Skip to main content

Paranormaalia toimintaa: voiko ihminen nähdä tulevaisuuteen?


1. Miten tämä olisi ylipäätään mahdollista

Kun puhutaan erilaisista tunnetuista onnettomuuksista tai joidenkin henkilöiden kuten Lordi Kitchenerin kuolemasta, niin eteen tulee välillä vaite, että nuo henkilöt ovat nähneet kuolemansa ennalta. Tuollainen tietenkin kuulostaa oudolta, ja monen ihmisen mielestä kyseistä asiaa esittäneet henkilöt ovat lähinnä psykiatrisen avun tarpeessa. Mutta esimerkiksi Valitut Palat on tuosta asiasta kirjoittanut melko paksuja kirjoja, niin itsekin tuota hiukan joskus mietiskelen.

Eli onko kysymyksessä ollut kenties joku asia, mikä sitten oli herättänyt tuollaisen ajatuksen esimerkiksi juuri Lordi Herbert Kitchenerin mieleen, kun hän lähti panssariristeilijän kyydillä kohti Englantia tai oikeastaan Venäjää Gallipolin katastrofin jälkeen vuonna 1916. Samanlainen asia kuitenkin kohtasi myös esimerkiksi panssarikenraali Pattonia ennen kuin hän lähti kohtalokkaalle automatkalle vuonna 1945, minkä jälkeen tuo sotilas sitten kuoli kun häntä ensin pidettiin elossa muutaman päivän onnettomuuden jälkeen. Joten oliko Patton tai hänen koiransa ehkä haistanut jotain outoa kuten poikkeavan desinfiointiaineen hajun lähestyessään tuota jeeppiä.

1.1 Miksi juuri sotilaat näkevät kuolemansa ennalta?

Kun puhutaan Herbert Kitcheneristä sekä Pattonista, niin molemmat heistä olivat pitkän sotilasuran tehneitä miehiä, ja jos he olivat saaneet ehkä salaisen kuolemantuomion, niin he ehkä osasivat aavistaa tuon teloituksen. Näet armeijassa tehdään kaikki asiat aina kuten komentaja käskee, ja esimiehen käskyjä noudatetaan kyselemättä sekä epäröimättä, ja ehkä joidenkin alaisten pieni epäröinti käskyjen noudattamisessa tai yli-innokas käytös sai vanhan sotilaan huomaamaan  tuon odotettavissa olevan tuomion.

Tai ehkä tuon alaisen puheesta tuli jotenkin ivailevaa tai herjaavaa, joten tuosta tuo vanha sotilas tiesi loppunsa tulleen. Toisaalta hän saattoi aavistaa tulevan siitä, että esimerkiksi hänen asettaan tai mahdollisesti muita varusteitaan kyseltiin jatkuvasti. Eli pitihän noiden alaisten vähän parannella sitä kuvaa, minkä tulevat esimiehet heistä saivat, esimerkiksi tutkimalla jatkuvasti Kitchenerin revolveria tai ehkä he huomauttelivat jatkuvasti jostain ehkä hyvinkin henkilökohtaisesta asiasta. Tuota upseerin henkilökohtaista asetta ei ollut silloin tapana kysellä, ja se oli virantoimituksessa olevan upseerin merkki tuolloin Ensimmäisen Maailmansodan aikana.


1.2 Oliko Kitchener ehkä lähdössä Venäjälle opastamaan tsaaria kapinallisten käsittelyssä

Joten kävikö niin, että Herbert Kitchenerin päätä pidettiin veden alla, kun tuo risteilijä ajoi sitten miinaan, ja mitä hän ylipäätään tuolla Venäjällä sitten teki. Toki tuolloin koko hänen esikuntansa sekä useita tuon HMS Hampshiren törmättyä miinaan Orkneysaarilla. Mutta oliko syynä tuohon tuhoon ehkä joku pommi, mikä oli asennettu tuohon ristelijään, joka oli muuten ainoa tuollainen alus tuossa satamassa. Ehkä Kitchener oli lähetetty Venäjälle taistelemaan vallankumouksellisia vastaan, koska hänellä oli eniten kokemusta noista "anti guerilla-operaatioista". Eli oliko Kitchener sitten lähdössä antamaan Tsaarille sekä Ohranalle oppia siitä kuinka  kapinallisia käsitellään?

Joten tuolloin saattaa olla niin, että Venäjän kapinalliset olivat laittaneet pommin tuon ristelijän pohjaan, jotta tuo uusi uhka noille nousevilla bolsevikeille saatiin eliminoitua. Tuo vuoden 1917 vallankumous oli kovasti saksan keisarille mieleen, ja ehkä tuon kapinallisjoukon johtoa oli koulutettu keisarillisessa esikunnassa kuten myös jääkäreitä koulutettiin. Tuo bolsevikkikapina oli ainakin osittain Saksan masinoimaa toimintaa, jolla saatiin Venäjä sitten sekkasortoiseen tilaan ja irtautumaan Ensimmäisestä Maailmansodasta Brest Litrovskin rauhassa 3.3.11918, ja tuo Leninin kanssa solmittu sopimus salli sitten Hindenburgin siirtää noita itärintaman joukkoja länteen, mikä tietenkin pitkitti hiukan  Ensimmäistä Maailmansotaa, joka sitten päättyi 11.11.1918,kun USA:n mukaantulo sotaan käänsi sitten tilanteen keskusvalloille epäedulliseksi.

