta puhuva henkilö. Tai sitten joku kuitenkin väittäisi, että hän vain huijasi valheenpaljastinta, jotta voisi läpäistä tuon testin.


Kaikkein tärkein asia, minkä vanhempien sekä koulujen tulisi ihmiselle opettaa, on se, että kaikkeen mitä sanotaan pitää suhtautua kriittisesti. On olemassa ryhmä ihmisiä, joita kutsutaan ammattiskeptikoiksi, ja jotka ovat lähes yhtä hassunkurisia, kuin ne foliohattuja käyttävät erilaisiin rajatietoa käsitteleviin asioihin uskovat ihmiset pahimmillaan ovat. Näille ammatti-skeptikoille on muodostunut sellainen pakkomielle, että heidän pitää todistaa vääräksi kaikki mahdolliset rajatila-kokemukset.


He saattavat kustantaa jonkun taikurin tai silmänkääntäjän matkan vaikka Havaijille, jos hän selittää esimerkiksi omaavansa kyvyn liikutella esineitä ajatuksen voimalla, mutta sanoo tarvitsevansa tämän kyvyn todistamiseen  kuukaItse kyllä uskon vakaasti, että esimerkiksi aaveet voivat olla esimerkiksi vain jokin takauma, mikä johtuu siitä, että olemme usein nähneet jonkun ihmisen tietyssä kohdassa, ja siksi aivot ikään kuin luovat tuon kuvan siksi, että me ihmiset olemme tottuneet näkemään tietyn kuvion tietyssä kohdassa.


Tuo voisi selittää osittain sen, että me usein näemme aaveita esimerkiksi juuri läheisen kuoltua, koska me ehkä menemme silloin hänen kotiinsa ensimmäistä kertaa vuosiin, ja mieleen tulvahtaa muistoja siitä, mitä läheisen kanssa olemme kokeneet. Tuolloin saattaa menetyksen tuoma suru luoda mieleemme hallusinaatioita, joita voimme pitää ehkä hyvinkin todellisen henkilön tuntuisina. Ja muistakaa, että olemme hyvin väsyneitä tuolloin, koska suurimmalla osalla ihmisistä on läheisen kuoltua univaikeuksia. Näin ollen se saa sitten ehkä myös nämä muistikuvat muuttumaan mielessämme todellisiksi.


Tässä pitää huomauttaa siitä, että vaikka näkisimme hallusinaatioita, niin kuitenkin nuo asiat ovat silloin meille itsellemme todellisia. Muut eivät näe noita mielen luomia hahmoja, mutta itse emme niitä ehkä erota oikeista. Muuten sekin asia pitää muistaa, että osa muistikuvista tulee mieleemme tuntoaistin kautta, ja siksi ihminen saattaa tuntea myös esimerkiksi lämmintä hengitystä tai jopa läheisensä käden ympärillään. Ja ehkä joku ristiveto sitten tuntui myös hyvin erilaiselta kuin yleensä. Kuitenkin voidaan myös hyvällä syyllä olettaa, että olisi olemassa teoreettisi olentoja, jotka elävät neljännessä ulottuvuudessa.


Tätä asiaa en ole muuten itse ideoinut, vaan sen on aikoinaan esittänyt Raamatun sekä Britannian kansalliseepoksen Beowulfin kirjoittajien lisäksi joukko astrofyysikoita, joiden mielestä tuollainen aave voisi olla olento, joka elää toisessa ulottuvuudessa ja saapuu sitten meidän ihmisten eteen esimerkiksi madonreiän lävitse. Tai sitten aave on kotoisin tulevaisuudesta, ja matkaa luoksemme tuon singulaarin kautta. Se voisi tietenkin selittää sen, miksi jotkut valvontakamerat ovat tallentaneet aaveiden kuvia.


