Skip to main content

UFO:jen arvoitus eli totta vai tarua?

Kuva I

1. Onko UFO:ja olemassa?

UFO tarkoittaa sananmukaisesti "tunnistamatonta lentävää esinettä" eli kirjainyhdistelmä tulee sanoista "Unidentified Flying Object", joka voi tarkoittaa esimerkiksi näissä sivun kuvissa esitettyjä helmipilviä, jotka usein sekoitetaan esimerkiksi lentäviin lautasiin. Nuo pilvet voivat olla hyvin korkealla, ja jos aurinko on tietyssä kulmassa horisontin alapuolella, niin nämä tynnyrimäiset pilvet voivat ikään kuin hohtaa valoa. Sen takia näissä kuvissa olevia pilviä saatetaan joskus luulla UFO.ksi, ja muutenkin ilmailu on monelle ihmiselle hiukan tuntematon asia. Kuvat yksi ja kaksi (Kuvat I-II) ovat kuitenkin helmiäispilviksi kutsuttuja muodostumia, jotka on kuvattu tavallisella kameralla, joten mitään UFO-kuvia nämä eivät ole.

Eli kun puhutaan varsinaisesti UFO:ista, niin silloin tarkoitetaan usein joko tuntematonta lentokonetta, tai erityistä tulipalloa, mikä putoaa Maahan asti. Nuo tulipallot saattavat oikeasti olla meteoroideja, jotka koostuvat ehkä metaanijäästä, joka sitten syttyy ilman ja kitkan vaikutuksesta palamaan ja räjähtää kun se saavuttaa alemmat ilmakerrokset. Myös erilaiset tutkavalvontakoneet aiheuttavat joskus tuollaisia ympyrämäisiä erittäin laajoja muodostumia taivaalle, koska tuo tutka sitten aiheuttaa ilmakehän ionisoitumista, ja varsinkin tyynellä sekä kylmällä säällä tuo tutkavalvontakoneen tutka ikään kuin piirtää taivaalle selvän viivan, koska ilmakehän kosteus tiivistyy tuon tutkan aiheuttaman lämpenemisen aiheuttavan okluusiorintaman  takia.

2. "Lentävät lautaset" ja koelentokoneet

"Lentävät lautaset" voivat olla oikeasti esimerkiksi USA:n tai Venäjän kehittämiä lentokoneita, joissa voi olla esimerkiksi tavalliset raketti- tai suihkumoottorit säteittäin sen kehällä, jolloin tuo ilma-alus sitten voi tehdä uskomattomia lentosuorituksia,ja muutella suuntansa miten se haluaa tehdä. Se että jos tuo ilma-alus on oikeasti UCAV eli Unmanned Combat Aerial Vehicle, niin se voi sitten myös suorittaa äärimmäisen jyrkkiä käännöksiä, ilman että lentäjä vaarantuu. Ja jos USAF:illa on käytössään PREDATOR-lennokkeja, niin vastaavalla ohjelmistolla sekä datalinkeillä voidaan käyttää myös suurempia lentokoneita kuten F-15/16/22/35-hävittäjiä, Sekä myös pommittajia sekä kuljetuskoneita voidaan muuttaa kauko-ohjattaviksi laitteiksi. Tarinan mukaan myös AURORA-vakoilukone on oikeasti UCAV, ja sen operaattorit eivät oikeasti tiedä edes, että he toimivat tuon huippusalaisen koneen lentäjinä.

Tai sitten kyseessä ovat hologrammien avulla luodut valemaalit, joita voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Eli niillä voidaan testata sitä, että onko lentäjien liipasinsormi liian herkällä, tai että uskaltaako lentohenkilökunta tehdä ilmoituksia havaitsemistaan UFO:ista, vai soittavatko he sitten lääkärin ensin paikalle, ennen kuin alkavat kertoa näkemästään. Eli kyseessä olisi PROJECT GLEEM:in nimellä kulkeva ohjelma, jossa testataan sitä, että pitääkö tutkamiehen tai poliisin soittaa lennonjohtoon kysyäkseen sitä, mitä hän on nähnyt.

