Skip to main content

Kuvitteellisen hypersivilisaation ajattomuus eli ne eivät ole sidottuja materiaan


1. Supersivilisaatiot

Supersivilisaatio on planeettoihin sidottu erittäin korkealla teknologialla varustettu yhteiskunta, joka ei kuitenkaan voi vielä muuttaa avaruuteen elämään ikään kuin ajatonta elämää. Toki supersivilisatiolla on erilaisia aluksia sekä kyky matkata tähdeltä toiselle, mutta sen elämä on sidottu universumiin ja aikaan. Se tietenkin voi ikään kuin käyttää erilaisia tietokonetallenteista koostuvia muistimoduuleja pidentääkseen elinikäänsä sekä laajentaakseen tietoisuuttaan. Se että tämä supersivilisaatiot pystyvät luomaan kaiken aikaa uutta perustuu tehokkaaseen geneettiseen manipulaatioon, jossa tuon sivilisaation jäsenet kloonaavat omia jäseniään sekä muuttelevat omaa perimäänsä nanotekniikan avulla.

Eli nuo supersivilisaation jäsenet saatetaan varustaa erityisillä transpondereilla jos syntyessään, ja nämä transpoderit sitten lähettävät tuon yksilön elämän ajan tietoa esimerkiksi tietopankkiin, josta se voidaan siirtää tuon yksilön klooniin, jos kyseiselle yksilölle sattuu jotain, niin tieto siitä voidaan siirtää korvaavaan klooniin. Toisin sanoen supersivilisaatio käyttäisi yhteiskuntansa kehittämiseen tehokasta biosuunnittelua, jonka mukaan esimerkiksi sen huippuasiantuntijat kloonataan, ja vain ne yksilöt  jotka tekevät jotain "suurta" saavat jatkaa sukuaan. Samoin tuo sivilisaatio peittää kokonaisia tähtiä valtavilla mylar-palloilla, jotka on kauttaaltaan päällystetty aurinkopaneeleilla.

Tuo sivilisaatio tietenkin pystyy myös esimerkiksi matkaan toiseen aurinkokuntaan rakentamalla mustan aukoa niin, että aurinkojärjestelmän keskustähti räjäytetään suuntaamalla siihen sen oma valo takaisin peilien avulla.  Eli tähti peitetään tässä kuvitteellisessa tilanteessa peileillä, joiden avulla sen säteilyteho ohjataan tähteen itseensä, jolloin se räjähtää. Tuo teknologia perustuu esimerkiksi sateliittiryhmään, joka on varustettu peileillä, ja nämä satelliitit sitten ohjataan tuon tähden ympärille tiiviiksi palloksi, minkä jälkeen se räjähtää supernovana, koska pintalämpötila nousee todella paljon.

Tämä tarkoittaa sitä, että supersivilisaation jäsenet kloonaavat esimerkiksi omia huippuasiantuntijoitaan, joista sitten muodostetaan pareja jollekin muille planeetoille, jotta he saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen geneettisen materiaalin. Ja ne jotka eivät pysty kehittämään tai innovoimaan menettävät oikeuden saada jälkeläisiä. Eli tällainen voisi olla se sivilisaatio, jollainen esitellään kirjassa "Solaria". Se käyttää kehittynyttä teknologiaa ja pitää väkiluvun omassa maailmassaan tarkoin säädeltynä, jotta tuon sivilisaation jäsenet toisivat sille parhaan mahdollisen hyödyn.

2. Hypersivilisaatio

Hypersivilisaatio eroaa supersivilisaatiosta siinä, että se ei enää ole samalla tavoin riippuvainen universumista tai planeetoista. Se tietenkin voi käyttää planeetoista saatavia raaka-aineita, mutta todellisuudessa se asuu enää lähinnä valtavissa avaruusaluksissa, joita se rakentaa tarpeen mukaan esimerkiksi räjäyttämällä planeettoja kappaleiksi, ja ohjaamalla noita materiaaleja sen sisällä olevaan tehtaaseen, missä tuo laite luo sitten uusia levyjä sekä rakenteita avauusaluksia varten. Mutta kuten kirjoitin, niin hypersivilisaatio ei ole edes tuosta tekniikasta riippuvainen. Eli se voi valmistaa kaiken tarvitsemansa materiaalin alkuaineita myöten fuusioreaktorissa, missä atomaalisesta vedystä luodaan raskaampia alkuaineita kuten rautaa sekä muita metalleja, joita synnytetään fuusion avulla.

Mutta esimerkiksi tuon hypersivilisaation geneettinen suunnittelu ei rajoitu siihen, että se luo kopioita itsestään, vaan kehittyneen tekniikan ansiosta sen jäsenillä ei enää ole omaa fyysistä olomuotoa, vaan he ovat oikeastaan eräänlaisia tietokoneohjelmia, jotka voivat kyllä muuttaa itsensä geenimanipulaation avulla esimerkiksi hermosoluksi, joita luodaan keinotekoisesti. Samoin nuo oliot voivat siirtää itsensä tietokoneen muistiin, tai jopa toiseen olioon EEG-laitteiden avulla. Eli kyseinen kuvitteellinen hypersivilisaatio ei oikeastaan ole roboteista tai biologisista olioista koostuva, vaan se voi vaihdella olomuotoaan keinotekoisen ja biologisen välillä sekä siirtämään itsensä aineettomasti radioaallon avulla aluksesta toiseen.

Hypersvilisaatio voi myös käyttää gravitaatioenergiaa kehittääkseen voimaa omiin laitteisiinsa. Eli se ympäröi mustia aukkoja sekä neutronitähtiä valtavilla palloilla, joiden sisään vedetään välillä avaeuuden vetyä erityisistä luukuista. Tuon atomaalisen vedyn avulla kyseinen sivilisaatio sitten luo tarvitsemansa energian myös sillon kun meidän galaksimme viimeinen tähti on sammunut. Tuo tekninen kehitys ohjattuine evoluutioineen johtaa siis siihen, että laji sulautuu yhteen valtaviksi pallomaisiksi avaruusaluksisksi, jotka leijuvat avaruuden äärettömässä tyhjyydessä odottaen seuraavaa alkuräjähdystä.

Tai sitten he asuvat neljännessä ulottuvuudessa, jonka nämä alienit voivat luoda madonreikien avulla. Nuo madonreiät tietenkin luotaisiin räjäyttämällä sopivia tähtiä. Eli kuten olen sanonut, niin he olisivat ajattomia sekä teknisesti erittäin pitkälle vietyä tekniikkaa käyttäviä olioita, joiden elämä ei ole sidottu mihinkään aikaan tai paikkaan. Joten tällainen sivilisaatio voi tietenkin olla mahdollinen, ja esimerkiksi moni tieteis-sekä fantasiakirjailija on tuollaista sivilisaatiota pohtinut. Se voisi ehkä elää planeetoilla, joiden ympärillä on hiukkaskiihdytin, millä tuota planeettaa voidaan siirtää ajassa, jolloin tuollainen sivilisaatio ei ehkä olisi mitenkään riippuvainen yhtään mistään materiasta.

elainasiaa.blogspot.fi





Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,