Skip to main content

Apokalyptinen näkökulma nano- ja bioteniikkaan


1. Zombiet ja niiden luominen

Kaikki me olemme nähneet elokuvia, joissa zombiet syövät ihmisiä, sekä maapallo on kulkutautien vallassa, mikä tekee ihmiskunnan elämän planeetallamme lähes mahdottomaksi. Kun puhutaan esimerkiksi nano- tai biotekniikasta, niin silloin ei ehkä tajuta, että on olemassa myrkkyjä, jotka muuttavat ihmisen tahdottomaksi, ja esimerkiksi Haitilla zombieta on oikeasti olemassa. Siellä voodoo-uskonnon johtajat eli "houganit" valmistavat pallokalan maksasta aterian, mikä muuttaa ihmisen täysin tahdottomaksi koneeksi, mikä tottelee jokaista saamaansa käskyä. 

Tuo myrkky on nimeltään tetrodotoksiini, ja se aiheuttaa suuremmissa määrin nautittuna kuoleman, mutta jos tuota myrkkyä annostellaan oikein, niin silloin voidaan luoda oikeasti zombie. Vaikka puhutaan siitä, että tetrodotoksiini on vaikeasti hankittavaa pallokalassa sekä salamantereissa esiintyvää myrkkyä, niin todellisuudessa tuon myrkyn kehittää bakteeri, mikä tietenkin aiheuttaa sellaisen apokalyptisen kuvan, että tuon myrkyn avulla voidaan luoda äärettömän vaarallinen asia, jota voidaan kutsua ihmisrobotiksi tai tuttavallisesti myös zombieksi. 

2. Tetrodotoksiinin tekninen valmistaminen

Tuota zombie-myrkkyä eli tetrodotoksiinia voidaan valmistaa teollisesti bakteeriviljelmien avulla, ja erityisellä muunnetulla insuliinipumpulla voidaan varmistaa se, että ainetta on veressä vain oikea määrä, jotta tuo myrkky vaikuttaa vain siten, kuin sen halutaan vaikuttavan. Eli tuo laite mittaa tetrodotoksiinin pitoisuutta verenkierrossa, ja vapauttaa sitä lisää kun tehoa tarvitaan lisää. Vaikka joltain Haitin voodoo-mieheltä ei tuo zombien luominen täysin onnistunutkaan, niin nykyaikaisella tekniikalla varustautunut "techno-hougan", voi kuitenkin olla melko varma siitä, että hän onnistuu tuossa tehtävässään.

Ja kuka hyvänsä voi hankkia tuollaisen automaattisen insuliiniannostelijan, ja sitten oikea tetrodotoksiinipitoisuus saadaan selville esimerkiksi kokeilemalla sitä johonkin toiseen henkilöön, minkä jälkeen varsinainen kohde valitaan esimerkiksi vihollisen toimijoiden joukosta. Eli kohde tainnutetaan nukutusnuolella, jonka jälkeen hänelle asennetaan korvanappi sekä tuo insuliiniannostelija, minkä jälkeen kyseinen zombieksi muutettu ihminen lähetetään ampumaan vihollisen johtajia. Insuliiniannostelija voidaan muuttaa sellaiseksi, että sitä voidaan kauko-ohjata esimerkiksi datayhteyden avulla. Samoin datayhteyden avulla voidaan tarkkailla tuota mykkypitoisuutta kohdehenkilön veressä.

Nykyaikainen huipputeknologia mahdollistaa sen, että tuollainen myrkkyannostelija voi olla erittäin pienikokoinen. Se voidaan ampua kohteeseen haulikolla tai paineilmatoimisella aseella, eli ja sen huipputekniikka sitten voi valvoa, että tuota myrkkyä on elimistössä juuri oikea määrä, jotta tuo kohde pysyy tahdottomana. Sitten toiselle puolelle vain huudetaan kaiuttimella, mitä tuon uhrin tai kohteen oletetaan seuraavaksi tekevän.