2.1 Lentävät lentotukialukset eli "Sylinterimäiset UFO:t"

Lentävät lentotukialukset ovat aina välillä olleet esimerkiksi USAF:n hankintalistalla. Tuollainen parasiittihävittäjillä varustettu ilmalaivan koeversio oli käytössä 1930-luvulla. Eli Yhdysvaltain laivasto rakensi kaksi ilmalaivaa, joiden tehtävänä oli toimia koelaitteina, kun mietittiin mahdollisuutta rakentaa lentotukialus, joka lentää pilvissä. Molemmat ilmalaivat USS MACON sekä USS Akron tuhoutuivat onnettomuuksissa, jotka johtuivat rakenteen pettämisestä. Tuon jälkeen US Navy lopetti nuo lentokonehangaareilla varustettujen ilmalaivojen kokeilut toistaiseksi, koska nuo kaksi ilmalaivaa oli todettu vaaralliseksi.
Helmiäispilviä
Kuva II

2.1.1 Legenda elää

Kuitenkin legenda lentävistä lentotukialuksista elää edelleen.  Ja puhutaan siitä, että tuollainen lentävä lentotukialus olisi edelleen jonkun maan sotilashenkilöstön käytössä. Legendan mukaan kyseessä olisi pitkälle automatisoitu versio noista kahdesta lentävästä lentotukialuksesta. Tuossa uudessa laitteessa käytettäisiin tarinan mukaan erittäin pitkälle kehitettyä hiilikuiturakennetta sekä vastaradioaaltoon perustuvaa STEALTH-tekniikkaa, jolla tuo laite voisi olla tutkassa näkymätön, ja ehkä se on varustettu hologrammilaitteilla, joilla voidaan luoda valemaaleja ilmakehään.

Ja noiden alusten pinta voi olla sellainen, että se näyttää oikeastaan UFO:n takana olevan maiseman, jolloin sitä ei juurikaan erota.  Tuo UFO voisi käyttää myös esimerkiksi tarkoin suunnattua moottoria, jossa LRAD painaa ääniaallon kapeaksi suppiloksi, jota ei kuule sivulta. Ja jos ajatellaan että ne ovat lentokoneita, niin totta kai niitä sitten on eri malleja kuten pallo tai musta kolmio, ja ne voidaan päällystää keinotekoisella timantilla, mikä tekee siitä niin kovan, että mikään muu materiaali ei siihen pure.

Tarinan mukaan kyseessä olisi robottilaite, joka ei vaatisi miehistöä ollenkaan. Ja muistakaa, että jos kyseessä olisi UCAV tai oikeastaan valtava robotti, niin kuitenkaan sen ei kovin suuri tarvitse olla, jotta se saisi nuo pienet ohjaamattomat lentolaitteet sisäänsä. Ja nuo alirobotit voivat tietenkin käyttää hologrammilaitteita, jotta ne saavat aikaan "UFO-efektin".Noiden UFO:jen rakenne voisi olla sellainen, että kun tuo pää-alus laskeutuu maahan tai leijuu ilmassa, niin sitä kiertää ehkä nanohelikopterien tai muiden laitteiden ryhmä, mikä varoittaa sitä lähestyvästä vaarasta. Toisaalta nuo "pseudo-UFO:t" voivat toimia esimerkiksi sellaisissa testauksissa, missä testataan vaikkapa valvontajärjestelmän sekä niissä työskentelevien ihmisten luotettavuutta.

3. Ekstraterrastriaaliset selitykset

Koska emme UFO:ja tunne, niin emme niitä toivon mukaan käy ampumaan alas. Näet jos  kyseessä kuitenkin olisi ehkä toiselta planeetalta peräisin oleva laite, niin silloin saattaa käydä niin, että esimerkiksi korkeasti radioaktiivista alkuainetta leviää maastoon aiheuttaen valtavan säteilyvaaran,ja jos nuo UFO:t ovat oikeasti ydinkäyttöisiä, niin ohjusten käyttö voisi aiheuttaa valtavan sätelyvaaran, jos tuo alus pitää sitten ampua alas. Toisaalta jos kyseessä on erittäin kehittynyt sivilisaatio, niin tuo alus voisi kyllä olla sen verran kova pinnaltaan, että ohjukset eivät uppoaisi siihen. Tai sitten se olisi nanoteknologiaan perustuvaa materiaalia, joka osaa korjata itsensä.

