Skip to main content

Tekeekö jokin tietty geeni joistain ihmisistä tappajia?


1. Kohta löytyy se geenivirhe, mikä teki Isontalon Antteja ja Rannanjärviä

Kaikki ovat kuulleet tarinan Isontalon Antista, ja Rannanjärvestä, jotka olivat pohjanmaan tunnetuimpia puukon heiluttajia sekä väkivaltaisia miehiä. Mutta oletteko koskaan ajatelleet että väkivaltaisuus saattaa olla geeniperimän aiheuttama tila, joka voi oikeasti olla seulomalla löydettävissä. Eli olisiko noiden "puukkopitäjien" väen joukossa jokin geeni, joka tekee kyseisistä ihmisistä väkivaltaisia.

Joten tietenkin pitää tehdä testi, jossa tunnettujen väkivallantekijöiden perimää tutkimalla voidaan etsiä tietty jakso DNA:sta, mikä olisi kaikilla heillä identtinen. Tuon jakson löytäminen varmasti auttaisi sekä heidä lähiympäristöään sekä noita ihmisiä itseään elämään normaalia elämää. Toki tutkijoiden pitää ensin selvittää se, että tappoivatko nuo kyseiset "häjyt" ihmisiä humalassa vai selvinpäin. Jos väkivaltaisuus liittyy esimerkiksi juopotteluun, niin nuo henkilöt voivat saada jo nuoresta pitäen elämäntapaohjausta, jotta he eivät päätyisi vankilaan. Jos ihminen kantaa sellaista geeniä, että hän on humalassa väkivaltainen, niin hän voi sitten elää elämäänsä ilman huumeita sekä alkoholia.

2. Geenivirheet sekä antisosiaalinen persoonallisuushäiriö.

Jos puhutaan erittäin vaarallisista ihmisistä, joiden väkivaltaisuus ei ole mitenkään kontrolloitavissa, niin kysyn vain, että voiko sellaiselle ihmiselle antaa esimerkiksi ampuma-asetta tai päästää esimerkiksi henkilö, joka sairastaa sosiopatiaa olenkaan armeijaan? Eli pitäisikö tuollaisen geenivirheen takia koko kansa testata, jotta tuollaiset mahdollisesti väkivaltaiset henkilöt voidaan määrittää sellaisiksi, että heitä ei ehkä päästettäisi armeijaan tai muihin tuollaisiin paikkoihin, mutta asialla voi olla myös toinen melko vakava puoli.

Mikäli väärät henkilöt saisivat tuon geenivirheen tiedot käsiinsä, niin he voisivat manipuloida tuollaisen henkilön esimerkiksi tappamaan jonkun vihamiehensä. Tai sitten nämä tahot voisivat värvätä hänet palkkamurhaajakseen, ja uskoisin että monet Mafian murhaajat eli "Caporegimet" itse asiassa ovat kykyjään vastaavassa työssä. Eli kuten varmasti tiedämme, niin sarjamurhaaja tarkoittaa yksinkertaisesti ihmistä, joka tekee murhia sarjassa. Samoin mielestäni tuollainen geneettisen perimään perustuva lajittelu voi kostautua todella vakavissa merkeissä.

2.1 Eläintenkin parissa on sosiopatiaa.

Eikä varmasti ole mitenkään mukavaa, jos ihminen ikään kuin poistetaan yhteiskunnasta siksi, että hänellä on jokin geneettinen poikkeavuus. Tuollainen seulonta lisää näet kaunaisuutta sekä pahaa oloa sekä epätoivoa, joka sitten varmasti purkautuu väkivaltana. Mikäli ihminen ei koe, että hänellä on paikkaa yhteiskunnassa, niin se varmasti toimii paljon puhuttuna yllykkeenä ryhtyä toimimaan väkivaltaisesti muita ihmisiä kohtaan.

