Skip to main content

Mitä varten mahdollinen extraterrastriaalinen UFO olisi vaarallinen tutkimuskohde?



Tässä en ota kantaa siihen, että onko Roswellin tapaus totta, mutta toisaalta tekstissä on tarkoitus pohtia tilannetta, missä ihmiskunta saisi haltuunsa UFO:n.Jos mietitään tilannetta, että maapallolle laskeutuisi oikeasti vieraan sivilisaation valmistama avaruusalus, ja sen haltuunotto onnistuisi, niin silloin tietenkin me olisimme samalla erittäin suuressa vaarassa riippumatta siitä olisiko haltuunotto tapahtunut niin, että humanoidi olisi sille myötämielinen vai tapahtuisiko tuo kuvitteellinen UFO:n hankkiminen sitten väkisin.

Ihminen on kauan yrittänyt mallintaa tuollaista alusta, ja siitä mahdollisesti tulevia säteitä, joiden varassa alus leijuisi on ajateltu olevan jonkinlaisia aktiivisia lasersäteeseen perustuvia altimetreja, jollaisia käytetään jossain taisteluhelikoptereissa. Nuo aktiiviset korkeus-mittauslaitteet perustuvat siihen, että laserin avulla mitataan koneen todellista etäisyyttä maanpinnasta, ja ne mahdollistavat kehittyneen autopilotin avulla lentämisen siten, että kone pitää aina tietyn etäisyyden pinnasta, jonka päällä kone lentää. Ja älykäs automatiikka sitten estää lentäjää lentämästä konetta liian alas.

Mikäli  humanoidi esimerkiksi haluaisi myydä oman aluksensa meille, niin tietenkin hänen pitää osoittaa omistus-oikeutensa tuohon välineeseen, koska saattaisi olla niin, että hänkin on sen varastanut, jolloin hän ei ehkä tiedä edes sitä, miten tuo väline tuottaa energiaa. Tätä tilannetta voidaan verrata esimerkiksi autolla ajoon. Se että ihminen osaa ajaa autoa ja painaa kaasupoljinta, niin hän ei kuitenkaan tiedä sitä, mitä auton moottorissa tapahtuu kun kierrokset lisääntyvät.

Kaasupolkimesta puheenollen olen joskus miettinyt, että miksi muuten suihkuhävittäjässä ei ole kaasupoljinta sellaista tilannetta ajatellen, että lentäjän pitää käyttää molempia käsiää johonkin muuhun. Eli keskittyä esimerkiksi lentämiseen sekä samanaikaiseen ECM-järjestelmien hallintaan. Tuolloin olisi ehkä hyvä siirtää kaasuvivun käyttö jalalle, jotta lentäjä voisi sitten hoitaa konsoleita molemmin käsin.

Mutta tämän ratkaisun toimivuudesta en tiedä.  Tällaisessa tilanteessa kyseinen alus voisi olla hyvin vaarallinen koko ihmiskunnalle, koska tuo olio, joka sen tänne toisi saattaisi olla tietämätön sen toimintaperiaatteista. Humanoidi saattaisi ehkä olla pelkkä aluksen käyttäjä, joka ei sen toiminnasta muuten ole tietoinen.

Tuolloin hän vain saattaa olla joku napinpainaja, ja jos alus sitten on varustettu kehittyneellä tekoälyllä, niin silloin tietenkin voi olla niin, että koko lennon aikana painetaan vain yhtä nappia. Tällä skenaariolla tarkoitan sitä, että tuo alus saattaisi oikeastaan olla sellainen, että se lentää koko tehtävänsä autopilotilla, ja kaikki sen sisällä olevat oliot olisivat vain matkustajia. Kyseinen alus olisi siis oikeastaan miehitetty versio esimerkiksi Venäjän Progress-rahtialuksesta, joka lentää lentonsa täysin automaattisesti. Ja jos tuo rahtialus varustetaan istuimilla sekä lämpökilvellä, niin silloin tuo lento voisi tapahtua niin, että kosmonautti vain istuisi aluksessa, kun automatiikka suorittaa koko lennon, ilman että miehistön täytyy tehdä muuta kuin katsella ulos ikkunoista.

