Skip to main content

Narsistisen persoonan etsiminen on syy siihen, mitä varten maailman epätyydyttävimpiä videoita tehdään


Alla on yksi YouTuben epätyydyttävimmistä videoista, joita silloin tällöin ilmaantuu levitykseen, ja noiden videoiden katselu tietenkään ei ole mitenkään vaarallista. Kuitenkin niiden tiedetään olevan joidenkin ihmisten mielestä erittäin kammottavaa katseltavaa. Me kaikki varmaan olemme tavanneet ihmisen, jonka mielestä kaikki YouTuben kaltaiset kanavat pitää kiertää kaukaa, ja joiden mielestä kenenkään ei sitä edes pitäisi katsoa.


He käyttävät silloin sanontotapaa “eihän niitä kukaan katso”, tai “ei niitä ole pakko katsoa”. Ja samalla nuo ihmiset unohtavat sellaisen asian, että kaikki muut kyllä työpaikalla niitä katsovat. Kyseessä on yleensä henkilö, jonka mielestä kaikkien ihmisten tulee olla kuten hän itse, ja jos kaikki esineet eivät ole täsmälleen oikeassa paikassa, niin silloin tuo henkilö sitten joutuu täysin pois raiteiltaan.


Tuo henkilö on siitä “miellyttävä” esimies, että kaikki ihmiset työpaikalla ovat vain häntä itseään varten, ja siksi hänen alaisensa varmasti kokevat hänet jotenkin ikävänä esimiehenä. Näet tuollainen esimies yleensä koristele omaa arvoaan sekä asemaansa jokaisessa tilanteessa, ja hänen yksi tuntomerkeistään on se, että hän antaa kaikki tehtävät 15 minuuttia ennen työajan loppumista. Kaikki asiat mitä hän ei pysty kontrolloimaan ovat hänestä inhottavia. Samoin jos hän joutuu katsomaan tällaisia videoita, niin silloin tuollainen henkilö kokee tilanteen äärimmäisen epätyydyttävänä. Pahimmillaan tuo henkilö ei edes käsitä, että muita ihmisiä on olemassa.


Tuo meidän henkilömme on A-tyypin ihminen, jonka tapaamme lähinnä jostain karjumista käskyjä alaisilleen. Jos kaikki asiat eivät mene kuten hän haluaa, niin silloin tuloksena on raivokohtaus. Jos tuollainen vakaa “A”-ihminen sitten kokee tilanteen sellaisena, että hän ei sitä voi hallita,niin seurauksena on huutamista sekä raivoa. Tuolloin henkilön ääni alkaa kohota alettiin, ja jos hänen alaisensa eivät häntä tottele, niin silloin tuo ihminen  alkaa syöksyä pois tasapainosta.

Tuollaisen ihmisen ongelma on siinä, että hän ei kykene ikään kuin palautumaan takaisin tasapainoon, vaan alkaa ikään kuin syöksyä kohti jotain pimeää. Kyseinen ihminen ei kykene käsittelemään vihaa tai muita vastaavia asioita, ja hän kyllä tarvitsee apua muutenkin. Hänellä on muuten tarkat ajat sille, mitä tehdään töissä ja sitten tietenkin työ ja vapaa-aika erotetaan toisistaan tuollaisen neron elämässä.


Pahimmillaan kyseinen ihminen sairastaa “A”-tyypin narsistista persoonallisuushäiriötä, jolloin hän ei voi käsittää sitä, miksi joku kirjoittaa tekstejä tai piirtää saamatta siitä varsinaisesti korvauksia ollenkaan. Tuon “A”-tyypin persoonallisuushäiriön tuntomerkki on sellainen, että hän vaatii kaikista asioista sitten korvauksia, eikä missään myöskään tehdä palkatonta työtä. Kuitenkin kyvyttömyys ottaa palautetta vastaan tekee hänestä usein täysin kouluttamattoman. Eli hän usein löytää itsensä jostain sekatyömiesten ryhmistä, tai sitten hän työskentelee tehtävissä, missä käytetään pukua sekä solmiota. Tuossa asemassa hän tuntee olevansa kaiken muun yläpuolella, ja hänet tunnistaa sitten myös tavasta hakea tukea muilta esimiehiltä.