Mutta kun puhutaan ihmisen tekemistä aaveista, kuten huoneissa leijuvista medusoista, jotka on luotu hologrammikuvilla, niin silloin tietenkin pitää ottaa huomioon se, että nämä efektit on verraten helppoa luoda hologrammi-projektorilla. Tuolloin kyseisiä kuvia voidaan käyttää aivan pelkän viihteen vuoksi, tai sitten niitä voidaan käyttää esimerkiksi psykologiseen sodankäyntiin tai painostukseen tilanteissa, missä esimerkiksi murharyhmä tutkii väkivaltaista kuolemantapausta. Tuolloin voivat lainvalvojat esimerkiksi käyttää tuosta murhatusta otettuja valokuvia luodakseen oikeaa henkilöä esittävän  hologrammin, jota näytetään kaduilla. Se saattaa pelästyttää murhaajan todella pahasti, ja saada hänet tekemään virheitä. Kuitenkin myös hologrammeja voidaan käyttää ihmisen suojeluun, eli kohteena olevan henkilön kuvia heijastetaan hänen vie                                                                                                                                                                                                              Toki esimerkiksi tuosta leijuvasta medusasta voidaan tehdä hyvinkin aidon tuntuinen, jos siihen kohtaan missä hologrammi sijaitsee suunnataan mikroaalto, joka sitten polttaa hologrammiin koskettaneen ihmisen  kättä kuten oikeakin medusa tekisi, ja noin tuon olennon olemassaolo muuttuu uskottavammaksi. Tässä seuraavaksi on vuorossa pelkkää mietintää, ja itse olen sitä mieltä, että tällainen toiminta voisi olla vaikka hallituksen agenttien työtä.


Tai sitten tuo asia on pelkkää tarua, ja tässä sitten haluan muistuttaa, että mitään näyttöä ei ole olemassa humanoidien vierailusta maan pinnalla. Kun puhutaan sellaisista asioista kuin “Alien kontaktit”, niin niiden yhteydessä ihmiset kuvailevat valtavaa kättä, joka tuntuu vain ilmestyvän johonkin puun oksalle, ja itse kyllä uskon, että kyseessä voisi olla esimerkiksi nanokoneiden muodostamasta silikonista, joka voisi ottaa useita erilaisia hahmoja tai muotoja.


Tuollainen nanotekniikan avulla toteutettu silikoni voisi koostua silikoni-molekyylistä, johon on lisätty rautaa sekä siihen upotetuista pienistä ohjausyksiköistä, joiden magneeteilla säädellään tuon “ameban” muotoa sekä muita ominaisuuksia. Nuo ohjausyksiköt voisivat muistuttaa esimerkiksi pieniä palloja, joihin sitten on laitettu mikropiirejä sekä magneetteja, joiden avulla  ne sitten ohjaavat tuon silikonimassan käyttäytymistä.


Ja ehkä tuota nano-silikonia käytetään myös ihmisen hermoston lamauttamiseen, mutta sitten tietenkin voidaan kysyä, että mitä noiden “iskujen” tekijät ovat sitten noista ihmisistä halunnut. Tuolloin pitää tuo väitetyn abduktion kohde profiloida, jotta “sieppauksen” syy saadaan selville Ja jos hän on jotenkin poikkeuksellisen ahjakas, niin silloiin tuon abduktion suorittajat voivat olla toimijoita, jotka haluavat hänen perimänsä, jotta voisivat tehdä näistä ihmisistä klooneja. Mutta keitä he sitten ovat, onkin toinen asia. Se mistä nuo salaperäiset “oliot” ovat on jäänyt selvittämättä.

Kuitenkin noissa väitetyissä kohtaamississa tavattua  teknologiaa jäljennetään tai mallinnetaan huippu-salaisissa tukikohdissa ympäri maailmaa , joiden toiminta ei kuitenkaan niin kamalan salaista ole. Mutta se mikä näissä salaperäisissä “kohtaamisissa” pistää silmään on se, että nuo “olennot” eivät käyttäydy mitenkään erityisen väkivaltaisesti. Joidenkin ihmisten mielestä kyseessä on esimerkiksi jokin hallituksen valvonnassa toimivista ryhmistä, jotka keräävät esimerkiksi DNA-näytteitä, kun taas joidenkin ihmisten mielestä kyseessä voisi olla esimerkiksi extra-terrestriaalinen toimintaryhmä, joka tutkii ihmisten käytöstä jotain asiaa varten. Tai ehkä se sitten haluavat liittää meidän DNA:tamme omansa. Mutta tämä nyt vain on sellaista mietintää päivän ratoksi, ja älkää nyt niin kamalan ahdasmielisiä olko tällaisten asioiden takia.

https://sites.google.com/view/abductiot/etusivu

Http://abductiot.webnode.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,