Skip to main content

"Luciferian illuminati" on kaikkien salaliittoteorioiden "äiti"

Lähde: Internet

“Luciferian illuminati” on oikeastaan kaikkien salaliittoteorioiden klassikko, jota monet pitävät pelkästään foliohattuja käyttävien henkilöiden keksintönä, joka on tarkoitettu pidettäväksi eräänlaisena pilana, ja ehkä monen ihmisen mielestä tällainen teoria, missä puhutaan kansainvälisestä salaliitosta, jolla pyritään maailman herruuteen on pelkästään mielikuvituksen tuotetta. Mutta kun ajatellaan tuota teoriaa hiukan tarkemmin, niin silloin voidaan kuitenkin miettiä sellaista asiaa, että tuo teoria ei mikään kovin uusi ole. Ranskan vallankumousta vuonna 1789 seurasi kiivas huhujen aalto, jonka mukaan Englanti sekä Itävalta olisivat tuolloin yllyttäneet Ranskan kansaa kaatamaan kuninkaansa.


Yksi noiden silloisten salaliittoja harrastavien teoreetikoiden mielestä loistava todiste on se, että korsikalainen Napoleon Bonaparte onnistui kaatamaan Robespierren hallinnon, ja tuolloin heräsi sellaisia väittämiä, että tuo tarkasti sanottuna korsikalaista syntyperää oleva sotilaallinen nero olisi todellisuudessa Englantilaisten kouluttama kenraali, joka sitten oli koulutettu sellaiseen sotaan, mitä vastaan Ranskan kuningas sekä Robespierren joukkojen kokemus sekä osaaminen olisi kaikkein huonointa, samoin kansalliskonvertin hirviömäistä johtajaa Robespierreä epäillään vähintään tekaistulla nimellä esiintyväksi henkilöksi. Näet “Robespierre” tarkoittaa suomeksi pahimmillaan “Leninki-pierreä”, jos käännös on englannista. Mutta tietenkin voidaan ajatella niin, että Robespierre oli ehkä itse vastavallankumouksellinen, joka yritti tuhota vallankumouksen tuosta maasta. Muut merkitykset voi jokainen itse tarkistaa sanakirja.org:sta.


Ranskaksi sana robe taas on ainakin sanakirja org:n mukaan viittaa tai leninkiä, ja tuollainen nimi varmasti on hyvin epäilyttävä. Kuitenkin voidaan sanoa, että huhuja ulkovaltojen puuttumisesta Ranskan sisäisiin asioihin siivitti kansalliskonventin tavaton väkivalta nimenomaan Ranskan aatelistoa kohtaan sai aikaan väitteitä siitä, että tuolla vallankumouksen johtoon enemmän tai vähemmän itsensä valtuuttamana toimineella ryhmällä oli jotain salattavaa.


Syy siihen miksi jotkut epäilivät kansalliskonventin toimineen omasta aloitteestaan ilman todellista kannatusta johtui siitä, että esimerkiksi Marat-nimisen lehtimiehen käsien kautta kulki kaikki se tieto, mitä kansalliskonventti sitten jakeli. Tuo informaatio oli lähinnä Maratin kirjoittamaa, joten esimerkiksi kukaan ei varmasti kysynyt julkisesti Robespierrelta, että kuka hänelle oli antanut ne kuuluisat listat, joiden joihin päätyneet ihmiset lähetettiin giljotiinille ilman oikeudenkäyntiä. Tarinoiden mukaan Napoleon olisi oikeasti ollut Ranskan armeijan korpraali, joka sitten englantilaisten toimesta olisi saanut kenraalin koulutuksen, mutta tuo huhu saattaa liittyä enemmänkin Toiseen Maailmansotaan, jossa korpraali Adolf Hitler soti Ranskaa sekä Britanniaa vastaan.


Oliko tuo mies sitten vain itse keksinyt nuo listat, joihin päätyi hyvin helposti sekä aatelisia, että tavallisia kansalaisia vai antoiko joku ne hänelle. Napoleon sitten murskasi kansalliskonventin ja sen jälkeen tuo mies aloitti sodan koko eurooppaa vastaan, ja sitten hän lopulta hävisi kahdessa vaiheessa sodan, eli ensin tuo mies menetti laivastonsa Trafalgarissa, minkä jälkeen  hänen armeijansa heikkeni ratkaisevasti sotaretkellä Venäjälle, ja sitten myöhemmin tuo mies koki lopullisen tappion Waterloossa. Kuitenkin tuo legendaarinen teoria vapaamuurarien salaliitosta jatkaa edelleen eloa, koska Napoleon ilmeisesti surmattiin arsenikilla St. Helenan saarella.


Kyseinen teoria on nimetty “vapaamuurarien salaliitoksi”, koska noiden ihmisten näkemyksen mukaan esimerkiksi pääministeri Pitt tai jotkut muut henkilöt olisivat käyttäneet vapaamuurarien kautta saamiaan yhteyksiä hoitaakseen noiden kapinallisten aseistuksen sekä rahoittaakseen heidän toimintaansa. Tuolloin tietenkään ei englannin keskuspankki olisi voinut tuota rahaa suoraan siirtää kapinallisten eli kansalliskonventin käyttöön, koska tuollaisen voiman masinointiin ei aivan pieni summa rahaa riitä, vaan tuollainen varainsiirto tehtiin tarinoiden mukaan Itävallan kautta, jossa Rothschild-niminen pankkiirisuku sitten olisi vaihtanut Englannista saamansa velkakirjat Itävallan rahaan.