Mutta tuossa voimankäytössä piilee sellainen vaara, että mahdollinen humanoidi sitten tulkitsee tuon teon samalla tavoin kuin valkoinen mies tulkitsi intiaanien toiminnan Amerikassa, ja vastaisi sitten tähän toimintaan esimerkiksi ampumalla planeettaamme antimateriatykeillä, jolloin muutumme sitten asteroidipilveksi. Tuollaiset humanoidit voisivat näet olla sellaisia, että jos heitä ammutaan, niin sitten seurauksena saattaisi olla välitön voimankäyttö, ja tuolloin olisimme varmasti alakynnessä. Eikä ihmisen tekemä ydinkäyttöinen lentokone olisi sen turvallisempi, koska se saattaisi sitten pitää sisällään Neptuniumin tai Einsteiniumin kaltaisia korkea-aktiivisia synteettisiä isotooppeja, joiden avulla on voitu toteuttaa erittäin pienikokoinen sekä tehokas ydinreaktori.

3.1 Abduktiot eli UFO-sieppaukset

Kun puhutaan esimerkiksi abduktioista eli UFO-sieppauksista, niin silloin tietenkin voidaan kysyä, että miksi joku kaappaa jonkun ihmisen? Jos kaappaajana on humanoidi, joka esimerkiksi on matkustanut tähdeltä toiselle, niin he saattaisivat tarvita tuota ihmisen sekä kasvien ja eläinten DNA:ta voidakseen esimerkiksi korjata geneettistä perimäänsä. Eli jos nuo humanoidit ovat sitten lentäneet ehkä kymmenien valovuosien matkan aluksella, minkä nopeus on vaikka pari prosenttia valon nopeudesta, niin heidän matka-aikansa olisi sitten kestänyt todella kauan.

Ja koska he eläisivät silloin aluksessa, missä on hyvin pieni populaatio, niin silloin tietenkin heidän pitää pystyä muuntelemaan DNA:taan, jotta he eivät degeneroidu, ja jotta nuo aluksen biotekniset laitteet voivat luoda DNA-pätkiä, niin silloin tietenkin niillä pitää olla raaka-aineita tuon tehtävän suorittamiseen, ja itse ajattelen, että ehkä tuo alien-sivilisaatio olisi ensimmäisellä matkallaan tähdestä toiseen eräänlaisella avaruusarkilla, joka voi olla Asteroidista koverrettu. Tuollaista STEALTH-alusta sekä häivetekniikkaa käyttäviä luotaimia saattaisi humanoidi käyttää ehkä älykkäiden sivilisaatioiden tutkimiseen, jotta he voisivat observoida kohteitaan rauhassa, ja päätellä että ottaako tuo alus meihin yhteyttä vai ei.

Toisten mielestä UFO:t sekä UFO-sieppaukset liittyvät esimerkiksi johonkin asevoimien bioteknologisiin projekteihin, joissa ehkä kerätään älykkäiden ihmisten DNA:ta, jotta heitä voidaan kloonata tai lisäännyttää biotekniikan kuten keinohedelmöityksen avulla. Tuollainen projekti voisi tähdätä jonkun Albert Einsteinin kloonaamiseen sekä hänen kouluttamisekseen joko joksikin sotilasjohtajaksi tai muuksi asiantuntijaksi. Joten ehkä tällä tavalla kohottaa joku maa asevoimiensa osaamista sekä tiedemiestensä tasoa.

4. Johtopäätös

Se ovatko UFO:t totta vai tarua on jokaisen itse päätettävä. Se että onko kyseessä pilvi, vieraan valtion lentokone vai humanoidien avaruusalus on kuitenkin saman tekevää sikäli, että jos kyseessä on ydinkäyttöinen laite, niin silloin voi seurauksena olla todella paha katastrofi, mikäli tuo alus sitten putoaa maahan. Jos noiden laitteiden kotipaikka on AREA-51 sekä käyttäjinä ovat SOCOM:in sotilaat, niin miksi heidän pitää sitten leijailla paikallaan taivaalla tai sitten siepata ihmisiä taloista ja autoista,

Eli jos kyseessä on projekti, missä nuo henkilöt keräävät toisten ihmisten DNA:ta, niin voidaan kysyä miksi he eivät pyydä lupaa tuohon toimintaan? Samoin itseäni kyllä ihmetyttää se, että miksi noihin asioihin uskovia ihmisiä pitää aina jotenkin halventaa. Jos puhutaan esimerkiksi UFO:jen tieteellisestä tutkimuksesta, niin toki olisi paikallaan ensin katsoa todisteita. Eli jos joku kaupunkilaislapsi sitten luulee noita helmiäispilviä esimerkiksi lentäviksi lautasiksi, niin siitä ei enää sitten tarvitse koskaan hermostua. Kuitenkin pitää aina pitää silmät sekä mieli avoina, ja ottaa huomioon kaikki mahdollisuudet.

elainasiaa.blogspot.fi




Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,