2. Neurologinen selitys

Neurologisen selityksen mukaan ihminen kuulee paljon asioita, joita hän ei koskaan tiedosta. Mutta unessa aivot työstävät päivän tapahtumia. Ja ehkä joku henkilö on sitten puhunut sen verran kovaa esimerkiksi tuon henkilön surmaamisesta, että hän on sen kuullut, mutta ei ehkä ole siinä vaiheessa tajunnut  kuulemaansa, vaan sitten myöhemmin unen aikana aivot ovat sitten saaneet tuosta kuulemastaan selvää, ja noin on sitten tullut varoitus siitä, että joku on noiden miesten päätä halunnut vadille kuten on tapana sanoa.

Toisaalta asevoimat ovat hyvin kurinalainen organisaatio, ja siellä kaiken toiminnan pitää olla lain mukaista. Eli jos joku olisi ennalta nähnyt jonkun henkilön joutuvan vaikkapa psykiatriseen sairaalaan tai vankilaan, niin silloin tietenkin tuota henkilöä olisi simputettu kuin vierasta sikaa, koska sillä voitiin sitten osoittaa, että tietyt asiat olivat armeijassa pyhiä. Eli tuolla tavoin nuo ihmiset näyttivät sitten kaikille, että he halusivat tehdä vaikutuksen tuleviin esimiehiinsä. Ja tuon ennalta näkemisen lähde saattoivat olla esimerkiksi sotilaslääkärin pöydällä olleet paperit, joiden katsominen toki oli silloin kiellettyä.

3. Johtopäätös

Syy siihen että noita asiakirjoja ei saanut vilkaista, oli se että jos henkilö oli saanut kuolemantuomion, ja lähetetty vankilasta palvelemaan rintamalla, niin silloin tietenkään ei ollut sopivaa kertoa sitä tuolle henkilölle itselleen. Tuollainen rangaistusmies saattoi muuttua hyvin ikäväksi, mikäli hän sai kuulla tuosta asiasta. Näet hän saattoi tuolla Ensimmäisen Maailmansodan rintamalla esimerkiksi ampua upseerinsa tai palvelutoverinsa sekä viedä tämän uniformun sekä henkilöllisyyden,ja se oli silloin hyvin helppoa.

Koska sotilaat rämpivät mudassa, niin silloin tietenkin saattoi käydä niin, että asiapaperit putosivat taskuista. Tai sitten ne tuhoutuivat mudan keskellä, ja kun mies palasi tuolta "ei kenenkään maalta", niin häntä ei varmasti kyllä tunnistanut mutakerroksen sisältä. Ja silloin tietenkin hän saattoi esiintyä kenenä halusi. Esimerkiksi Passchendaelen  taistelussa saattoi käydä niin, että vihollista ei erottanut ollenkaan, ja silloin saattoi joku loikata vihollisen puolelle vahingossa. Ja vaikka Saksan armeija hävisi sodan, niin tietenkin kuolemaantuomitulle rikolliselle tuo entinen Keisarillinen armeija oli toki parempi paikka kuin oman maan vankila.

3.1 Rintamien yliloikkaukset

Eli itse mietin että kuinka moni liittoutuneiden sotilas loikkasi Saksaan Toisen Maailmansodan aikana tuosta syystä? Vaikka Saksa olisi häviämässä sotaa, niin tietenkin kuolemaantuomittu Mafian "torpedo" varmasti piti tuosta Hitlerin puolesta paljon enemmän kuin esimerkiksi Sing Singin vankilasta New Yorkissa. Eli uskon kyllä että jos joku olisi loikannut Saksaan vuonna 1943 tai sen jälkeen, niin häntä olisi ehkä myös suojeltu noiden GESTAPO:n virkailijoiden toimesta. Hänet olisi ehkä ilmoitettu kuolleeksi eli teloitetuksi,ja sitten RSHA olisi luonut hänelle peitehenkilöllisyyden sekä opettanut hänelle saksaa, jotta tuo uusi ystävä sitten voisi tuntea olonsa turvalliseksi.

Joten olisiko kyseessä sellainen asia,jota käsiteltiin kirjassa "Scarlatti". Siinä amerikkalainen upseeri nimeltään Ulster Stewart Scarlatti loikkaa Saksan puolelle vuonna 1918, auttaa natseja valtaan ja sitten kohoaa itsensä Hitlerin lähipiiriin. Ja kuten tiedämme, niin Ensimmäinen Maailmansota on oikeastaan Toisen Maailmansodan esinäytös, jossa esimerkiksi Adolf Hitler menetti uskonsa inhimilisyyteen sekä kovetti mielensä,, niin että tuo taidemaalari sekä korpraali päätyi yhdeksi julmimmista diktaattoreista, mitä historia tuntee.

Ja itse olen miettinyt, että liittyykö tuohon hänen mielensä järkkymiseen sekä käsittämättömään juutalaisvihaansa esimerkiksi tuo hänen koiransa, joka katosi yllättäen. Eli miksi Hitler vihasi juutalaisia, on kysymys, johon ei koskaan olla löydetty vastausta, mutta olisiko hän sitten joko sairastanut aivokasvainta, mikä tietenkin vääristi hänen ajatusmaailmaansa, ja sai esiin tuon miehen sosiopaattiset puolet, eli hän alkoi nähdä asioita vääristyneesti, mikä johti tunne-elämän häiriöihin sekä kyvyttömyyteen arvioida asioita objektiivisesti. Ja ehkä hän näki koiransa jonkinlaisena enkelinä, joka sitten kuoli tai karkasi, mikä aiheutti vihaa hänen mielessään.

elainasiaa.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,