Tuo varainsiirto velkakirjojen muodossa oli tarpeen, jotta valtavia rahavaroja ei olisi tarvinnut kuljettaa vaarallista tietä läpi Euroopan. Sen vuoksi ne oli pitänyt sitten kuljettaa hieman pienemmässä koossa tuonne Itävaltaan, missä nämä paperit sitten vaihdettiin Itävallan rahaan. Kuitenkin voidaan sanoa samalla, että mistään ei ole löytynyt todisteita siitä, että näin todella olisi tapahtunut. Mutta kuten tiedämme, niin tällaiset asiat sitten varmasti saavat aikaan erilaisia huhuja siitä,  että joidenkin maailmanhistorian suurten tapahtumie takana olisi salaliitto.


Tämän salaliittoteorian nykyaikaisen version mukaan esimerkiksi maailman taloutta johtaa ryhmä henkilöitä, jotka vaikuttavat ihmisten mielipiteisiin tekaistujen uutisten avulla. Ja tietenkin tuon teorian henkeen kuuluu se, että kaikki maailman asiat kuten hyökkäys Pearl Harbouriin sekä WTC-isku laitetaan tuollaisen salaperäisen “Luciferian Illuminatin” syyksi. Osa noista tähän asiaan liittyvistä uskomuksista ovat varsin omaperäisiä. Joidenkin foliohattuisten teoreetikoiden mukaan hyökkäyksen Pearl Harbouriin aiheutti väärennetty radiosanoma, joka lähetettiin Japanilaisille laivoille jonkun kolmannen osapuolen toimesta. Tämä sitten on niitä kuuluisimpia teorioita, joiden luotettavuudesta voidaan aina keskustella.


Kuitenkin maassamme on sananvapaus, ja siksi näistäkin asioista voidaan kirjoittaa. Kuitenkin legenda tuosta salaliitosta elää edelleen, ja siksi siitä silloin tällöin kirjoitan, koska haluan seurata Lönnrotin jalanjälkiä, ja kirjoitella myös sellaisista asioista, joista monet eivät viitsi kirjoittaa, koska heistä niissä ei ole mitään mainitsemisen arvoista. Eräiden ihmisten mielestä USA:n liittovaltion huippusalainen MAJESTIC-12-ryhmällä voisi olla jotain yhtymäkohtia SS-Valtakunnanjohtaja Heinrich Himmlerin “Ehrenringin” tai “Totenkopf Ringin” kanssa. Syy siihen miksi tuosta asiasta keskustellaan on se, että molempiin ryhmiin kuului 12 henkilöä, joten tietenkin tuo asia varmasti kiinnitti monien asiaan perehtyneiden ihmisten huomiota.


Salaliittoteoreetikkoja tietenkin kiinnostaa sellainen asia, että tarinoiden mukaan myös Raamatun “päähenkilöllä” Jeesuksella oli 12 opetuslasta. Toki saattaa olla niin, että
USA:n liittovaltion johto ajatteli kokeilla sitä, mitä voisi syntyä, jos ryhmä koostuisi henkilöistä, joilla on sama koulutus, kuin mitä “Ehrenringin” jäsenillä oli. Kuitenkin tuo asia saattaa olla puhtaasti sattumaa. Mutta kuten tiedämme, niin Raamatun mukaan antikrituksellakin on 12 opetuslasta, tai niin minä olen asian ymmärtänyt. Toisin sanoen tarinoiden “Lucifer” olisi Jeesuksen tarkka kopio, mutta hänen päämääränsä olisivat itsekkäät.


Samoin kaikkia maailman johtajia on mustamaalattu, joten saattaa olla niin, että joku sitten oli myöhemmin kohottanut esimerkiksi Robespierren jopa antikristuksen asemaan. Eli hän muuttui historian kuluessa kansan johtajasta käsittämättömäksi diktaattoriksi, jonka toiminta oli häpeilemättömän itsekeskeistä, joten tuota miestä sitten tietenkin on käytetty esimerkkinä siitä, miksi kaikki valtion vastainen toiminta pitää tukahduttaa. Ja tietenkin Ranskan kuninkaan mestaaminen on ollut nykyaikaisessa valossa todella kova rangaistus, mutta tuon ajan ihmiset tietenkin ajattelivat toisin.


Heille Ranskan kuningas oli riistäjä, joka imi oman maansa kassan tyhjiin, ja tuota miestä ei varmaan kukaan silloin surrut, kuten ei surrut myöskään Marie Antoinettea. Mutta myöhemmin varsinkin Marie Antoinette kelpasi keppihevoseksi, jolla Robespierreä mustamaalattiin. Ja ehkä joku sitten ehdotti tuon miehen nimittämistä “antikristukseksi”, jotta hän saisi paavin suostuteltua vastustamaan noita kansalliskonventin miehiä.Tuo tuki olisi varmasti vielä tuolloin edesauttanut sotatoimien aloittamista Ranskaa vastaan sekä yrityksiä palauttaa kuningasvalta sekä pysähtyneet olot takaisin Eurooppaan.

http://luciferianilluminati.webnode.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,