Hän siis usein välttää esimerkiksi valituksen tekemistä henkilölle itselleen, vaan mielellään asioi kaiken maailman työnjohtajien kanssa, ja psykiatrina hän sitten hakee usein potilaan sukulaisia tukemaan omaa auktoriteettiaan. Vaikka tuollainen ihminen on monien ihmisten mielestä ihanteellinen johtaja, niin on kuitenkin paljon tehtäviä, joihin hän ei sovi.


Tällaisen ihmistyypin pääsy tiettyihin tehtäviin on asia, joka saattaa vaarantaa yhteisön turvallisuuden, joten hänen löytämisensä on erittäin tärkeää, ja siksi näitä filmejä käytetään noiden ihmisten etsimisessä hakijoiden joukosta. Noissa tehtävissä vaaditaan kykyä oppia uutta sekä toimia aidossa vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa. Samoin tekniset ammatit eivät ole hänen “juttunsa”, koska jos tehtävää suoritettaessa tapahtuu jotain yllättävää, niin se merkitsee sitä, että tuo henkilö menee täysin pois raiteiltaan, mikä ei sitten vie tehtävää itseään yhtään eteenpäin, jos tuo henkilö sitten huutaa ja raivoaa eikä sen takia kykene tekemään mitään tehtäviä. Ja esimerkiksi koulussa heillä on sellainen näkemys, että tuo luokka on häntä itseään varten, eikä tuon henkilön tarvitse mitään heille päin sitten sanoa tai tehdä.

Comments

Popular posts from this blog

The LK-99 could be a fundamental advance even if it cannot reach superconductivity in 400K.

The next step in superconducting research is that LK-99 was not superconducting at room temperature. Or was it? The thing is that there is needed more research about that material. And even if it couldn't reach superconductivity in 400K that doesn't mean that material is not fundamental. And if LK-99 can maintain its superconductivity in 400K that means a fundamental breakthrough in superconducting technology.  The LK-99 can be hype or it can be the real thing. The thing is, anyway, that high-voltage cables and our electric networks are not turning superconducting before next summer. But if we can change the electric network to superconducting by using some reasonable material. That thing can be the next step in the environment. Superconductors decrease the need to produce electricity. But today cooling systems that need lots of energy are the thing that turn superconductors that need low temperatures non-practical for everyday use.  When the project begins there is lots of ent

Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.

 Black holes, the speed of light, and gravitational background are things that are connecting the universe.  Black holes and gravitational waves: is black hole's singularity at so high energy level that energy travels in one direction in the form of a gravitational wave.  We normally say that black holes do not send radiation. And we are wrong. Black holes send gravitational waves. Gravitational waves are wave movement or radiation. And that means the black holes are bright gravitational objects.  If we can use water to illustrate the gravitational interaction we can say that gravitational waves push the surface tension out from the gravitational center. Then the other quantum fields push particles or objects into a black hole. The gravitational waves push energy out from the objects. And then the energy or quantum fields behind that object push them into the gravitational center.  The elementary particles are quantum fields or whisk-looking structures. If the gravitational wave is

The CEO of Open AI, Sam Altman said that AI development requires a similar organization as IAEA.

We know that there are many risks in AI development. And there must be something that puts people realize that these kinds of things are not jokes. The problem is how to take control of the AI development. If we think about international contracts regarding AI development. We must realize that there is a possibility that the contract that should limit AI development turns into another version of the Nuclear Non-Proliferation Treaty. That treaty didn't ever deny the escalation of nuclear weapons. And there is a big possibility that the AI-limitation contracts follow the route of the Nuclear Non-Proliferation Treaty.  The biggest problem with AI development is the new platforms that can run every complicated and effective code. That means the quantum computer-based neural networks can turn themselves more intelligent than humans. The AI has the ultimate ability to learn new things. And if it runs on the quantum-hybrid system that switches its state between binary and quantum states,