3. Kyseisen tekniikan yhteys MONARCH-ohjelmaan.

Kuten tiedämme, niin MONARCH sekä MKULTRA ovat tähdänneet juuri tuollaisen ihmsirobotin luomiseen. En tiedä kuinka monia erilaisia kemikaaleja Sidney Gottlieb sekä CIA:n muut tuohon aivopesuohjelmaan osallistuneet henkilöt ovat kokeilleet ihmisiin, mutta on heidän ollut pakko tietää tuosta Haitin "Zombie-kultista". Ja ainakin WAFFEN-SS yritti Toisen Maailmansodan aikana natsi-zombieta, jotka olisivat tehneet kaiken mitä heidän isäntänsä olivat käskeneet.

Se että tuollainen myrkky voidaan ampua kohteeseen laitteella, mikä on erittäin huomaamaton voi vapauttaa mielessämme pahimmat painajaiset. Eli tuollainen laite voidaan kiinnittää esimerkiksi presidenttiin tai ilmavoimien komentajaan. Sitten teoriassa voidaan ottaa koko liittovaltion päätöksentekokoneisto hallintaan. Se ei välttämättä tarkoita kolmatta maailmansotaa, vaan tilannetta että esimerkiksi EKP:n johtoa pakotetaan tällä tavoin tekemään rahamaailmaa koskevia päätöksiä, jotka eivät ole EU:n edun mukaisia.

3.1 Zombie-myrkky voi mahdollistaa täydellisen rikoksen.

Tuollainen zombiemyrkky on tietenkin hermostoon vaikuttava aine, mikä näkyy varmasti päälle. Ehkä joku SAC:n upseeri osaa tarkastaa sen, että onko USA:n presidentti jonkin huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Mutta osaako pankin työntekijä katsoa, että onko hänen johtajansa esimerkiksi tetrodotoksiinin vaikutuksen alaisena työssään. En itse tiedä, kuinka monimutkaisiin toimenpiteisiin ihminen on, jos hän joutuu tetrodotoksiinin vaikutuksen alaiseksi, mutta tuollaisen aineen avulla voidaan esimerkiksi pankin johtaja pakottaa siirtämään pankin hallussa olevat varat johonkin  toiseen maahan.

Tai tuollaista tahdotonta ihmistä voidaan komentaa tekemään esimerkiksi salamurha toisen puolesta. Eli toivon hartaasti että tuo tetrodotoksiin näkyy ihmisestä hyvin selvästi päällepäin, tai että tämä olisi puhtaasti mielikuvituksen tuotetta, mutta ainakin Haitilla on vankka usko zombieiden olemassaoloon. Ja toki tuon myrkyn voi nykyaikaisilla tarkkuusvaakojen sekä automaattisten insuliinipumppujen avulla annostella paljon tarkemmin kuin mitä joku hougan pystyy tekemään Haitin viidakoissa. Ja ehkä nuo Haitin poppamiehet ovat onnistuneet luomaan tuollaisen Zombien, mikä sitten on raatanut pelloilla. Tai sitten biotekniikan avulla voidaan ehkä luoda virus, mikä tuhoaa ihmisen tahdosta vastaavat solut, ja päästessään vapaaksi tuo virus voisi aiheuttaa zombie-elokuvien maailman muuttumisen todellisuudeksi.

Toki pankinjohtajan tunnukset saa hallintaan erittäin tehokkaasti antamalla hänelle natrium pentotalia, minkä avulla tuosta henkilöstä voidaan puristaa ulos erilaisia salasanoja tai muita tunnuksia. Tuolla tavoin rosvo voi sitten karrikoiden viedä vaikka koko pankin varat itselleen. Mutta kuitenkaan en usko, että strategisia ydinaseita voidaan tuolla tavoin hallita. Toki jonkun voimalaitosinsinöörin turvatoimet eivät niin mittavia ole kuin SAC:n päämajan työntekijän turvajärjestelyt ovat. Ja tuolloin joku voi käskeä esimerkiksi insinööriä katkaisemaan sähköverkosta virrat pois.

elainasiaa.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,