Jos kuvitteellisen UFO.n kanssa kävisi niin, että sen miehistö olisi vain matkustajina, niin tuolloin kyseinen alus voisi olla ollut vailla huoltoa jopa satojen vuosien ajan, ja sitten saattaisi käydä niin, että esimerkiksi sen moottorin mahdollinen antimateria-lataus pääsee ilmakehään, mikä toisi sitten lopun omalle planeetallemme. Uskoisin että tuollainen alus saattaisi käyttää antimateriaa polttoaineenaan, koska se on tehokkain tunnetuista energianlähteistä, ja jos sen muoto on kiekkomainen, niin tuota antimateriaa voidaan valmistaa sen rungossa olevalla syklotroni-kiihdyttimellä. Ja jos tuossa kiihdyttimessä on reikä, tai antimateria pääsee koskettamaan aluksen seinää, niin silloin tuloksena saattaa olla maailmanloppu.

Mutta toisaalta tuollainen alus voisi olla hyvin vaarallinen myös sitä tutkivalle miehistölle. Näet jos kyseessä on tutkimusalus, joka on varustettu syväjäädytys-sarkofageilla, jotka on nostettu sen keskellä olevalle tasolle, niin silloin aluksen sisään menevä henkilö on erittäin suuressa vaarassa. Jos aluksen miehistöä suojellaan pyörivällä tasolla, niin silloin voi käydä niin, että jos henkilö astuu väärään kohtaan, niin silloin keskikorokkeen ympärillä oleva lattia alkaa pyöriä, ja seurauksena voisi olla murskautuminen. Tai sitten jos mietitään tilannetta, missä aluksen sisään menevillä henkilöillä alkaa pään sisällä tuntua painetta, niin voidaan ajatella, että alus olisi ehkä sitten varustettu kosmisella varashälyttimellä.

Tuolloin sen sisään menevät henkilöt voisivat joutua voimakkaaseen mikroaalto-kenttään, joka sitten saa aikaan sen, että heidän päänsä räjähtää kappaleiksi. Kun me sitten menisimme tuollaiseen kuvitteelliseen UFO:oon, niin silloin tietenkin astuisimme alukseen, jonka valmistajilla olisi täysin meistä poikkeava kulttuuri. Ja sen takia tuollaisen aluksen kanssa pitää olla varovainen. Se voisi olla todellisuudessa luotain, joka hakee maasta näytteitä, ja lähtee sitten takaisin “kotiin”. Ja silloin sitä tutkiva henkilökunta voisi vahingossa lähteä aluksen mukana kohti toista tähteä. Mikäli alus olisi muuten tyhjä, niin silloin kyseessä voisi olla luotain, joka toimii tehokkaan tekoälyn ohjaamana.

Mutta jos kyseisen aluksen keskikorokkeella on esimerkiksi sarkofageja, niin silloin voisi käydä niin, että sen tietokone olisi sellainen, että kuvitteelliset humanoidit kytkisivät aivonsa yhteen EEG-laitteen avulla, ja alusta lennettäisiin suoraan aivokuorelta lähtevien signaalien avulla. Tuollainen ohjaus antaisi valtavan edun esimerkiksi ohjaussauvaan nähden, koska tuolloin aluksen lentäjä voidaan jäädyttää absoluuttiseen nollapisteeseen, ja hänen aivojaan käyttää tietokoneena, mutta sitä että toimisiko tuo oikeasti en tiedä.

Kuitenkin vaikka lentäjät olisivat täysin valveilla, niin silloin heidän ei tarvitsisi liikkua ollenkaan, mikä vähentää sitten energian sekä sitä kautta ravinnon kulutusta. Aivokuori-stimulaatio voisi  antaa tuolle oliolle tarvittavat virikkeet, jotta sen matka ei kävisi liian pitkäksi. Mutta noiden sarkofagien avulla voitaisiin miehistö turvata tehokkaasti siten, että aluksen sisäosat päästetään tyhjäksi kaasuista, jolloin sen sisällä ei mikään tunnettu eliö voisi elää. Tai tarkemmin ottaen aluksen sisäosat imetään tyhjiöpumpuilla tyhjiksi, jotta kaasua ei pääsisi avaruuteen.

Kyseinen ratkaisu suojelisi miehistöä tehokkaasti esimerkiksi alukseen päässeiltä örkeiltä, jotka menehtyisivät tyhjiössä. Tuon kuvitteellisen aluksen steriloiminen olisi myös helppoa, jos sen sisätilojen lämpötila lasketaan absoluuttiseen nollapisteeseen, ja sitten kun tuo toimenpide suoritetaan, niin sen sisätilat iskukuumennetaan, niin että kaikki sen sisällä olevat organismit räjähtävät kappaleiksi. Eli tuo takia nämä kuvitteelliset toiselta planeetalta tulevat olisivat varmaan erittäin vaarallinen, mutta samalla kiehtova tutkimuskohde.

http://marxjatalous.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,