Mutta kuten tiedämme, niin sosiopaatti on täysin tunteeton ihminen, joten hän ei varmasti saa mitään nautintoa myöskään tappamisesta. Eli tuon järkeilyn mukaan hän ei ole mitenkään erityisen vaarallinen henkilö. Eli tunnekylmänä ihmisenä hän ei sitten varmasti kovin paljon myöskään suutu, ja esimerkiksi rukoilijasirkka naaraat syövät koiraat parittelun jälkeen. Tuon käytöksen epäillään johtuvan siitä, että tuo naaras haluaa varmistaa yksinoikeuden tuon koiraan sukusoluihin.

Joidenkin antropologien mukaan tuo geenivirhe luo ikään kuin "kannibaalimuodon" ihmisestä, joka olisi ikään kuin vastaava kuin salamanterien versio tästä asiasta. Eli kyseessä on kannibaalisalamanteri, joka on sisaruksiaan voimakkaampi sekä jotenkin aggressiivisempi. Tämä kyseinen salamanteri syö muita salamantereita. Jopa eläinten parissa on niin sanottuja antisosiaalisia yksilöitä.

3. Tekeekö geenivirhe myös sarjamurhaajia?

Eli kuten varmasti tiedämme, niin nuo mafian aseenheiluttajatkin ovat sarjamurhaajia. Vaikka nämä henkilöt saavat tietenkin palkkaa työstään, niin toki he varmasti myös eräällä tavoin pitävät väkivallasta. Jos kuitenkin puhutaan esimerkiksi ISIS:in pyssymiehistä, niin varmasti heidän tekonsa täsmäävät suoritustapansa puolesta noihin koulusurmaajiin ja muihin pyssynheiluttajiin, joiden tekojen jälkeen lehdet täyttyvät kammottavista uutisista.

Mutta kun ajatellaan esimerkiksi noiden kauhurikollisten toimintaa, niin kuitenkaan geenivirhe ei selitä kaikkea tuota toimintaa. Vaikka kuinka puhutaan esimerkiksi syrjäytyneistä henkilöistä, jotka ovat surmanneet ihmisiä, niin mitään yleistystä ei tuollaisen asian takia kuitenkaan saa ryhtyä tekemään, koska suurin osa syrjäytyneistä ei ole mitenkään väkivaltaisia. Se  mikä tekee ihmisestä sarjamurhaajan on kuitenkin verrattavissa syövän syntyyn.

4. Aivokasvain voi laukaista väkivaltaisen käytöksen.

Eli pelkkä geneettinen virhe perimässä ei riitä, vaan lisäksi tarvitaan jonkinlaista yllykettä. Sama koskee myös syöpää, joka syntyy ehkä kemiallisen tai säteilyn aiheuttaman geeniperimään vaurion seurauksena. Mutta toki on ihmisiä, jotka eivät saa syöpää, vaikka polttavat savukkeita ketjussa koko ikänsä. Samalla voidaan kuitenkin todeta se, että on ihmisiä, jotka saavat syövän pelkästään istumalla auringossa. Syöpä voi olla joidenkin sarjamurhien takana, koska varsinkin aivokasvaimet muuttavat ihmisen persoonallisuutta.

Tuo geenivirheiden penkominen kuitenkin voisi auttaa rajaamaan henkilöitä pois sellaisilta aloilta, joissa he saattaisivat ryhtyä tekemään väkivaltaa toisia kohtaan. Mutta kun puhutaan henkilöiden sulkemisesta pois yhteiskunnasta, niin silloin ollaan kyllä menossa vähän liian pitkälle. Eli mikään helppo asia  ei sitten geenitestien tekeminen oikeastaan ole. Näet se voi johtaa kammottavaan massamurhaan niin sanottuun uuteen "holocaustiin". Se että ihmisellä on jokin geenivirhe ei kuitenkaan oikeuta murhaamaan häntä tai heittämään häntä ulos yhteiskunnasta.

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,